Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

HOTEL BAVARIA BLU 4* MAMAIA

Camere Disponibile

Hotel
4 stele
Litoral
MAMAIA
Constanța 900001, România
5 nights

Hotelul este situat la 5 m de plaja.

Hotel Bavaria Blu este asezat in cea mai exclusivista statiune, Mamaia.
Alegerea acestui hotel va va oferi confortul pentru odihna si relaxare, dar si spatiul necesar pentru desfasurarea diverselor activitati in conditii excelente. Hotelul dispune de un restaurant modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina.

Adresa: Hotel Bavaria Blu, statiunea Mamaia, cod 900001, judetul Constanta.

 

Oricare ar fi menirea calatoriei dumneavoastra, Hotelul Bavaria Blu va fi gazda perfecta avand o traditie recunoscuta pentru ospitalitate, servicii impecabile, atmosfera relaxanta si confort.

Pozitia strategica a hotelului- la 5 de metri de plaja, dar in imediata apropiere a orasului Constanta, face ca hotelul Bavaria Blu sa fie locatia ideala atat pentru turistul sosit in vacanta cat si pentru cel aflat in deplasare in interes de serviciu sau in scop de afaceri.

Informatii si dotari hotel

 

Dotari generale:

restaurant -Foisorul este o oaza de racoare si un adapost de soarele puternic in timpul verii si este zona principala unde se serveste masa; alternativa Foisorului este restaurantul unde se serveste masa cand vremea este racoroasa sau ploua sau dupa preferinta clientului, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, acces persoane cu dizabilitati, internet -wireless gratuit, pastrare obiecte de valoare, lift, bar la receptie, 3 3 baruri ( Bar Receptie deschis permanet; Bar Foisor deschis de la 12:00 – 00:00 si Bar Piscina de la 08:00 la 20:00).

Sali de conferinta:

3 – 60/ 150/ 240 – 500 locuri in arajament teatru/sistem modular – dotate cu aparatura ultramoderna.

 

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus -(cabina de dus), internet -wireless, uscator de par, telefon, halat de baie.

Număr total camere:

139

Single:

37 – Camera Single Standard / vedere la mare 4* este spatiul de cazare destinat cazarii unei singure persoane. Suprafata totala de 15 m², vedere standard / vedere la mare, access wi-fi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Duble:

44 – 32 camere duble 4 stele si 12 camere duble deluxe 5 stele. Camera Dubla Standard / vedere la mare 4* este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 m², vedere standard, acces wi-fi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Nu se suplimenteaza cu extra bed. Camera Dubla Deluxe Standard 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafaţă de 32mp şi sunt prevăzute cu un balcon de 12mp. Acestea vă vor purta de-a lungul următoarelor ţări: Egipt, Thailanda, Turcia, Indonezia si Grecia. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafaţă de 32mp şi sunt prevăzute cu un balcon de 12mp. Acestea vă vor purta de-a lungul următoarelor ţări: Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran. Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* au vedere spre mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Apartamente:

4 – apartamente de lux. Apartament Deluxe Standard 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul SUA – are o suprafaţă de 53mp si balcon 19mp. Apartamentul Kenya – are o suprafaţă de 40mp si balcon 17mp. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Apartament Deluxe Vedere Mare 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul China – cel mai mare apartament; are o suprafata de 68mp plus balcon 24mp. Apartamentul Franta – are o suprafata de 67mp si 2 bai (14mp/5mp), 2 balcoane de 24mp. Spatiile de cazare au vedere la mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, sauna, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Garsoniere:

54 – garsoniera dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila. Garsoniera Standard / vedere la mare 4*este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti cu un copil. Este suplimentata cu canapea extensibila. Un copil cu varsta sub 4 ani si unul cu varsta sub 12 ani beneficiaza de gratuitate. Suprafata totala de 27 m², acces wi-fi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

 

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Nu se accepta animale de companie.

 

 

Politica de check-in/check-out:

 Check-in-ul incepe la ora 18:00 iar check-out-ul este pana in ora 12:00.

 1. Alocarea camerelor se face pornind de la disponibilitatea existenta la momentul check-in-ul. Hotelul nu garanteaza alocarea camerelor pe un anumit etaj/sector, alocarea camerelor alaturata sau a unei anumite camere.
 2. Toti adultii sunt obligati sa prezinte la receptie un act de identitate si sa completeze fisa de anuntare a sosirii.
 3. Late check out-ul  sau prelungirea sejurului se anunta cu cel tarziu 24 ore. Valoarea late check-out-ului este de 60 lei pana in ora 16:00. Ambele sunt negarantate si depind de disponibilitatea existenta la moment.

Hotelul dispune de o camera pentru bagaje, pentru depozitarea acestora in momentul in care turistul ajunge la hotel inainte de ora check-in-ului sau pentru alte situatii.

Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (bar, foisor, terasa, piscina).

Minibar:

 Fiecare camera pune la dispozitie un minibar incarcat cu diverse produse: bauturi racoritoare, ciocolata, vin etc.

 1. Evidenta consumului este mentinuta zilnic de catre departamentul de housekeeping prin intermediul fisei de minibar, la finalul sejurului achitandu-se valoarea totala consumata.
 2. Este obligatorie completarea si semnarea fisei de minibar de catre turist. Turistii vor regasi zilnic o copie a fisei de consum lasata in camera.
 3. Scoaterea produsului din minibar sau inlocuirea este considerata drept intentie de consum si se achita.

Bunurile de valoare:

Fiecare camera dispunde de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.

Nu ne asumam raspunderea si responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale nesupravegheate.

Acces piscina:

 Turistii cazati au acess gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00-20:00. Este strict interzisa folosirea prosoapelor din camera.

La cazare vor primi cardurile pentru prosoape care vor putea fi folosite la piscina. Acestea vor fi returnate la momentul check-out-ului.Deteriorarea sau pierderea cardurilor se taxeaza (30 Lei/bucata).

Asigurarea sezlongurilor se face in limita disponibilitatii si nu se fac rezervari.

Acces parcare:

 Hotelul pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile. Pentru acestea nu se percep taxe aditionale si nu se fac rezervari.

Hotelul nu poarta raspunderea pentru autovehiculele parcate necorespunzator, in imediata apropiere si nici pentru lucrurile lasate in interiorul acestora.

 

 

Reguli de utilizare Fisa Cont restaurant

Fisa cont se activeaza de la receptie cu punctele corespunzatoare si va fi valabila incepand cu ora 18:00 din ziua de check-in.

Poate fi folosita pe durata sejurului de catre turist, expirand in ultima noapte de cazare, la ora 00:00.

     * ultima comanda se ia de catre restaurant la ora 23:00 in weekend si la 22:30 de luni pana joi

Se foloseste pentru plata consumului din cadrul restaurantului si include barurile de la piscina si receptie;.

Nu se accepta la plata tigarilor.

Suma ramasa la check-out nu se poate elibera in numerar turistului la plecare, nu se pot lua produse de valoarea nefolosita si nici nu poate fi folosita pentru a compensa alte plati aferente turistului respectiv.

 

Servicii si facilitati

Servicii:

Gratuite: trezirea turistilor la ora solicitata, informatii turistice, parcare, internet wireless.
Contra cost: servicii spalatorie/calcatorie, room-service, servicii telefonice, minibar.

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant Bavaria Blu, categoria 4 stele, micul dejun bufet suedez/a la carte, pranzul si cina „a la carte”:
Mic dejun = 36.00 lei / zi / persoana;
Pranzul = 70.00 lei / zi / persoana;
Cina = 70.00 lei / zi /persoana.
Mic dejunul, in dependenta de gradul de ocupare, se serveste in regim a la carte sau bufet suedez, intervalul orar 7:30-10:00.
Pentru serviciile de pranz si cina, copiii cu varsta intre 0-12 ani neimpliniti achita 50% din valoarea mesei de adult iar copiii peste 12 ani achita 100% din valoarea mesei de adult.

 

Facilitati copii:

(in camera dubla cu 2 adulti):
– in camera dubla standard sau dubla DE LUXE se pot caza doar 2 adulti.

(in garsoniera cu 2 adulti):
-2 copii cu varsta de pana la 4 ani neimpliniti au gratuitate la cazare cu mic dejun fara pat suplimentar asigurat;
-1 copil cu varsta cuprinsa intre 4- 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;
-al doilea copil intre 4-12 ani neimpliniti achita conform tabelului, fara pat suplimentar asigurat;
-copiii cu varsta cuprinsa intre 12- 18 ani neimpliniti achita conform tabelului, fara pat suplimentar asigurat;
– al treilea adult achita conform tabelului, fara pat suplimentar.
Intr-o garsoniera se accepta cazarea a maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti + 1 copil sub 12 ani neimpliniti.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -(adulti si copii – acces gratuit), sauna – acces gratuit.

 

Obiective turistice

Plaja:larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

 

Facilitati HOTEL BAVARIA BLU 4* MAMAIA

 • Aer condiționat
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant
 • WI-FI

Guest Reviews (0 reviews)

HOTEL BAVARIA BLU**** INSCRIERI TIMPURII 15.04.2018- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ perosana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun Cazare+ Mic Dejun+ Pranz sau Cina Cazare+ 3 Mese
03 Mai - 31 Mai 16 Sep - 30 Sep                      Single Parter- fara Terasa  126.50 207.00 287.50
 Single Parter- cu Terasa  143.75 224.25  304.75
 Single- Standard 157.55 238.05  318.55
 Single- Vedere Mare 174.80 255.30 335.80
Dubla Parter- fara Terasa  102.93 183.43 263.93
Dubla Parter- cu Terasa  111.55  192.05 272.55
 Dubla Standard- fara Balcon 111.55 192.05 272.55
Dubla Standard- cu Balcon  122.48  202.98  283.48
Dubla- Vedere Mare  133.40 213.90 294.40
Garsoniera- Standard  165.60  246.10  326.60
Family Room- Standard 211.60  292.10 372.60
Tripla- Standard 152.57  233.07 313.57
Garsoniera- Vedere Mare 176.53  257.03  337.53
Family Room- Vedere Mare 224.83 305.33  385.83
Tripla- Vedere Mare  161.38 241.88  322.38
Dubla Deluxe- Standard 236.90  317.40  397.90
Dubla Deluxe- Vedere Mare 262.78  343.28  423.78
Apartament Standard 372.60 453.10 533.60
Apartament- Vedere Mare 398.48  478.98  559.48
      01 Iun - 28 Iun  Single Parter- fara Terasa 152.95 233.45  313.95
 Single Parter- cu Terasa 170.20 250.70 331.20
 Single- Standard  182.85 263.35 343.85
 Single- Vedere Mare 200.10 280.60 361.10
Dubla Parter- fara Terasa  120.18  200.68  281.18
Dubla Parter- cu Terasa  128.80  209.30  289.80
 Dubla Standard- fara Balcon 128.80 209.30 289.80
Dubla Standard- cu Balcon 135.70 216.20 296.70
Dubla- Vedere Mare 148.35 228.85  309.35
Garsoniera- Standard 178.83  259.33 339.83
Family Room- Standard 226.55  307.05  387.55
Tripla- Standard 165.60  246.10  326.60
Garsoniera- Vedere Mare  191.48 271.98  352.48
Family Room- Vedere Mare  242.08 322.58 403.08
Tripla- Vedere Mare 175.57  256.07  336.57
Dubla Deluxe- Standard 254.15  334.65 415.15
Dubla Deluxe- Vedere Mare 280.03 360.53  441.03
Apartament Standard  389.85  470.35 550.85
Apartament- Vedere Mare 415.73  496.23 576.73
29 Iun - 12 Iul 19 Aug - 01 Sep  Single Parter- fara Terasa  204.70  285.20 365.70
 Single Parter- cu Terasa 221.95 302.45 382.95
 Single- Standard 239.20 319.70 400.20
 Single- Vedere Mare  256.45 336.95 417.45
Dubla Parter- fara Terasa  152.95  233.45 313.95
Dubla Parter- cu Terasa   161.58 242.08 322.58
 Dubla Standard- fara Balcon 161.58 242.08 322.58
Dubla Standard- cu Balcon  165.60 246.10 326.60
Dubla- Vedere Mare 182.85  263.35 343.85
Garsoniera- Standard 208.73 289.23 369.73
Family Room- Standard 258.75 339.25 419.75
Tripla- Standard 189.75  270.25  350.75
Garsoniera- Vedere Mare 221.95 302.45  382.95
Family Room- Vedere Mare  273.70 354.20  434.70
Tripla- Vedere Mare  199.72  280.22  360.72
Dubla Deluxe- Standard 299.58  380.08 460.58
Dubla Deluxe- Vedere Mare 318.55 399.05 479.55
Apartament Standard 441.60  522.10 602.60
Apartament- Vedere Mare  493.35 573.85 654.35
02 Sep - 15 Sep  Single Parter- fara Terasa 170.20  250.70  331.20
 Single Parter- cu Terasa 182.85 263.35  343.85
 Single- Standard  195.50 276.00  356.50
 Single- Vedere Mare 212.75 293.25 373.75
Dubla Parter- fara Terasa  120.18 200.68 281.18
Dubla Parter- cu Terasa  131.10 211.60 292.10
 Dubla Standard- fara Balcon 131.10 211.60 292.10
Dubla Standard- cu Balcon 139.73 220.23 300.73
Dubla- Vedere Mare 148.35 228.85 309.35
Garsoniera- Standard 171.93 252.43 332.93
Family Room- Standard  220.23  300.73 381.23
Tripla- Standard 159.85  240.35 320.85
Garsoniera- Vedere Mare  185.15 265.65 346.15
Family Room- Vedere Mare  233.45  313.95  394.45
Tripla- Vedere Mare  168.28  248.78  329.28
Dubla Deluxe- Standard 260.48 340.98  421.48
Dubla Deluxe- Vedere Mare 288.65  369.15 449.65
Apartament Standard 394.45  474.95 555.45
Apartament- Vedere Mare  432.98  513.48 593.98
 
HOTEL BAVARIA BLU**** INSCRIERI TIMPURII 28.02.2018- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ perosana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun Cazare+ Mic Dejun+ Pranz sau Cina Cazare+ 3 Mese
03 Mai - 31 Mai 16 Sep - 30 Sep                      Single Parter- fara Terasa  120.75 201.25  281.75
 Single Parter- cu Terasa 136.85 217.35 297.85
 Single- Standard 149.50 230.00 310.50
 Single- Vedere Mare  165.60 246.10 326.60
Dubla Parter- fara Terasa  98.90 179.40 259.90
Dubla Parter- cu Terasa   106.95 187.45 267.95
 Dubla Standard- fara Balcon  106.95 187.45 267.95
Dubla Standard- cu Balcon 117.30 197.80 278.30
Dubla- Vedere Mare 127.08 207.58 288.08
Garsoniera- Standard 157.55 238.05 318.55
Family Room- Standard 201.83  282.33 362.83
Tripla- Standard 145.28 225.78  306.28
Garsoniera- Vedere Mare 167.33 247.83  328.33
Family Room- Vedere Mare 213.90 294.40  374.90
Tripla- Vedere Mare 153.33  233.83  314.33
Dubla Deluxe- Standard  223.68  304.18  384.68
Dubla Deluxe- Vedere Mare  247.83 328.33 408.83
Apartament Standard 350.75 431.25  511.75
Apartament- Vedere Mare 374.90 455.40 535.90
      01 Iun - 28 Iun  Single Parter- fara Terasa  144.90 225.40 305.90
 Single Parter- cu Terasa 161.00 241.50 322.00
 Single- Standard  173.65 254.15 334.65
 Single- Vedere Mare  189.75 270.25 350.75
Dubla Parter- fara Terasa  115.00  195.50 276.00
Dubla Parter- cu Terasa   123.05 203.55 284.05
 Dubla Standard- fara Balcon  123.05 203.55 284.05
Dubla Standard- cu Balcon  129.38 209.88 290.38
Dubla- Vedere Mare 141.45 221.95 302.45
Garsoniera- Standard 169.63 250.13  330.63
Family Room- Standard 215.63  296.13 376.63
Tripla- Standard 157.17 237.67 318.17
Garsoniera- Vedere Mare  181.70 262.20  342.70
Family Room- Vedere Mare  230.00  310.50  391.00
Tripla- Vedere Mare 166.75 247.25  327.75
Dubla Deluxe- Standard 239.78 320.28 400.78
Dubla Deluxe- Vedere Mare  263.93 344.43 424.93
Apartament Standard  366.85  447.35 527.85
Apartament- Vedere Mare  391.00 471.50 552.00
29 Iun - 12 Iul 19 Aug - 01 Sep  Single Parter- fara Terasa 193.20 273.70 354.20
 Single Parter- cu Terasa  209.30 289.80  370.30
 Single- Standard  225.40 305.90  386.40
 Single- Vedere Mare  241.50 322.00  402.50
Dubla Parter- fara Terasa   145.48 225.98 306.48
Dubla Parter- cu Terasa   153.53  234.03 314.53
 Dubla Standard- fara Balcon 153.53 234.03  314.53
Dubla Standard- cu Balcon  157.55 238.05 318.55
Dubla- Vedere Mare 173.65 254.15 334.65
Garsoniera- Standard  197.80 278.30 358.80
Family Room- Standard 245.53 326.03  406.53
Tripla- Standard 179.78 260.28 340.78
Garsoniera- Vedere Mare 209.88 290.38 370.88
Family Room- Vedere Mare  259.90 340.40 420.90
Tripla- Vedere Mare 189.37 269.87  350.37
Dubla Deluxe- Standard 282.33 362.83 443.33
Dubla Deluxe- Vedere Mare 300.15  380.65 461.15
Apartament Standard 415.15 495.65 576.15
Apartament- Vedere Mare 463.45  543.95 624.45
02 Sep - 15 Sep  Single Parter- fara Terasa  161.00 241.50 322.00
 Single Parter- cu Terasa  173.65 254.15  334.65
 Single- Standard  185.15 265.65 346.15
 Single- Vedere Mare  201.25 281.75 362.25
Dubla Parter- fara Terasa   115.00 195.50 276.00
Dubla Parter- cu Terasa   125.35 205.85  286.35
 Dubla Standard- fara Balcon  125.35 205.85 286.35
Dubla Standard- cu Balcon 133.40 213.90 294.40
Dubla- Vedere Mare 141.45 221.95 302.45
Garsoniera- Standard  163.30 243.80 324.30
Family Room- Standard  209.88 290.38  370.88
Tripla- Standard 151.80 232.30 312.80
Garsoniera- Vedere Mare 175.38  255.88 336.38
Family Room- Vedere Mare  221.95 302.45 382.95
Tripla- Vedere Mare 159.85  240.35  320.85
Dubla Deluxe- Standard 246.10 326.60  407.10
Dubla Deluxe- Vedere Mare  271.98 352.48 432.98
Apartament Standard 370.88  451.38 531.88
Apartament- Vedere Mare  407.10  487.60 568.10
 
HOTEL BAVARIA BLU**** Standard- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ perosana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun Cazare+ Mic Dejun+ Pranz sau Cina Cazare+ 3 Mese
03 Mai - 28 Iun                      Single Parter- fara Terasa 159.85 240.35 320.85
 Single Parter- cu Terasa 178.25 258.75 339.25
 Single- Standard 192.05 272.55 353.05
 Single- Vedere Mare  210.45 290.95 371.45
Dubla Parter- fara Terasa  125.35 205.85  286.35
Dubla Parter- cu Terasa  134.55 215.05  295.55
 Dubla Standard- fara Balcon 134.55  215.05  295.55
Dubla Standard- cu Balcon 141.45 221.95  302.45
Dubla- Vedere Mare 155.25  235.75 316.25
Garsoniera- Standard 187.45  267.95 348.45
Family Room- Standard 233.45 313.95 394.45
Tripla- Standard 170.97 251.47 331.97
Garsoniera- Vedere Mare 201.25 281.75 362.25
Family Room- Vedere Mare 249.55 330.05 410.55
Tripla- Vedere Mare 181.70 262.20 342.70
Dubla Deluxe- Standard 267.95 348.45  428.95
Dubla Deluxe- Vedere Mare 295.55 376.05  456.55
Apartament Standard 412.85 493.35  573.85
Apartament- Vedere Mare 440.45 520.95 601.45
      29 Iun - 12 Iul 19 Aug - 01 Sep  Single Parter- fara Terasa 215.05  295.55 376.05
 Single Parter- cu Terasa  233.45 313.95 394.45
 Single- Standard  251.85 332.35  412.85
 Single- Vedere Mare  270.25 350.75  431.25
Dubla Parter- fara Terasa   156.98 237.48  317.98
Dubla Parter- cu Terasa   166.18 246.68 327.18
 Dubla Standard- fara Balcon  166.18  246.68  327.18
Dubla Standard- cu Balcon  170.78  251.28  331.78
Dubla- Vedere Mare  189.18 269.68 350.18
Garsoniera- Standard  216.78 297.28 377.78
Family Room- Standard 271.40 351.90 432.40
Tripla- Standard  211.22  291.72 372.22
Garsoniera- Vedere Mare 230.58  311.08 391.58
Family Room- Vedere Mare 287.50 368.00 448.50
Tripla- Vedere Mare  210.07 290.57  371.07
Dubla Deluxe- Standard 312.80 393.30 473.80
Dubla Deluxe- Vedere Mare  333.50 414.00  494.50
Apartament Standard  461.15 541.65 622.15
Apartament- Vedere Mare  517.50 598.00  678.50
13 Iul - 18 Aug  Single Parter- fara Terasa - 368.00 448.50
 Single Parter- cu Terasa  - 387.55 468.05
 Single- Standard  - 402.50  483.00
 Single- Vedere Mare  -  422.05  502.55
Dubla Parter- fara Terasa   - 269.10 349.60
Dubla Parter- cu Terasa   -  273.70 354.20
 Dubla Standard- fara Balcon  - 273.70 354.20
Dubla Standard- cu Balcon  - 278.88  359.38
Dubla- Vedere Mare  - 298.43 378.93
Garsoniera- Standard  - 327.75 408.25
Family Room- Standard  - 435.28 515.78
Tripla- Standard  - 302.07 382.57
Garsoniera- Vedere Mare  - 347.30  427.80
Family Room- Vedere Mare  - 457.13 537.63
Tripla- Vedere Mare  - 356.89 437.39
Dubla Deluxe- Standard  - 419.18 499.68
Dubla Deluxe- Vedere Mare  -  443.90 524.40
Apartament Standard - 604.33  684.83
Apartament- Vedere Mare  -  656.65 737.15
02 Sep - 15 Sep  Single Parter- fara Terasa 178.25  258.75 339.25
 Single Parter- cu Terasa 192.05 272.55 353.05
 Single- Standard 205.85 286.35 366.85
 Single- Vedere Mare 224.25 304.75 385.25
Dubla Parter- fara Terasa  125.35  205.85  286.35
Dubla Parter- cu Terasa   136.85  217.35 297.85
 Dubla Standard- fara Balcon  136.85  217.35 297.85
Dubla Standard- cu Balcon  146.05  226.55 307.05
Dubla- Vedere Mare  155.25 235.75 316.25
Garsoniera- Standard  180.55 261.05  341.55
Family Room- Standard  231.15 311.65  392.15
Tripla- Standard  167.90 248.40  328.90
Garsoniera- Vedere Mare  194.35 274.85  355.35
Family Room- Vedere Mare  244.95 325.45  405.95
Tripla- Vedere Mare  177.10  257.60 338.10
Dubla Deluxe- Standard 274.85 355.35 435.85
Dubla Deluxe- Vedere Mare  304.75 385.25 465.75
Apartament Standard  417.45 497.95  578.45
Apartament- Vedere Mare  458.85 539.35  619.85
16 Sep - 30 Sep  Single Parter- fara Terasa 132.25 212.75 293.25
 Single Parter- cu Terasa 150.65 231.15 311.65
 Single- Standard 164.45  244.95  325.45
 Single- Vedere Mare  182.85 263.35 343.85
Dubla Parter- fara Terasa   106.95  187.45  267.95
Dubla Parter- cu Terasa   116.15 196.65 277.15
 Dubla Standard- fara Balcon  116.15 196.65 277.15
Dubla Standard- cu Balcon  127.65 208.15  288.65
Dubla- Vedere Mare 139.15 219.65 300.15
Garsoniera- Standard  173.65 254.15 334.65
Family Room- Standard  221.95 302.45 382.95
Tripla- Standard 160.23  240.73 321.23
Garsoniera- Vedere Mare  185.15 265.65 346.15
Family Room- Vedere Mare 235.75 316.25 396.75
Tripla- Vedere Mare  169.43 249.93 330.43
Dubla Deluxe- Standard  249.55 330.05 410.55
Dubla Deluxe- Vedere Mare  277.15 357.65 438.15
Apartament Standard 394.45 474.95 555.45
Apartament- Vedere Mare  422.05 502.55 583.05
 

HOTEL BAVARIA BLU 4* MAMAIA MAMAIA, Litoral

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo