Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

COMPLEX MERA RESORT 4* VENUS

Camere Disponibile

Hotel
4 stele
Litoral
VENUS
Strada Dem Radulescu, 2, Venus 905504, România
5 nights

Situat în zona centrală a stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării, Mera Resort este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită.

Adresa: Complex Mera Resort, Str. Dem Rădulescu nr.2, staţiunea Venus, cod 905504, jud Constanța

 

Prin calitatea și diversitatea serviciilor, orientate către satisfacerea celor mai înalte cerinţe ale turistului modern, calitatea susținută de atitudinea deschisă și profesională a întregii echipe cât și de confortul pe care îl oferă spațiile de cazare, Mera Resort și-a câștigat prestigiul pe piața serviciilor de turism din zonă, fiind alegerea de suflet a turiștilor

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant12 nivele, lift, bar, terasă.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de parmobilier de terasa, uscator de rufe. Fiecare dintre camerele decorate în tonuri chic-estivale oferă un pat dublu king şi sunt dotate cu sistem de acces pe bază de cartelă.
Descriere camere Hotel: Camera dublă matrimonială/ twin are o suprafață de de 15.20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau două paturi individuale ( 80/190 cm). Apartamentul Junior Suite este compus din cameră de zi, cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, având o suprafaţă de 28,44mp. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon. Descriere camere Vile: Camera dublă matrimonială/ twin are o suprafaţă de de 15,20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau două paturi individuale( 80/190 cm). Camera dublă King este Cameră cu pat matrimonial și canapea extensibilă, cu o suprafață de 20 mp. Apartamentul Junior Suite este compus din cameră de zi, cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial, având o suprafață de 28,25 mp. Fiecare cameră dispune de baie proprie și balcon. Apartamentul cu două dormitoare este un ansamblu compus din 2 dormitoare decomandate, fiecare cu pat matrimonial, având o suprafață de 30 mp.

Număr total camere:

440

Duble:

371 – Mera Sky- 206 camere duble standard, dispuse pe 12 niveluri; Mera Blue- 122 camere duble standard; Mera Villas- 12 camere duble standard şi 31 camere duble King.

Apartamente:

39 – Apartamente junior: 38 – Mera Blue- 18 junior suite; Mera Villas- 20 Junior Suite.

Observaţii

 

Termeni și condiții generale:

Prin efectuarea unei rezervări sau prin cazarea (checkin) la oricare dintre unitățile de cazare aparținând prestatorului de servicii hoteliere Atlas Apliance Solutions, clientul își dă expres acceptul cu privire la Termenii și condițiile generale (T.C.G.).

Sosire și plecare: Cazarea se efectuează începând cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizează până cel târziu la ora 12:00. La solicitarea clienților și în funcție de camerele disponibile, se poate depăși ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afișat la recepție). Depășirea cu mai mult de 6 ore se taxează 100% din tariful afișat la recepție. Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fără plată. Cazarea se face pe baza actului de identitate (carte identitate, pașaport, certificat de naștere în cazul copiilor) și a voucher-ului emis de agenție, însoțit de prezenta anexă, semnată de AGENT și de către turist. Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea Resortului din ziua cazării. Din acest motiv nu se poate garanta o cameră pe un anumit etaj, cu o anumită poziţionare, camere alăturate sau situate într-un anumit hotel. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor, pe care Resortul încearcă să le onoreze în limita disponibilităților. Hotelul nu percepe taxă pentru parcare și nici nu reține locuri pentru turiști. Parcarea este gratuită în limita disponibilității. Program funcționare Restaurant și Bar: Programul de funcționare al Restaurantului Mera: – micul dejun se servește zilnic între orele 7.00-10.00 – prânzul se servește zilnic între orele 12:30-15:00; – gustarea se servește zilnic între orele 16:30-17:30; – cina se servește zilnic între orele 19:00-21:30. Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera se va desfășura zilnic între orele 19:30 și 22:30. În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plajă. Programul de funcționare al barului à la carte din zona piscinei este 10.00 – 24.00. Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc.

Fumatul: Fumatul este interzis în incinta Resortului, exceptând balcoanele camerelor și spațiile din Resort amenajate/dotate cu scrumiere. Turiștii care nu respectă această regulă vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amendă de la 100 lei la 500 lei).

Animalele de companie: Este interzis accesul cu animale de companie în incinta Resortului. Mera Resort are dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie sub sancțiunea anulării rezervării și a plății unei penalități echivalente cu întreaga valoare a serviciilor aferente primei nopți de cazare; acceași sancțiune se aplică și în cazul în care se constată prezența în hotel a animalelor sau păsărilor de companie după efectuarea cazării.

Protecția datelor personale: Mera Resort garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor clienților. Datele cu caracter personal colectate cu ocazia efectuării unei rezervări sau în vederea prestării serviciilor de turism și alimentație publică nu vor fi dezvăluite către terți, cu excepția cazurilor în care Mera Resort trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare.

Siguranța: Întreg Resortul este supravegheat prin sistem video. Clienții au posibilitatea de a solicita Resortului păstrarea bunurilor de valoare (documente, bani, aparatură electronică sau alte asemenea obiecte de valoare). Acestea vor fi predate la recepţie în baza unui proces verbal. Resortul nu își asumă răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Resortului (cameră, săli de conferință, restaurant, bar, zona piscinelor, plajă sau parcare). Resortul nu își asumă răspunderea asupra unor eventuale accidente sau traumatisme ce pot surveni în urma utilizării în mod neadecvat a piscinelor și altor dotări din cadrul Resortului.

Obligațiile clientului: La Check în turiştii vor primi bra- ţara Mera care trebuie purtată în mod obligatoriu pe toată durata sejurului. Accesul la serviciile din incinta resortului se va face numai în baza brățării Mera. Pentru această brățară turiștii vor depune o garanție în valoare de 100 lei/ brățară, garanție care va fi restituită la încheierea sejurului, la predarea brățării. Clientul are obligația de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui să o predea în aceleași condiții la plecare, în caz contrar eventualele lipsuri sau degradări ale bunurilor din cameră, vor fi suportate de acesta. În cazul în care la sosirea în cameră obiectele de inventar prezente în cameră nu corespund listei de inventar, Clientul are obligația de a informa recepția referitor la acest aspect în vederea corectării situației. Clientul este răspunzător față de Resort pentru daunele provocate, din culpă sau cu intenție, celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor Resortului. Este strict interzisă introducerea și folosirea în camerele Resortului a aparaturii electrocasnice (cafetieră, storcător de fructe, fier de călcat, fierbător, etc.).

Conduită: Resortul își rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Resortului sau deranjează alți clienți. Resortul își rezerva dreptul de a-și selecta clientelă.

Reclamații: Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor vor fi făcute în scris de către turiști sau reprezentanți ai AGENTULUI în momentul producerii lor, înainte de plecarea turiștilor din hotel. Reclamațiile făcute după plecarea turiștilor vor fi considerate impresii. Reclamațiile privind furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor clientului trebuie aduse la cunoștința hotelului în cel mult o oră de la data constatării evenimentului.

Legea aplicabilă: Litigii: Drepturile și obligațiile părților prevăzute de T.C.G., precum și toate efectele juridice pe care le produc T.C.G. vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legislația română în vigoare.

Dispoziții finale: Resortul are dreptul să modifice unilateral oricând T.C.G. Modificarea T.C.G. va fi opozabilă clienților de la data la care le-a fost adusă la cunoștință prin orice mijloc (afișare, e-mail, etc.). Clientul este răspunzător pentru luarea la cunoștință și respectarea Termenilor și condițiilor generale pe întreaga durată a șederii.

 

Servicii si facilitati

Servicii:

Servicii incluse (all inclusive): Piscine pentru adulți; Umbrele și şezlonguri la piscine în limita locurilor disponibile (alocarea şezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscină); Parcare în
limita locurilor disponibile; Parc de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă; Mini Aquapark pentru copii; Piscină pentru copii; Teatru de vară pentru copii; Club animație copii; Jocuri și concursuri adulți și copii (la plajă, piscine, terasă); Animatori; Muzică live; Program artistic; Club (tenis de masă, rummy, table, şah); Umbrele și şezlonguri la plajă în limita locurilor disponibile (alocarea şezlongurilor se face în ordinea sosirii la plajă); Prosoape plajă; Prosoape piscină; Internet WIFI; Centru de informare și presă, Lobby PC, Pat bebe tip țarc la cerere, în limita disponibilității; Cabinet medical; Asistență pentru excursii opționale; Beach Bar All inclusive.

Servicii opționale (contra cost):SPA (Piscină interioară; Fitness/Aerobic/Saună; Masaj; Hammam; Salon înfrumusețare); Club Games (Biliard; Darts); Bar piscină à la carte; Beach Bar à la
carte.

Servicii masa:

Servicii de masă all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant):
– mic dejun între orele 7:00-10:00;
– prânz între orele 12:30-15:00;
– gustări (produse patiserie, cafea, ceai) între orele 16:30-17:30;
– cina între orele 19:00-21:30;
– apă plată, apă minerală și băuturi răcoritoare oferite la restaurant și pe terasă între orele 7:00-22:00;
– vinul casei și bere draft oferite la restaurant și pe terasă între orele 11:00-22:00;
– lichior, vermut, vodcă, coniac, oferite la restaurant în timpul mesei de prânz (12:30 – 15:00) și cină (19:00
– 21:30);
– minibar gratuit în cameră (alimentat o dată pe zi cu apă plată, apă minerală, bere și băuturi răcoritoare);

Restaurantul și barurile: Cum experiența turistică de excepție nu poate fi niciodată completă fără a integra și latura ei culinară, restaurantul Mera, vă oferă o gamă diversificată de preparate, atât din bucătăria tradiţională românească cât și din cea internaţională, în regim All Inclusive. Maeștrii laboratorului propriu de patiserie vă vor delecta cu cele mai proaspete și gustoase produse. Pe terasa zonei centrale a complexului, se află situat barul À-La-Carte unde vă veți putea delecta, contra cost, cu o gamă largă de băuturi și cocktail-uri, printre care deja celebrul Cocktail Mera Special.

Facilitati copii:

CAMERĂ DUBLĂ STANDARD
Capacitate maximă: 2 adulţi şi 2 copii 0-11.99 ani sau 3 adulţi;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 3- 6.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 71,30 Lei/ zi/ copil;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 7- 11.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 97,75 Lei/zi/ copil;
– copilul cu vârsta peste 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 195,50 Lei/ zi/ copil;
– al treilea adult achita supliment de masa- 195,50 Lei/zi şi obligatoriu pat suplimentar;

Tariful patului suplimentar este de 80,50 Lei/ zi, indiferent de vârstă.

JUNIOR SUITE & CAMERĂ DUBLĂ KING

Capacitate maximă:
2 adulţi şi 2 copii 0-11.99 ani;
2 adulţi şi 2 copii: 1 copil 0- 11.99 ani şi 1 copil peste 12 ani
3 adulţi

– copiii cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 3- 6.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 71,30 Lei/ zi/ copil;
– copiii cu vârsta cuprinsă între 7- 11.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 97,75 Lei/ zi/ copil;
– copilul cu vârsta peste 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 195,50 Lei/zi/ copil;
– al treilea adult achita supliment de masa- 195,50 Lei/ zi;

APARTAMENT DOUĂ DORMITOARE
Capacitate maximă: 4 persoane

 

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liberpiscina acoperită, SPA, sala fitness.

Distractie:

Centrul SPA Mera Resort este oază în care te poți răsfăța! Vino să te relaxezi în saloanele de masaj și de înfrumusețare, în piscina interioară, în aburul cu miresme îmbietoare al saunei și al hammamului sau în sala de fitness dotată cu aparatură modernă. Distracţie: tenis de masă, darts, rummy, table, şah.

Kids Club: Mera Resort a pregătit pentru cei mai mici oaspeți ai săi o serie de experiențe încântătoare, punându-le la dispoziție două spații destinate exclusiv lor, un loc de joacă în interior și un parc în
aer liber, unde se pot bucura de o mulțime de jocuri și activități. Printre activitățile ce se desfăşoară pe parcursul întregii zile, amintim: concursurile și competițiile, pictura, parada costumelor și momentele unice oferite de personajele Disney. Programul artistic Mera: Terasa restaurantului este animată în fiecare seară de nenumărate momente artistice, atât pentru copii cât și pentru adulți.
La Mera Resort aveți ocazia de a petrece cele mai antrenante seri de vară, bucurându-vă de muzică live, dansatori de salsa, ansambluri populare, cabaret, alături de mulţi alți invitați și momente-surpriză. Cu pasiune și dedicare, în fiecare an, Mera Resort dă tonul bunei dispoziții estivale și vă așteaptă să reveniți, de fiecare dată cu aceeași bucurie, pentru a vă încânta și a vă surprinde plăcut.

 

Obiective turistice

Plaja:

Piscina principală exterioară, este una dintre cele mai frumoase din zonă, având o suprafață de 1000 mp și un design modern. Vă puteți relaxa pe şezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau puteți profita de nenumăratele atracții acvatice: dușurile cervicale vă stau la dispoziție pentru a vă detensiona musculatura din zona cervicală, banchetele cu hidromasaj și gheizerele vor detensiona musculatura spatelui și zona lombară. Aqua vortex-ul, special gândit pentru doritorii de senzații tari, permite înotătorilor rezistenți să meargă împotriva curentului sau pur și simplu să se lase trași de flux. Copiii se pot distra într-o piscină special concepută pentru ei, cu o adâncime maximă de 50 cm și dotată cu un mini Aqua Park. Această zonă este special amenajată pentru cei mici astfel încât activitățile desfășurate aici să beneficieze de cele mai înalte standarde de siguranță. Pe lângă tobogane, aici se desfășoară pe parcursul zilei diverse programe: aqua gym, cncursuri, spectacole și alte surprize. Piscina secundară a resortului, o adevărată oază de linişte, este situată în zona vilelor și este opţiunea ideală pentru a-ți petrece zilele însorite de vară într-o atmosferă relaxantă. Răsfăţul de o zi la piscină este un refugiu și o experiență în sine. La Mera Resort, turiștii au la dispoziție în mod gratuit şezlonguri, umbrele și măsuțe la plajă, în limita locurilor disponibile.

 

Facilitati COMPLEX MERA RESORT 4* VENUS

 • Aer condiționat
 • All inclusive
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant
 • WI-FI

Guest Reviews (0 reviews)

MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun 719.36
16 Iun - 19 Iun 855.17
20 Iun - 23 Iun 900.44
   
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun  1150.92
16 Iun - 19 Iun  1368.27
20 Iun - 23 Iun  1440.72
   
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun 910.80
16 Iun - 19 Iun 1129.47
20 Iun - 23 Iun  1202.36
 
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun  776.24
16 Iun - 19 Iun  922.46
20 Iun - 23 Iun  971.20
 
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun  1242.00
16 Iun - 19 Iun  1475.91
20 Iun - 23 Iun 1553.88
 
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! CAMERE DUBLE KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun  867.68
16 Iun - 19 Iun  1015.19
20 Iun - 23 Iun  1064.36
 
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! CAMERE SINGLE KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun  1388.28
16 Iun - 19 Iun  1624.29
20 Iun - 23 Iun  1702.96
 
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun  978.08
16 Iun - 19 Iun  1210.97
20 Iun - 23 Iun  1288.60
 
MERA RESORT **** Oferta 3+1 Gratis! APARTAMENTE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 4 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
08 Iun - 11 Iun 12 Iun - 15 Iun  941.84
16 Iun - 19 Iun  1177.31
20 Iun - 23 Iun  1255.80
 
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR JOI)
CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
22 Iun - 28 Iun 29 Iun - 05 Iul 06 Iul - 12 Iul 3932.58
13 Iul - 19 Iul 4323.58
20 Iul - 26 Iul 27 Iul - 02 Aug 03 Aug - 09 Aug 10 Aug - 16 Aug 17 Aug - 23 Aug 4479.98
   
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR DUMINICA)
CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3932.58
09 Iul - 15 Iul 4010.78
16 Iul - 22 Iul 23 Iul - 29 Iul 30 Iul - 05 Aug 06 Aug - 12 Aug 13 Aug - 19 Aug 4479.98
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR VINERI)
CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
23 Iun - 29 Iun 30 Iun - 06 Iul 07 Iul - 13 Iul 3932.58
14 Iul - 20 Iul 4401.78
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 4479.98
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR DUMINICA)
CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3932.58
09 Iul - 15 Iul 4010.78
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 4479.98
MERA RESORT **** ZBOR IASI-CONSTANTA-IASI (ZBOR LUNI)
CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul 3932.58
10 Iul - 16 Iul  4088.98
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug  4479.98
   
MERA RESORT **** ZBOR ORADEA-CONSTANTA-ORADEA (ZBOR LUNI)
CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul  3932.58
10 Iul - 16 Iul   4088.98
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug   4479.98
 
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR JOI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
22 Iun - 28 Iun 29 Iun - 05 Iul 06 Iul - 12 Iul 2671.95
13 Iul - 19 Iul 2916.33
20 Iul - 26 Iul 27 Iul - 02 Aug 03 Aug - 09 Aug 10 Aug - 16 Aug 17 Aug - 23 Aug 3014.08
   
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR DUMINICA)
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 2671.95
09 Iul - 15 Iul  2720.83
16 Iul - 22 Iul 23 Iul - 29 Iul 30 Iul - 05 Aug 06 Aug - 12 Aug 13 Aug - 19 Aug  3014.08
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR VINERI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
23 Iun - 29 Iun 30 Iun - 06 Iul 07 Iul - 13 Iul  2671.95
14 Iul - 20 Iul 2965.20
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug  3014.08
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR DUMINICA)
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul  2671.95
09 Iul - 15 Iul  2720.83
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug  3014.08
MERA RESORT **** ZBOR IASI-CONSTANTA-IASI (ZBOR LUNI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul  2671.95
10 Iul - 16 Iul  2769.70
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug  3014.08
   
MERA RESORT **** ZBOR ORADEA-CONSTANTA-ORADEA (ZBOR LUNI)
CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul   2671.95
10 Iul - 16 Iul   2769.70
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug  3014.08
 
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR JOI)
CAMERA DUBLA KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
22 Iun - 28 Iun 29 Iun - 05 Iul 06 Iul - 12 Iul 3054.33
13 Iul - 19 Iul 3318.83
20 Iul - 26 Iul 27 Iul - 02 Aug 03 Aug - 09 Aug 10 Aug - 16 Aug 17 Aug - 23 Aug 3424.63
   
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR DUMINICA)
CAMERA DUBLA KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3054.33
09 Iul - 15 Iul 3107.23
16 Iul - 22 Iul 23 Iul - 29 Iul 30 Iul - 05 Aug 06 Aug - 12 Aug 13 Aug - 19 Aug 3424.63
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR VINERI)
CAMERA DUBLA KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
23 Iun - 29 Iun 30 Iun - 06 Iul 07 Iul - 13 Iul 3054.33
14 Iul - 20 Iul 3371.73
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 3424.63
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR DUMINICA)
CAMERA DUBLA KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3054.33
09 Iul - 15 Iul 3107.23
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 3424.63
MERA RESORT **** ZBOR IASI-CONSTANTA-IASI (ZBOR LUNI)
CAMERA DUBLA KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul 3054.33
10 Iul - 16 Iul 3160.13
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug 3424.63
   
MERA RESORT **** ZBOR ORADEA-CONSTANTA-ORADEA (ZBOR LUNI)
CAMERA DUBLA KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul 3054.33
10 Iul - 16 Iul 3160.13
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug 3424.63
 
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR JOI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
22 Iun - 28 Iun 29 Iun - 05 Iul 06 Iul - 12 Iul 3577.58
13 Iul - 19 Iul 3985.83
20 Iul - 26 Iul 27 Iul - 02 Aug 03 Aug - 09 Aug 10 Aug - 16 Aug 17 Aug - 23 Aug 4149.13
   
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR DUMINICA)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3577.58
09 Iul - 15 Iul 3659.23
16 Iul - 22 Iul 23 Iul - 29 Iul 30 Iul - 05 Aug 06 Aug - 12 Aug 13 Aug - 19 Aug 4149.13
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR VINERI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
23 Iun - 29 Iun 30 Iun - 06 Iul 07 Iul - 13 Iul 3577.58
14 Iul - 20 Iul 4067.48
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 4149.13
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR DUMINICA)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3577.58
09 Iul - 15 Iul 3659.23
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 4149.13
MERA RESORT **** ZBOR IASI-CONSTANTA-IASI (ZBOR LUNI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul  3577.58
10 Iul - 16 Iul 3740.88
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug  4149.13
   
MERA RESORT **** ZBOR ORADEA-CONSTANTA-ORADEA (ZBOR LUNI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul   3577.58
10 Iul - 16 Iul  3740.88
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug   4149.13
 
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR JOI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
22 Iun - 28 Iun 29 Iun - 05 Iul 06 Iul - 12 Iul 3376.33
13 Iul - 19 Iul 3761.58
20 Iul - 26 Iul 27 Iul - 02 Aug 03 Aug - 09 Aug 10 Aug - 16 Aug 17 Aug - 23 Aug 3915.68
   
MERA RESORT **** ZBOR CLUJ-NAPOCA-CONSTANTA-CLUJ NAPOCA (ZBOR DUMINICA)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3376.33
09 Iul - 15 Iul 3453.38
16 Iul - 22 Iul 23 Iul - 29 Iul 30 Iul - 05 Aug 06 Aug - 12 Aug 13 Aug - 19 Aug 3915.68
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR VINERI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
23 Iun - 29 Iun 30 Iun - 06 Iul 07 Iul - 13 Iul 3376.33
14 Iul - 20 Iul 3838.63
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 3915.68
 
MERA RESORT **** ZBOR TIMISOARA-CONSTANTA-TIMISOARA (ZBOR DUMINICA)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
25 Iun - 01 Iul 02 Iul - 08 Iul 3376.33
09 Iul - 15 Iul 3453.38
21 Iul - 27 Iul 28 Iul - 03 Aug 04 Aug - 10 Aug 11 Aug - 17 Aug 3915.68
MERA RESORT **** ZBOR IASI-CONSTANTA-IASI (ZBOR LUNI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul 3376.33
10 Iul - 16 Iul 3530.43
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug 3915.68
   
MERA RESORT **** ZBOR ORADEA-CONSTANTA-ORADEA (ZBOR LUNI)
JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 7 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE +BILET DE AVION INCLUS
26 Iun - 02 Iul 03 Iul - 09 Iul 3376.33
10 Iul - 16 Iul 3530.43
17 Iul - 23 Iul 24 Iul - 30 Iul 31 Iul - 06 Aug 07 Aug - 13 Aug 14 Aug - 20 Aug 3915.68
 
MERA RESORT **** CAMERE SINGLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 5 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
01 Iun - 05 Iun 06 Iun - 10 Iun 11 Iun - 15 Iun 1918.20
16 Iun - 20 Iun 2304.60
21 Iun - 25 Iun 26 Iun - 30 Iun 01 Iul - 05 Iul 06 Iul - 10 Iul 2401.20
11 Iul - 15 Iul 2479.40
16 Iul - 20 Iul 21 Iul - 25 Iul 26 Iul - 30 Iul 31 Iul - 04 Aug 05 Aug - 09 Aug 10 Aug - 14 Aug 15 Aug - 19 Aug 20 Aug - 24 Aug 2792.20
25 Aug - 29 Aug 2714.00
30 Aug - 03 Sep 04 Sep - 08 Sep 09 Sep - 13 Sep 2401.20
14 Sep - 18 Sep 2111.40
19 Sep - 23 Sep 1918.20
MERA RESORT **** CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 5 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
01 Iun - 05 Iun 06 Iun - 10 Iun 11 Iun - 15 Iun 1198.88
16 Iun - 20 Iun 1440.38
21 Iun - 25 Iun 26 Iun - 30 Iun 01 Iul - 05 Iul 06 Iul - 10 Iul 1500.75
11 Iul - 15 Iul 1549.63
16 Iul - 20 Iul 21 Iul - 25 Iul 26 Iul - 30 Iul 31 Iul - 04 Aug 05 Aug - 09 Aug 10 Aug - 14 Aug 15 Aug - 19 Aug 20 Aug - 24 Aug 1745.13
25 Aug - 29 Aug 1696.25
30 Aug - 03 Sep 04 Sep - 08 Sep 09 Sep - 13 Sep 1500.75
14 Sep - 18 Sep 1319.63
19 Sep - 23 Sep 1198.88
MERA RESORT **** JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT HOTEL MERA SKY & MERA BLUE  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 5 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
01 Iun - 05 Iun 06 Iun - 10 Iun 11 Iun - 15 Iun 1518.00
16 Iun - 20 Iun 1906.70
21 Iun - 25 Iun 26 Iun - 30 Iun 01 Iul - 05 Iul 06 Iul - 10 Iul 2003.88
11 Iul - 15 Iul 2080.93
16 Iul - 20 Iul 21 Iul - 25 Iul 26 Iul - 30 Iul 31 Iul - 04 Aug 05 Aug - 09 Aug 10 Aug - 14 Aug 15 Aug - 19 Aug 20 Aug - 24 Aug 2389.13
25 Aug - 29 Aug 2312.08
30 Aug - 03 Sep 04 Sep - 08 Sep 09 Sep - 13 Sep 2003.88
14 Sep - 18 Sep 1712.35
19 Sep - 23 Sep 1518.00
MERA RESORT **** CAMERE DUBLE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS
  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 5 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
01 Iun - 05 Iun 06 Iun - 10 Iun 11 Iun - 15 Iun 1293.75
16 Iun - 20 Iun 1553.65
21 Iun - 25 Iun 26 Iun - 30 Iun 01 Iul - 05 Iul 06 Iul - 10 Iul 1618.63
11 Iul - 15 Iul 1672.10
16 Iul - 20 Iul 21 Iul - 25 Iul 26 Iul - 30 Iul 31 Iul - 04 Aug 05 Aug - 09 Aug 10 Aug - 14 Aug 15 Aug - 19 Aug 20 Aug - 24 Aug 1886.00
25 Aug - 29 Aug 1832.53
30 Aug - 03 Sep 04 Sep - 08 Sep 09 Sep - 13 Sep 1618.63
14 Sep - 18 Sep 1423.70
19 Sep - 23 Sep 1293.75
MERA RESORT **** CAMERE DUBLE KING CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS
  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 5 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
01 Iun - 05 Iun 06 Iun - 10 Iun 11 Iun - 15 Iun 1446.13
16 Iun - 20 Iun 1708.33
21 Iun - 25 Iun 26 Iun - 30 Iun 01 Iul - 05 Iul 06 Iul - 10 Iul 1773.88
11 Iul - 15 Iul 1826.78
16 Iul - 20 Iul 21 Iul - 25 Iul 26 Iul - 30 Iul 31 Iul - 04 Aug 05 Aug - 09 Aug 10 Aug - 14 Aug 15 Aug - 19 Aug 20 Aug - 24 Aug 2038.38
25 Aug - 29 Aug 1985.48
30 Aug - 03 Sep 04 Sep - 08 Sep 09 Sep - 13 Sep 1773.88
14 Sep - 18 Sep 1577.23
19 Sep - 23 Sep 1446.13
MERA RESORT **** JUNIOR SUITE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS
  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 5 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
01 Iun - 05 Iun 06 Iun - 10 Iun 11 Iun - 15 Iun 1630.13
16 Iun - 20 Iun 2044.13
21 Iun - 25 Iun 26 Iun - 30 Iun 01 Iul - 05 Iul 06 Iul - 10 Iul 2147.63
11 Iul - 15 Iul 2229.28
16 Iul - 20 Iul 21 Iul - 25 Iul 26 Iul - 30 Iul 31 Iul - 04 Aug 05 Aug - 09 Aug 10 Aug - 14 Aug 15 Aug - 19 Aug 20 Aug - 24 Aug 2555.88
25 Aug - 29 Aug 2474.23
30 Aug - 03 Sep 04 Sep - 08 Sep 09 Sep - 13 Sep 2147.63
14 Sep - 18 Sep 1837.13
19 Sep - 23 Sep 1630.13
MERA RESORT **** APARTAMENT CU DOUA DORMITOARE CU TV, MINIBAR SI AER CONDITIONAT MERA VILLAS
  PRETURI IN LEI / PERSOANA - SERII 5 NOPTI
PERIOADA CAZARE + ALL INCLUSIVE
01 Iun - 05 Iun 06 Iun - 10 Iun 11 Iun - 15 Iun 1569.75
16 Iun - 20 Iun 1988.35
21 Iun - 25 Iun 26 Iun - 30 Iun 01 Iul - 05 Iul 06 Iul - 10 Iul 2093.00
11 Iul - 15 Iul 2178.10
16 Iul - 20 Iul 21 Iul - 25 Iul 26 Iul - 30 Iul 31 Iul - 04 Aug 05 Aug - 09 Aug 10 Aug - 14 Aug 15 Aug - 19 Aug 20 Aug - 24 Aug 2518.50
25 Aug - 29 Aug 2433.40
30 Aug - 03 Sep 04 Sep - 08 Sep 09 Sep - 13 Sep 2093.00
14 Sep - 18 Sep 1779.05
19 Sep - 23 Sep 1569.75

COMPLEX MERA RESORT 4* VENUS VENUS, Litoral

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo