Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

COMPLEX MONTERAI 3* POIANA BRASOV

Camere Disponibile

Hotel
3 stele
Statiuni balneo montane
POIANA BRASOV
Strada Poiana Soarelui 2, Brașov 500001, Romania

Complexul Monterai va ofera cazare in doisprezece vile ce se remarca prin amenajarile de inalta calitate si decoratiuni deosebit de rafinate pentru a intregi visul vacantei perfecte.

Evadati din tumultul vietii cotidiene intr-o oaza de relaxare, odihna, si totodata un loc de petrecere a timpului liber impreuna cu familia sau prietenii.

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -gratuita, in limita locurilor disponibile, internet -wi-fi, terasa, zona receptie, bar

Sali de conferinta:

 1 – capacitate de pana la 160 de persoane. Este dotata cu flipchart, ecran de proiecţie şi retroproiector, pupitre individuale şi pupitru pentru orator, 5 LCD-uri in serie, DVD, acces gratuit la internet wireless si acces la terasa cu panorama asupra Poienii Mici.

Dotari camere:

Toate camerele sunt dotate cu mobilier de cea mai buna calitate precum si fotolii/canapele din piele, TV/LCD si frigider- minibar, baile au cabina de dus sau jacuzzi si uscator de par. 
Garsonierele sunt cu un pat dublu si una sau doua canapele extensibile, baie cu cabina de dus sau jacuzzi si uscator de par. 
Junior suite sunt cu 2 paturi matrimoniale, canapea extensibile, fotolii si baie cu jacuzzi si uscator de par. 
Apartamentele sunt cu unu pana la trei dormitoare si au paturi matrimoniale si canapele extensibile, fotolii, unele au si birou, baie cu cabina de dus sau jacuzzi si uscator de par.

Vile:

 12 – Complexul Monterai dispune de 12 vile cu amenajari de inalta calitate si decoratiuni rafinate pentru o vacanta perfecta. Fiecare vila dispune de spatiu verde, terasa la parter si balcoane la etaje, oferind priveliste asupra Poienii Mici.

Servicii masa:

Se acorda in restaurantul propriu, in regim a-la-carte; capacitate 60 de persoane.

Fitness/Wellness/Sport:

SPA sauna, sala fitness.

Atractii turistice:

Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra.

Facilitati COMPLEX MONTERAI 3* POIANA BRASOV

 • Aer condiționat
 • Loc de joaca pentru copii
 • Minibar
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant
 • SPA
 • TV
 • WI-FI

Guest Reviews (0 reviews)

Complex Monterai ***
Preturi in Lei / zi/ persoana
Perioada 11 Iul - 20 Dec 2017
Loc in camera dubla 99.00
Loc in junior suite 123.75 
Loc in camera apartament 148.50 
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei.  Servicii incluse: cazare cu mic dejun. Ziua de cazare incepe la ora 15.00 si se incheie la ora 12.00 a zilei urmatoare. Taxa de salvamont se achita la receptie. Servicii optionale: pranz sau cina 55 Lei/zi/adult si copil peste 6 ani si 27.50 lei/zi/copil sub 6 ani Facilitati copii cu 1 adult: - 1 sau 2 copii intre 0-6 ani cazare in camera dubla - 1 sau 2 copii intre 6-12 ani - cazare camera dubla, iar al doilea copil achita 50% din tariful de adult cu pat suplimentar - copil peste 12 ani achita tariful de adult Facilitati copii cu 2 adulti: - 1 sau 2 copii intre 0-6 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, fara acordare de pat suplimentar; optional achita 50% din tariful de adult cu pat suplimentar - 1 sau 2 copii intre 6-12 ani achita 50% din tariful de adult cu pat suplimentar - peste 12 ani achita integral tariful de adult

COMPLEX MONTERAI 3* POIANA BRASOV POIANA BRASOV, Statiuni balneo montane

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo