Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

COMPLEX MERA RESORT 4* VENUS

Camere Disponibile

Hotel
4 stele
Litoral
VENUS
Strada Dem Radulescu, 2, Venus 905504, România
5 nights

Situat în zona centrală a stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării, Mera Resort este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită.

Adresa: Complex Mera Resort, Str. Dem Rădulescu nr.2, staţiunea Venus, cod 905504, jud Constanța

 

Prin calitatea și diversitatea serviciilor, orientate către satisfacerea celor mai înalte cerinţe ale turistului modern, calitatea susținută de atitudinea deschisă și profesională a întregii echipe cât și de confortul pe care îl oferă spațiile de cazare, Mera Resort și-a câștigat prestigiul pe piața serviciilor de turism din zonă, fiind alegerea de suflet a turiștilor

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant12 nivele, lift, bar, terasă.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de parmobilier de terasa, uscator de rufe. Fiecare dintre camerele decorate în tonuri chic-estivale oferă un pat dublu king şi sunt dotate cu sistem de acces pe bază de cartelă.
Descriere camere Hotel: Camera dublă matrimonială/ twin are o suprafață de de 15.20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau două paturi individuale ( 80/190 cm). Apartamentul Junior Suite este compus din cameră de zi, cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, având o suprafaţă de 28,44mp. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon. Descriere camere Vile: Camera dublă matrimonială/ twin are o suprafaţă de de 15,20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau două paturi individuale( 80/190 cm). Camera dublă King este Cameră cu pat matrimonial și canapea extensibilă, cu o suprafață de 20 mp. Apartamentul Junior Suite este compus din cameră de zi, cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, având o suprafață de 28,25 mp. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon. Apartamentul cu două dormitoare este un ansamblu compus din 2 dormitoare decomandate, fiecare cu pat matrimonial, având o suprafață de 30 mp.

Număr total camere:

440

Duble:

371 – Mera Sky- 206 camere duble standard, dispuse pe 12 niveluri; Mera Blue- 122 camere duble standard; Mera Villas- 12 camere duble standard şi 31 camere duble King.

Apartamente:

39 – Apartamente junior: 38 – Mera Blue- 18 junior suite; Mera Villas- 20 Junior Suite.

Observaţii

 

Termeni și condiții generale:

Prin efectuarea unei rezervări sau prin cazarea (checkin) la oricare dintre unitățile de cazare aparținând prestatorului de servicii hoteliere Atlas Apliance Solutions, clientul își dă expres acceptul cu privire la Termenii și condițiile generale (T.C.G.).

Sosire și plecare: Cazarea se efectuează începând cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizează până cel târziu la ora 12:00. La solicitarea clienților și în funcție de camerele disponibile, se poate depăși ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afișat la recepție). Depășirea cu mai mult de 6 ore se taxează 100% din tariful afișat la recepție. Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fără plată. Cazarea se face pe baza actului de identitate (carte identitate, pașaport, certificat de naștere în cazul copiilor) și a voucher-ului emis de agenție, însoțit de prezenta anexă, semnată de AGENT și de către turist. Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea Resortului din ziua cazării. Din acest motiv nu se poate garanta o cameră pe un anumit etaj, cu o anumită poziţionare, camere alăturate sau situate într-un anumit hotel. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor, pe care Resortul încearcă să le onoreze în limita disponibilităților. Hotelul nu percepe taxă pentru parcare și nici nu reține locuri pentru turiști. Parcarea este gratuită în limita disponibilității. Program funcționare Restaurant și Bar: Programul de funcționare al Restaurantului Mera: – micul dejun se servește zilnic între orele 7.00-10.00 – prânzul se servește zilnic între orele 12:30-15:00; – gustarea se servește zilnic între orele 16:30-17:30; – cina se servește zilnic între orele 19:00-21:30. Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera se va desfășura zilnic între orele 19:30 și 22:30. În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plajă. Programul de funcționare al barului à la carte din zona piscinei este 10.00 – 24.00. Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc.

Fumatul: Fumatul este interzis în incinta Resortului, exceptând balcoanele camerelor și spațiile din Resort amenajate/dotate cu scrumiere. Turiștii care nu respectă această regulă vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amendă de la 100 lei la 500 lei).

Animalele de companie: Este interzis accesul cu animale de companie în incinta Resortului. Mera Resort are dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie sub sancțiunea anulării rezervării și a plății unei penalități echivalente cu întreaga valoare a serviciilor aferente primei nopți de cazare; acceași sancțiune se aplică și în cazul în care se constată prezența în hotel a animalelor sau păsărilor de companie după efectuarea cazării.

Protecția datelor personale: Mera Resort garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor clienților. Datele cu caracter personal colectate cu ocazia efectuării unei rezervări sau în vederea prestării serviciilor de turism și alimentație publică nu vor fi dezvăluite către terți, cu excepția cazurilor în care Mera Resort trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare.

Siguranța: Întreg Resortul este supravegheat prin sistem video. Clienții au posibilitatea de a solicita Resortului păstrarea bunurilor de valoare (documente, bani, aparatură electronică sau alte asemenea obiecte de valoare). Acestea vor fi predate la recepţie în baza unui proces verbal. Resortul nu își asumă răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Resortului (cameră, săli de conferință, restaurant, bar, zona piscinelor, plajă sau parcare). Resortul nu își asumă răspunderea asupra unor eventuale accidente sau traumatisme ce pot surveni în urma utilizării în mod neadecvat a piscinelor și altor dotări din cadrul Resortului.

Obligațiile clientului: La Check în turiştii vor primi bra- ţara Mera care trebuie purtată în mod obligatoriu pe toată durata sejurului. Accesul la serviciile din incinta resortului se va face numai în baza brățării Mera. Pentru această brățară turiștii vor depune o garanție în valoare de 100 lei/ brățară, garanție care va fi restituită la încheierea sejurului, la predarea brățării. Clientul are obligația de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui să o predea în aceleași condiții la plecare, în caz contrar eventualele lipsuri sau degradări ale bunurilor din cameră, vor fi suportate de acesta. În cazul în care la sosirea în cameră obiectele de inventar prezente în cameră nu corespund listei de inventar, Clientul are obligația de a informa recepția referitor la acest aspect în vederea corectării situației. Clientul este răspunzător față de Resort pentru daunele provocate, din culpă sau cu intenție, celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor Resortului. Este strict interzisă introducerea și folosirea în camerele Resortului a aparaturii electrocasnice (cafetieră, storcător de fructe, fier de călcat, fierbător, etc.).

Conduită: Resortul își rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Resortului sau deranjează alți clienți. Resortul își rezerva dreptul de a-și selecta clientelă.

Reclamații: Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor vor fi făcute în scris de către turiști sau reprezentanți ai AGENTULUI în momentul producerii lor, înainte de plecarea turiștilor din hotel. Reclamațiile făcute după plecarea turiștilor vor fi considerate impresii. Reclamațiile privind furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor clientului trebuie aduse la cunoștința hotelului în cel mult o oră de la data constatării evenimentului.

Legea aplicabilă: Litigii: Drepturile și obligațiile părților prevăzute de T.C.G., precum și toate efectele juridice pe care le produc T.C.G. vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legislația română în vigoare.

Dispoziții finale: Resortul are dreptul să modifice unilateral oricând T.C.G. Modificarea T.C.G. va fi opozabilă clienților de la data la care le-a fost adusă la cunoștință prin orice mijloc (afișare, e-mail, etc.). Clientul este răspunzător pentru luarea la cunoștință și respectarea Termenilor și condițiilor generale pe întreaga durată a șederii.

 

Servicii si facilitati

Servicii:

Servicii incluse (all inclusive): Piscine pentru adulți; Umbrele și şezlonguri la piscine în limita locurilor disponibile (alocarea şezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscină); Parcare în
limita locurilor disponibile; Parc de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă; Mini Aquapark pentru copii; Piscină pentru copii; Teatru de vară pentru copii; Club animație copii; Jocuri și concursuri adulți și copii (la plajă, piscine, terasă); Animatori; Muzică live; Program artistic; Club (tenis de masă, rummy, table, şah); Umbrele și şezlonguri la plajă în limita locurilor disponibile (alocarea şezlongurilor se face în ordinea sosirii la plajă); Prosoape plajă; Prosoape piscină; Internet WIFI; Centru de informare și presă, Lobby PC, Pat bebe tip țarc la cerere, în limita disponibilității; Cabinet medical; Asistență pentru excursii opționale; Beach Bar All inclusive.

Servicii opționale (contra cost):SPA (Piscină interioară; Fitness/Aerobic/Saună; Masaj; Hammam; Salon înfrumusețare); Club Games (Biliard; Darts); Bar piscină à la carte; Beach Bar à la
carte.

Servicii masa:

Servicii de masă all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant):
– mic dejun între orele 7:00-10:00;
– prânz între orele 12:30-15:00;
– gustări (produse patiserie, cafea, ceai) între orele 16:30-17:30;
– cina între orele 19:00-21:30;
– apă plată, apă minerală și băuturi răcoritoare oferite la restaurant și pe terasă între orele 7:00-22:00;
– vinul casei și bere draft oferite la restaurant și pe terasă între orele 11:00-22:00;
– lichior, vermut, vodcă, coniac, oferite la restaurant în timpul mesei de prânz (12:30 – 15:00) și cină (19:00
– 21:30);
– minibar gratuit în cameră (alimentat o dată pe zi cu apă plată, apă minerală, bere și băuturi răcoritoare);

Restaurantul și barurile: Cum experiența turistică de excepție nu poate fi niciodată completă fără a integra și latura ei culinară, restaurantul Mera, vă oferă o gamă diversificată de preparate, atât din bucătăria tradiţională românească cât și din cea internaţională, în regim All Inclusive. Maeștrii laboratorului propriu de patiserie vă vor delecta cu cele mai proaspete și gustoase produse. Pe terasa zonei centrale a complexului, se află situat barul À-La-Carte unde vă veți putea delecta, contra cost, cu o gamă largă de băuturi și cocktail-uri, printre care deja celebrul Cocktail Mera Special.

Facilitati copii:

CAMERĂ DUBLĂ STANDARD
Capacitate maximă: 2 adulţi şi 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulţi;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 3- 6.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 78.20 Lei/ zi/ copil;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 7- 11.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 108.10 Lei/zi/ copil;
– copilul cu vârsta peste 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 215.05 Lei/ zi/ copil;
– al treilea adult achita supliment de masa- 215.05 Lei/zi şi obligatoriu pat suplimentar;

Tariful patului suplimentar este de 80,50 Lei/ zi, indiferent de vârstă.

JUNIOR SUITE & CAMERĂ DUBLĂ KING

Capacitate maximă:
2 adulţi şi 2 copii 0-11.99 ani;
2 adulţi şi 2 copii: 1 copil 0- 11.99 ani şi 1 copil peste 12 ani
3 adulţi

– copiii cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 3- 6.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 78.20 Lei/ zi/ copil;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 7- 11.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 108.10 Lei/ zi/ copil;
– copilul cu vârsta peste 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 215.05 Lei/zi/ copil;
– al treilea adult achita supliment de masa- 215.05 Lei/ zi;

APARTAMENT DOUĂ DORMITOARE
Capacitate maximă: 4 persoane

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liberpiscina acoperită, SPA, sala fitness.

Distractie:

Centrul SPA Mera Resort este oază în care te poți răsfăța! Vino să te relaxezi în saloanele de masaj și de înfrumusețare, în piscina interioară, în aburul cu miresme îmbietoare al saunei și al hammamului sau în sala de fitness dotată cu aparatură modernă. Distracţie: tenis de masă, darts, rummy, table, şah.

Kids Club: Mera Resort a pregătit pentru cei mai mici oaspeți ai săi o serie de experiențe încântătoare, punându-le la dispoziție două spații destinate exclusiv lor, un loc de joacă în interior și un parc în
aer liber, unde se pot bucura de o mulțime de jocuri și activități. Printre activitățile ce se desfăşoară pe parcursul întregii zile, amintim: concursurile și competițiile, pictura, parada costumelor și momentele unice oferite de personajele Disney. Programul artistic Mera: Terasa restaurantului este animată în fiecare seară de nenumărate momente artistice, atât pentru copii cât și pentru adulți.
La Mera Resort aveți ocazia de a petrece cele mai antrenante seri de vară, bucurându-vă de muzică live, dansatori de salsa, ansambluri populare, cabaret, alături de mulţi alți invitați și momente-surpriză. Cu pasiune și dedicare, în fiecare an, Mera Resort dă tonul bunei dispoziții estivale și vă așteaptă să reveniți, de fiecare dată cu aceeași bucurie, pentru a vă încânta și a vă surprinde plăcut.

 

Obiective turistice

Plaja:

Piscina principală exterioară, este una dintre cele mai frumoase din zonă, având o suprafață de 1000 mp și un design modern. Vă puteți relaxa pe şezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau puteți profita de nenumăratele atracții acvatice: dușurile cervicale vă stau la dispoziție pentru a vă detensiona musculatura din zona cervicală, banchetele cu hidromasaj și gheizerele vor detensiona musculatura spatelui și zona lombară. Aqua vortex-ul, special gândit pentru doritorii de senzații tari, permite înotătorilor rezistenți să meargă împotriva curentului sau pur și simplu să se lase trași de flux. Copiii se pot distra într-o piscină special concepută pentru ei, cu o adâncime maximă de 50 cm și dotată cu un mini Aqua Park. Această zonă este special amenajată pentru cei mici astfel încât activitățile desfășurate aici să beneficieze de cele mai înalte standarde de siguranță. Pe lângă tobogane, aici se desfășoară pe parcursul zilei diverse programe: aqua gym, cncursuri, spectacole și alte surprize. Piscina secundară a resortului, o adevărată oază de linişte, este situată în zona vilelor și este opţiunea ideală pentru a-ți petrece zilele însorite de vară într-o atmosferă relaxantă. Răsfăţul de o zi la piscină este un refugiu și o experiență în sine. La Mera Resort, turiștii au la dispoziție în mod gratuit şezlonguri, umbrele și măsuțe la plajă, în limita locurilor disponibile.

 

Facilitati COMPLEX MERA RESORT 4* VENUS

 • Aer condiționat
 • All inclusive
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant
 • WI-FI

Guest Reviews (0 reviews)

MERA RESORT **** 
INSCRIERI TIMPURII 15.02.2018- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA  TIP CAMERA Cazare+ All Inclusive 
 01 Iun - 16 Iun 16 Sep - 25 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue  232.25
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue  292.97
Dubla- Mera Villas 250.47
Dubla King- Mera Villas 280.32
Junior Suite- Mera Villas  314.23
Apartament doua dormitoare- Mera Villas 314.23
17 Iun - 14 Iul 29 Aug - 15 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue 290.44
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue  386.58
Dubla- Mera Villas 313.72
Dubla King- Mera Villas 343.57
Junior Suite- Mera Villas 414.92
Apartament doua dormitoare- Mera Villas  414.92
15 Iul - 28 Aug Dubla- Mera Sky& Mera Blue  353.69
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue  481.21
Dubla- Mera Villas 381.52
Dubla King- Mera Villas  412.90
Junior Suite- Mera Villas  514.60
Apartament doua dormitoare- Mera Villas  502.96
 
MERA RESORT **** INSCRIERI TIMPURII 15.03.2018- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA  TIP CAMERA Cazare+ All Inclusive 
 01 Iun - 16 Iun 16 Sep - 25 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue 242.81
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue 306.29
Dubla- Mera Villas 261.86
Dubla King- Mera Villas 293.07
Junior Suite- Mera Villas  328.51
Apartament doua dormitoare- Mera Villas  328.51
17 Iun - 14 Iul 29 Aug - 15 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue 303.65
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue 404.16
Dubla- Mera Villas 327.98
Dubla King- Mera Villas  359.19
Junior Suite- Mera Villas  433.78
Apartament doua dormitoare- Mera Villas  433.78
15 Iul - 28 Aug Dubla- Mera Sky& Mera Blue 369.77
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue  503.08
Dubla- Mera Villas  398.87
Dubla King- Mera Villas 431.66
Junior Suite- Mera Villas  537.99
Apartament doua dormitoare- Mera Villas 525.83
 
MERA RESORT **** Standard- sejur 1- 2 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA  TIP CAMERA Cazare+ All Inclusive 
 01 Iun - 16 Iun 16 Sep - 25 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue  293.25
Single- Mera Sky & Mera Blue 469.20
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue 369.73
Dubla- Mera Villas 316.25
Single- Mera Villas 506.00
Dubla King- Mera Villas 353.63
Single King- Mera Villas 565.80
Junior Suite- Mera Villas 396.75
Apartament doua dormitoare- Mera Villas 396.75
17 Iun - 14 Iul 29 Aug - 15 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue 366.85
Single- Mera Sky & Mera Blue 586.96
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue 488.18
Dubla- Mera Villas 396.18
Single- Mera Villas 633.88
Dubla King- Mera Villas 434.13
Single King- Mera Villas  694.60
Junior Suite- Mera Villas  523.83
Apartament doua dormitoare- Mera Villas 523.83
15 Iul - 28 Aug Dubla- Mera Sky& Mera Blue  446.20
Single- Mera Sky & Mera Blue  713.92
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue 607.78
Dubla- Mera Villas 481.85
Single- Mera Villas 770.96
Dubla King- Mera Villas  520.95
Single King- Mera Villas  833.52
Junior Suite- Mera Villas 649.75
Apartament doua dormitoare- Mera Villas 634.80
 
MERA RESORT **** 
Standard- sejur minim 3 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA  TIP CAMERA Cazare+ All Inclusive 
 01 Iun - 16 Iun 16 Sep - 25 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue 263.93
Single- Mera Sky & Mera Blue 422.28
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue 332.93
Dubla- Mera Villas 284.63
Single- Mera Villas  455.40
Dubla King- Mera Villas  318.55
Single King- Mera Villas 509.68
Junior Suite- Mera Villas 357.08
Apartament doua dormitoare- Mera Villas 357.08
17 Iun - 14 Iul 29 Aug - 15 Sep Dubla- Mera Sky& Mera Blue 330.05
Single- Mera Sky & Mera Blue  528.08
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue 439.30
Dubla- Mera Villas 356.50
Single- Mera Villas 570.40
Dubla King- Mera Villas  390.43
Single King- Mera Villas 624.68
Junior Suite- Mera Villas 471.50
Apartament doua dormitoare- Mera Villas  471.50
15 Iul - 28 Aug Dubla- Mera Sky& Mera Blue 401.93
Single- Mera Sky & Mera Blue  643.08
Junior Suite- Mera Sky & Mera Blue  546.83
Dubla- Mera Villas  433.55
Single- Mera Villas  693.68
Dubla King- Mera Villas  469.20
Single King- Mera Villas 750.72
Junior Suite- Mera Villas 584.78
Apartament doua dormitoare- Mera Villas  571.55

COMPLEX MERA RESORT 4* VENUS VENUS, Litoral

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo