Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

COMPLEX BALNEAR COZIA- CORP OLTUL 3*

Camere Disponibile

Hotel
3 stele
Statiuni balneo montane
CALIMANESTI-CACIULATA
Calea lui Traian 792, Căciulata 245601, Romania
1 nights

Hotelul este situat in cadrul complexului Cozia-Caciulata-Oltul.

Dotari generale: restaurant, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, ascensor , punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, schimb valutar.

Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, telefon international.

Număr total camere: 239

Duble: 231

Apartamente: 8 – apartamentul este compus din living si dormitor.

Piscine Oltul – 2 piscine exterioare si 2 interioare cu apa termala, modernizate, situate in incinta bazei de tratament a Complexului Balnear Cozia. De asemenea, piscinele oltul comunica cu Cozia Aqua Park prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt.

Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi şi sauna.

Divertisment: în sezon program de animație la piscină (aquagym, aquazumba, jocuri și activități pentru copii), concursuri de volei.

Program: Luni-Joi: 09:00-20:00; Vineri-Duminica: 09:00-21:00

Accesul se face contra cost si se achita direct la receptia hotelului

Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului.
Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 ◦C.

Parcul acvatic dispune de:
– 11 Bazine interioare si exterioare;
– Incinta incalzita;
– 8 Tobogane exterioare si 2 interioare;
– 1400 de sezlonguri;
– Restaurant cu autoservire;

Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna.
De asemenea, Cozia Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt.

Accesul se face contra cost si se achita direct la receptia hotelului

Program: Zilnic: 09:00-22:00.

Servicii si facilitati

Servicii: spalatorie, curatatorie.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Oltul, categoria I, in sistem meniu fix sau fisa cont in sistem chip-card

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -Complex Cozia-Caciulata-Oltul cu apa geotermala, acces contra cost, baza tratament, teren sport mixt, sala fitness, tenis de masa, biliard, cosmetica, masaj.

Tratament: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si obligatoriu bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate de la medicul de familie sau medic specialist, cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
S. C. CALIMANESTI CACIULATA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.

Facilitati COMPLEX BALNEAR COZIA- CORP OLTUL 3*

 • Baza de tratament
 • Minibar
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant
 • TV

Guest Reviews (0 reviews)

COMPLEX BALNEAR COZIA - Corp Oltul ***
Preturi in Lei / zi / persoana
01 Apr - 14 Iun 16 Sep - 22 Dec
Loc in camera dubla sejur minim 2 nopti si masa 141.45
Camera single sejur minim 2 nopti si masa 188.37
Loc in camera dubla sejur minim 5 nopti, masa si tratament CU bilet de trimitere si card de sanatate activat 165.60
Camera single sejur minim 5 nopti, masa si tratament CU bilet de trimitere si card de sanatate activat 208.38
Loc in camera dubla sejur minim 5 nopti, masa si tratament FARA bilet de trimitere si card de sanatate activat 178.25
Camera single sejur minim 5 nopti, masa si tratament FARA bilet de trimitere si card de sanatate activat 225.17
Servicii incluse: cazare fara / si tratament, masa fisa cont. Valoarea serviciilor de masa incluse: La pachetele de tratament CU bilet de trimitere 50.00 Lei/zi/adult La pachetele de odihna si tratament FARA bilet de trimitere 55.00 Lei/zi/adult TRATAMENT DE LUNI PANA VINERI (3 proceduri de tratament/zi+cura de ape) NU SE EFECTUEAZA TRATAMENT IN ULTIMA ZI A SEJURULUI Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si obligatoriu bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate de la medicul de familie sau medic specialist, bilet decontat de CNAS si cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. S. C. CALIMANESTI CACIULATA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Facilități copii cu 2 adulti: - 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar, fara masa fisa cont sau optional achita pat suplimentar sau servicii de masa - 50% din tarifele de adult - 1 copil 7-14 ani achita 50% din tariful unui adult şi beneficiaza de pat suplimentar şi 50% din serviciile de masa si al doilea copil 7-14 ani doar 50% din serviciile de masa - 1 copil 14-16 ani achita 50% din tariful de cazare şi beneficiaza de pat suplimentar si 100% din serviciile de masa si al doilea copil 14-16 ani doar 100% din serviciile de masa - 1 copil 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar, fara masa si al doilea copil 7-14 ani achita 50% din tariful unui adult şi beneficiaza de pat suplimentar şi 50% din serviciile de masa - 1 copil 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar, fara masa si al doilea copil 14-16 ani achita 50% din tariful de cazare şi 100% din serviciile de masa - 1 copil 7-14 ani achita 50% din tariful unui adult şi beneficiaza de pat suplimentar şi 50% din serviciile de masa si al doilea copil 14-16 ani achita 100% din serviciile de masa Facilități copii cu 1 adult: - 0-7 ani - tarif camera single fara masa - 1 copil 7-14 ani - tarif camera dubla si achită 50% din serviciile de masă - 2 copii 7-14 ani - tarif camera dubla si 50% din serviciile de masă - 1 copil 14-16 ani – tarif camera dubla si 100% din tariful de masa - 2 copii 14-16 ani – tarif camera dubla cu pat suplimentar si 100% din tariful de masa. - 1 copil 0-7 ani si al doilea copil 7-14 ani tarif camera dubla primul copil fara masa si al doilea copil achita 50% din serviciile de masă - 1 copil 0-7 ani si al doilea copil 14-16 ani tarif camera dubla primul copil fara masa si al doilea copil achita 100% din tariful de masa - 1 copil 7-14 ani si al doilea copil 14-16 ani tarif camera dubla cu pat suplimentar si primul copil achita 50% din serviciile de masă si al doilea copil achita 100% din tariful de masa. Pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla. COMPLEX BALNEAR COZIA - Corp Oltul ***
Preturi in Lei / zi / persoana
15 Iun - 15 Sep
Loc in camera dubla sejur minim 2 nopti si masa 156.40
Camera single sejur minim 2 nopti si masa 212.29
Loc in camera dubla sejur minim 5 nopti, masa si tratament CU bilet de trimitere si card de sanatate activat 179.40
Camera single sejur minim 5 nopti, masa si tratament CU bilet de trimitere si card de sanatate activat 230.46
Loc in camera dubla sejur minim 5 nopti, masa si tratament FARA bilet de trimitere si card de sanatate activat 193.20
Camera single sejur minim 5 nopti, masa si tratament FARA bilet de trimitere si card de sanatate activat 249.09
Servicii incluse: cazare fara / si tratament, masa fisa cont. Valoarea serviciilor de masa incluse: La pachetele de tratament CU bilet de trimitere 50.00 Lei/zi/adult La pachetele de odihna si tratament FARA bilet de trimitere 55.00 Lei/zi/adult TRATAMENT DE LUNI PANA VINERI (3 proceduri de tratament/zi+cura de ape) NU SE EFECTUEAZA TRATAMENT IN ULTIMA ZI A SEJURULUI Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si obligatoriu bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate de la medicul de familie sau medic specialist, bilet decontat de CNAS si cardul de sanatate activat. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. S. C. CALIMANESTI CACIULATA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Facilități copii cu 2 adulti: - 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar, fara masa fisa cont sau optional achita pat suplimentar sau servicii de masa - 50% din tarifele de adult - 1 copil 7-14 ani achita 50% din tariful unui adult şi beneficiaza de pat suplimentar şi 50% din serviciile de masa si al doilea copil 7-14 ani doar 50% din serviciile de masa - 1 copil 14-16 ani achita 50% din tariful de cazare şi beneficiaza de pat suplimentar si 100% din serviciile de masa si al doilea copil 14-16 ani doar 100% din serviciile de masa - 1 copil 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar, fara masa si al doilea copil 7-14 ani achita 50% din tariful unui adult şi beneficiaza de pat suplimentar şi 50% din serviciile de masa - 1 copil 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar, fara masa si al doilea copil 14-16 ani achita 50% din tariful de cazare şi 100% din serviciile de masa - 1 copil 7-14 ani achita 50% din tariful unui adult şi beneficiaza de pat suplimentar şi 50% din serviciile de masa si al doilea copil 14-16 ani achita 100% din serviciile de masa Facilități copii cu 1 adult: - 0-7 ani - tarif camera single fara masa - 1 copil 7-14 ani - tarif camera dubla si achită 50% din serviciile de masă - 2 copii 7-14 ani - tarif camera dubla si 50% din serviciile de masă - 1 copil 14-16 ani – tarif camera dubla si 100% din tariful de masa - 2 copii 14-16 ani – tarif camera dubla cu pat suplimentar si 100% din tariful de masa. - 1 copil 0-7 ani si al doilea copil 7-14 ani tarif camera dubla primul copil fara masa si al doilea copil achita 50% din serviciile de masă - 1 copil 0-7 ani si al doilea copil 14-16 ani tarif camera dubla primul copil fara masa si al doilea copil achita 100% din tariful de masa - 1 copil 7-14 ani si al doilea copil 14-16 ani tarif camera dubla cu pat suplimentar si primul copil achita 50% din serviciile de masă si al doilea copil achita 100% din tariful de masa. Pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla.  

COMPLEX BALNEAR COZIA- CORP OLTUL 3* CALIMANESTI-CACIULATA, Statiuni balneo montane

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo