Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

HOTEL BAVARIA BLU 4* MAMAIA

Camere Disponibile

Hotel
4 stele
Litoral
MAMAIA
Constanța 900001, România
5 nights

Hotelul este situat la 5 m de plaja.

Hotel Bavaria Blu este asezat in cea mai exclusivista statiune, Mamaia.
Alegerea acestui hotel va va oferi confortul pentru odihna si relaxare, dar si spatiul necesar pentru desfasurarea diverselor activitati in conditii excelente. Hotelul dispune de un restaurant modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina.

Adresa: Hotel Bavaria Blu, statiunea Mamaia, cod 900001, judetul Constanta.

 

Oricare ar fi menirea calatoriei dumneavoastra, Hotelul Bavaria Blu va fi gazda perfecta avand o traditie recunoscuta pentru ospitalitate, servicii impecabile, atmosfera relaxanta si confort.

Pozitia strategica a hotelului- la 5 de metri de plaja, dar in imediata apropiere a orasului Constanta, face ca hotelul Bavaria Blu sa fie locatia ideala atat pentru turistul sosit in vacanta cat si pentru cel aflat in deplasare in interes de serviciu sau in scop de afaceri.

Informatii si dotari hotel

 

Dotari generale:

restaurant -Foisorul este o oaza de racoare si un adapost de soarele puternic in timpul verii si este zona principala unde se serveste masa; alternativa Foisorului este restaurantul unde se serveste masa cand vremea este racoroasa sau ploua sau dupa preferinta clientului, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, acces persoane cu dizabilitati, internet -wireless gratuit, pastrare obiecte de valoare, lift, bar la receptie, 3 3 baruri ( Bar Receptie deschis permanet; Bar Foisor deschis de la 12:00 – 00:00 si Bar Piscina de la 08:00 la 20:00).

Sali de conferinta:

3 – 60/ 150/ 240 – 500 locuri in arajament teatru/sistem modular – dotate cu aparatura ultramoderna.

 

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus -(cabina de dus), internet -wireless, uscator de par, telefon, halat de baie.

Număr total camere:

139

Single:

37 – Camera Single Standard / vedere la mare 4* este spatiul de cazare destinat cazarii unei singure persoane. Suprafata totala de 15 m², vedere standard / vedere la mare, access wi-fi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Duble:

44 – 32 camere duble 4 stele si 12 camere duble deluxe 5 stele. Camera Dubla Standard / vedere la mare 4* este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 m², vedere standard, acces wi-fi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Nu se suplimenteaza cu extra bed. Camera Dubla Deluxe Standard 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafaţă de 32mp şi sunt prevăzute cu un balcon de 12mp. Acestea vă vor purta de-a lungul următoarelor ţări: Egipt, Thailanda, Turcia, Indonezia si Grecia. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Au o suprafaţă de 32mp şi sunt prevăzute cu un balcon de 12mp. Acestea vă vor purta de-a lungul următoarelor ţări: Romania, Italia, India, Anglia, Australia, Iran. Camera Dubla Deluxe Vedere Mare 5* au vedere spre mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Apartamente:

4 – apartamente de lux. Apartament Deluxe Standard 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul SUA – are o suprafaţă de 53mp si balcon 19mp. Apartamentul Kenya – are o suprafaţă de 40mp si balcon 17mp. Spatiile de cazare au vedere standard, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Apartament Deluxe Vedere Mare 5* permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Apartamentul China – cel mai mare apartament; are o suprafata de 68mp plus balcon 24mp. Apartamentul Franta – are o suprafata de 67mp si 2 bai (14mp/5mp), 2 balcoane de 24mp. Spatiile de cazare au vedere la mare, pat dublu extra-large, baie dotata cu hidromasaj, radio, jacuzzi, sauna, acces wi-fi, TV LED, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, telefon, birou de lucru, minibar, seif, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

Garsoniere:

54 – garsoniera dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila. Garsoniera Standard / vedere la mare 4*este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti cu un copil. Este suplimentata cu canapea extensibila. Un copil cu varsta sub 4 ani si unul cu varsta sub 12 ani beneficiaza de gratuitate. Suprafata totala de 27 m², acces wi-fi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum.

 

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Nu se accepta animale de companie.

 

 

Politica de check-in/check-out:

 Check-in-ul incepe la ora 18:00 iar check-out-ul este pana in ora 12:00.

 1. Alocarea camerelor se face pornind de la disponibilitatea existenta la momentul check-in-ul. Hotelul nu garanteaza alocarea camerelor pe un anumit etaj/sector, alocarea camerelor alaturata sau a unei anumite camere.
 2. Toti adultii sunt obligati sa prezinte la receptie un act de identitate si sa completeze fisa de anuntare a sosirii.
 3. Late check out-ul  sau prelungirea sejurului se anunta cu cel tarziu 24 ore. Valoarea late check-out-ului este de 60 lei pana in ora 16:00. Ambele sunt negarantate si depind de disponibilitatea existenta la moment.

Hotelul dispune de o camera pentru bagaje, pentru depozitarea acestora in momentul in care turistul ajunge la hotel inainte de ora check-in-ului sau pentru alte situatii.

Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (bar, foisor, terasa, piscina).

Minibar:

 Fiecare camera pune la dispozitie un minibar incarcat cu diverse produse: bauturi racoritoare, ciocolata, vin etc.

 1. Evidenta consumului este mentinuta zilnic de catre departamentul de housekeeping prin intermediul fisei de minibar, la finalul sejurului achitandu-se valoarea totala consumata.
 2. Este obligatorie completarea si semnarea fisei de minibar de catre turist. Turistii vor regasi zilnic o copie a fisei de consum lasata in camera.
 3. Scoaterea produsului din minibar sau inlocuirea este considerata drept intentie de consum si se achita.

Bunurile de valoare:

Fiecare camera dispunde de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.

Nu ne asumam raspunderea si responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale nesupravegheate.

Acces piscina:

 Turistii cazati au acess gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00-20:00. Este strict interzisa folosirea prosoapelor din camera.

La cazare vor primi cardurile pentru prosoape care vor putea fi folosite la piscina. Acestea vor fi returnate la momentul check-out-ului.Deteriorarea sau pierderea cardurilor se taxeaza (30 Lei/bucata).

Asigurarea sezlongurilor se face in limita disponibilitatii si nu se fac rezervari.

Acces parcare:

 Hotelul pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile. Pentru acestea nu se percep taxe aditionale si nu se fac rezervari.

Hotelul nu poarta raspunderea pentru autovehiculele parcate necorespunzator, in imediata apropiere si nici pentru lucrurile lasate in interiorul acestora.

 

 

Reguli de utilizare Fisa Cont restaurant

Fisa cont se activeaza de la receptie cu punctele corespunzatoare si va fi valabila incepand cu ora 18:00 din ziua de check-in.

Poate fi folosita pe durata sejurului de catre turist, expirand in ultima noapte de cazare, la ora 00:00.

     * ultima comanda se ia de catre restaurant la ora 23:00 in weekend si la 22:30 de luni pana joi

Se foloseste pentru plata consumului din cadrul restaurantului si include barurile de la piscina si receptie;.

Nu se accepta la plata tigarilor.

Suma ramasa la check-out nu se poate elibera in numerar turistului la plecare, nu se pot lua produse de valoarea nefolosita si nici nu poate fi folosita pentru a compensa alte plati aferente turistului respectiv.

 

Servicii si facilitati

Servicii:

Gratuite: trezirea turistilor la ora solicitata, informatii turistice, parcare, internet wireless.
Contra cost: servicii spalatorie/calcatorie, room-service, servicii telefonice, minibar.

Servicii masa:

se acorda in unitatea restaurant Bavaria Blu, categoria 4 stele, micul dejun bufet suedez/a la carte, pranzul si cina „a la carte”:
Mic dejun = 36.00 lei / zi / persoana;
Pranzul = 70.00 lei / zi / persoana;
Cina = 70.00 lei / zi /persoana.
Mic dejunul, in dependenta de gradul de ocupare, se serveste in regim a la carte sau bufet suedez, intervalul orar 7:30-10:00.
Pentru serviciile de pranz si cina, copiii cu varsta intre 0-12 ani neimpliniti achita 50% din valoarea mesei de adult iar copiii peste 12 ani achita 100% din valoarea mesei de adult.

 

Facilitati copii:

(in camera dubla cu 2 adulti):
– in camera dubla standard sau dubla DE LUXE se pot caza doar 2 adulti.

(in garsoniera cu 2 adulti):
-2 copii cu varsta de pana la 4 ani neimpliniti au gratuitate la cazare cu mic dejun fara pat suplimentar asigurat;
-1 copil cu varsta cuprinsa intre 4- 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;
-al doilea copil intre 4-12 ani neimpliniti achita conform tabelului, fara pat suplimentar asigurat;
-copiii cu varsta cuprinsa intre 12- 18 ani neimpliniti achita conform tabelului, fara pat suplimentar asigurat;
– al treilea adult achita conform tabelului, fara pat suplimentar.
Intr-o garsoniera se accepta cazarea a maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti + 1 copil sub 12 ani neimpliniti.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -(adulti si copii – acces gratuit), sauna – acces gratuit.

 

Obiective turistice

Plaja:larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

 

Facilitati HOTEL BAVARIA BLU 4* MAMAIA

 • Aer condiționat
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant
 • WI-FI

Guest Reviews (0 reviews)

HOTEL BAVARIA BLU**** INSCRIERI TIMPURII 28.02.2019- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
03 Iun - 13 Iun 18 Iun - 27 Iun                    Single Parter- fara Terasa 356.50 437.00
 Single Parter- cu Terasa 372.60 453.10
 Single- Standard 385.25 465.75
 Single- Vedere Mare 401.35 481.85
Dubla Parter- fara Terasa  269.10 349.60
Dubla Parter- cu Terasa   277.15  357.65
 Dubla Standard- fara Balcon 277.15 357.65
Dubla Standard- cu Balcon 283.48  363.98
Dubla- Vedere Mare 295.55 376.05
Garsoniera- Standard  335.23  415.73
Garsoniera Standard- Junior  395.03 475.53
Garsoniera Standard- Family  445.05 525.55
Garsoniera Standard- Tripla 438.15 518.65
Garsoniera- Vedere Mare 347.30 427.80
Garoniera Vedere Mare- Junior 409.40  489.90
Garsoniera Vedere Mare- Family 459.43 539.93
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 452.53  533.03
Dubla Deluxe- Standard 393.88 474.38
Dubla Deluxe- Vedere Mare 418.03 498.53
Apartament- Standard 520.95 601.45
Apartament- Vedere Mare 545.10 625.60
      28 Iun - 11 Iul  Single Parter- fara Terasa 427.80 508.30
 Single Parter- cu Terasa  443.90 524.40
 Single- Standard 460.00  540.50
 Single- Vedere Mare 476.10 556.60
Dubla Parter- fara Terasa   328.33  408.83
Dubla Parter- cu Terasa  336.38 416.88
 Dubla Standard- fara Balcon 336.38 416.88
Dubla Standard- cu Balcon 340.40 420.90
Dubla- Vedere Mare  356.50 437.00
Garsoniera- Standard 409.98  490.48
Garsoniera Standard- Junior 468.05 548.55
Garsoniera Standard- Family  525.55  606.05
Garsoniera Standard- Tripla 515.20 595.70
Garsoniera- Vedere Mare 422.05  502.55
Garsoniera Vedere Mare- Junior 481.85 562.35
Garsoniera Vedere Mare- Family  539.35  619.85
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 529.00  609.50
Dubla Deluxe- Standard 467.48 547.98
Dubla Deluxe- Vedere Mare 485.30  565.80
Apartament Standard  606.05  686.55
Apartament- Vedere Mare 652.63 733.13
23 Aug - 12 Sep                        Single Parter- fara Terasa - 508.30
 Single Parter- cu Terasa - 524.40
 Single- Standard -  540.50
 Single- Vedere Mare - 556.60
Dubla Parter- fara Terasa  - 408.83
Dubla Parter- cu Terasa  - 416.88
 Dubla Standard- fara Balcon - 416.88
Dubla Standard- cu Balcon - 420.90
Dubla- Vedere Mare - 437.00
Garsoniera- Standard -  483.58
Garsoniera Standard- Junior - 577.30
Garsoniera Standard- Family -  663.55
Garsoniera Standard- Tripla - 648.03
Garsoniera- Vedere Mare -  490.48
Garsoniera Vedere Mare- Junior - 591.10
Garsoniera Vedere Mare- Family - 677.35
Garsoniera Vedere Mare- Tripla - 661.83
Dubla Deluxe- Standard - 547.98
Dubla Deluxe- Vedere Mare - 565.80
Apartament Standard - 686.55
Apartament- Vedere Mare -  733.13
Tarifele sunt valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL BAVARIA BLU**** INSCRIERI TIMPURII 15.04.2019- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
03 Iun - 13 Iun 18 Iun - 27 Iun                    Single Parter- fara Terasa 364.55  445.05
 Single Parter- cu Terasa  381.80 462.30
 Single- Standard 394.45 474.95
 Single- Vedere Mare 411.70 492.20
Dubla Parter- fara Terasa  274.28 354.78
Dubla Parter- cu Terasa  282.90 363.40
 Dubla Standard- fara Balcon  282.90  363.40
Dubla Standard- cu Balcon 289.80  370.30
Dubla- Vedere Mare 302.45 382.95
Garsoniera- Standard 344.43  424.93
Garsoniera Standard- Junior   405.95  486.45
Garsoniera Standard- Family   456.55 537.05
Garsoniera Standard- Tripla 450.80 531.30
Garsoniera- Vedere Mare  357.08 437.58
Garoniera Vedere Mare- Junior 421.48  501.98
Garsoniera Vedere Mare- Family 471.50 552.00
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 465.75 546.25
Dubla Deluxe- Standard  408.25  488.75
Dubla Deluxe- Vedere Mare  434.13 514.63
Apartament- Standard  543.95 624.45
Apartament- Vedere Mare  569.83 650.33
      28 Iun - 11 Iul    Single Parter- fara Terasa 439.30 519.80
 Single Parter- cu Terasa 456.55 537.05
 Single- Standard  473.80 554.30
 Single- Vedere Mare 491.05  571.55
Dubla Parter- fara Terasa   336.38  416.88
Dubla Parter- cu Terasa  345.00 425.50
 Dubla Standard- fara Balcon 345.00 425.50
Dubla Standard- cu Balcon 349.03 429.53
Dubla- Vedere Mare  366.28 446.78
Garsoniera- Standard 422.63 503.13
Garsoniera Standard- Junior 481.85  562.35
Garsoniera Standard- Family 539.35 619.85
Garsoniera Standard- Tripla 530.73 611.23
Garsoniera- Vedere Mare  435.28  515.78
Garsoniera Vedere Mare- Junior  496.80 577.30
Garsoniera Vedere Mare- Family  554.30 634.80
Garsoniera Vedere Mare- Tripla  545.68 626.18
Dubla Deluxe- Standard  485.30 565.80
Dubla Deluxe- Vedere Mare  504.28  584.78
Apartament Standard  633.65 714.15
Apartament- Vedere Mare  683.68 764.18
23 Aug - 12 Sep  Single Parter- fara Terasa - 519.80
 Single Parter- cu Terasa - 537.05
 Single- Standard - 554.30
 Single- Vedere Mare - 571.55
Dubla Parter- fara Terasa  - 416.88
Dubla Parter- cu Terasa   - 425.50
 Dubla Standard- fara Balcon - 425.50
Dubla Standard- cu Balcon - 429.53
Dubla- Vedere Mare -  446.78
Garsoniera- Standard - 494.50
Garsoniera Standard- Junior  - 591.10
Garsoniera Standard- Family - 677.35
Garsoniera Standard- Tripla - 664.13
Garsoniera- Vedere Mare  - 503.13
Garsoniera Vedere Mare- Junior  - 606.05
Garsoniera Vedere Mare- Family - 692.30
Garsoniera Vedere Mare- Tripla - 679.65
Dubla Deluxe- Standard  -  565.80
Dubla Deluxe- Vedere Mare -  584.78
Apartament Standard -  714.15
Apartament- Vedere Mare - 764.18
Tarifele sunt valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL BAVARIA BLU**** Ziua copilului- sejur 3 nopti Preturi in Lei/ sejur/ persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz
31 Mai - 02 Iun                    Single Parter- fara Terasa 1148.85
 Single Parter- cu Terasa 1204.05
 Single- Standard 1245.45
 Single- Vedere Mare 1300.65
Dubla Parter- fara Terasa  872.85
Dubla Parter- cu Terasa  900.45
 Dubla Standard- fara Balcon 900.45
Dubla Standard- cu Balcon 921.15
Dubla- Vedere Mare 962.55
Garsoniera- Standard 1059.15
Garsoniera Standard- Junior   1302.39
Garsoniera Standard- Family 1459.35
Garsoniera Standard- Tripla 1442.10
Garsoniera- Vedere Mare 1100.55
Garoniera Vedere Mare- Junior 1352.40
Garsoniera Vedere Mare- Family 1576.65
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 1559.40
Dubla Deluxe- Standard 1300.65
Dubla Deluxe- Vedere Mare 1383.45
Apartament- Standard 1735.35
Apartament- Vedere Mare 1818.15
Tarifele sunt valabile pentru un numar limitat de pachete.
  Servicii optionale: Cina: 92.00 Lei/ zi/ adult si 69.00 Lei/ zi/ copil (0- 15.99 ani)
HOTEL BAVARIA BLU**** Rusalii- sejur 4 nopti Preturi in Lei/ sejur/ persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz
14 Iun - 17 Iun                    Single Parter- fara Terasa 1679.00
 Single Parter- cu Terasa 1752.60
 Single- Standard 1826.20
 Single- Vedere Mare 1881.40
Dubla Parter- fara Terasa  1274.20
Dubla Parter- cu Terasa  1311.00
 Dubla Standard- fara Balcon 1311.00
Dubla Standard- cu Balcon 1338.60
Dubla- Vedere Mare 1393.80
Garsoniera- Standard 1559.40
Garsoniera Standard- Junior   1828.50
Garsoniera Standard- Family 2127.50
Garsoniera Standard- Tripla 2104.50
Garsoniera- Vedere Mare 1614.60
Garoniera Vedere Mare- Junior 1895.20
Garsoniera Vedere Mare- Family 2212.60
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 2189.60
Dubla Deluxe- Standard 1844.60
Dubla Deluxe- Vedere Mare 1955.00
Apartament- Standard 2424.20
Apartament- Vedere Mare 2534.60
Tarifele sunt valabile pentru un numar limitat de pachete.   Servicii optionale: Cina: 92.00 Lei/ zi/ adult si 69.00 Lei/ zi/ copil (0- 15.99 ani)
HOTEL BAVARIA BLU**** Standard- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
03 Iun - 13 Iun 18 Iun - 27 Iun                    Single Parter- fara Terasa 371.45  451.95
 Single Parter- cu Terasa 389.85 470.35
 Single- Standard 403.65 484.15
 Single- Vedere Mare  422.05 502.55
Dubla Parter- fara Terasa  279.45 359.95
Dubla Parter- cu Terasa  288.65 369.15
 Dubla Standard- fara Balcon 288.65 369.15
Dubla Standard- cu Balcon  295.55 376.05
Dubla- Vedere Mare 309.35 389.85
Garsoniera- Standard  353.05  433.55
Garsoniera Standard- Junior 416.88 497.38
Garsoniera Standard- Family  462.88  543.38
Garsoniera Standard- Tripla 463.45 543.95
Garsoniera- Vedere Mare 366.85 447.35
Garoniera Vedere Mare- Junior 433.55 514.05
Garsoniera Vedere Mare- Family  495.65 576.15
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 495.65  576.15
Dubla Deluxe- Standard 376.05 456.55
Dubla Deluxe- Vedere Mare 403.65 484.15
Apartament- Standard 520.95  601.45
Apartament- Vedere Mare 548.55 629.05
      28 Iun -  03 Iul 08 Iul - 11 Iul (Duminica - Joi)  Single Parter- fara Terasa 449.65 530.15
 Single Parter- cu Terasa 468.05  548.55
 Single- Standard 486.45 566.95
 Single- Vedere Mare 504.85 585.35
Dubla Parter- fara Terasa  330.05  410.55
Dubla Parter- cu Terasa  339.25 419.75
 Dubla Standard- fara Balcon 339.25 419.75
Dubla Standard- cu Balcon 343.85  424.35
Dubla- Vedere Mare  362.25 442.75
Garsoniera- Standard  450.23 530.73
Garsoniera Standard- Junior 533.03 613.53
Garsoniera Standard- Family  539.35 619.85
Garsoniera Standard- Tripla 532.45 612.95
Garsoniera- Vedere Mare 467.48 547.98
Garsoniera Vedere Mare- Junior  553.15  633.65
Garsoniera Vedere Mare- Family 555.45 635.95
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 548.55 629.05
Dubla Deluxe- Standard  484.15 564.65
Dubla Deluxe- Vedere Mare  504.85 585.35
Apartament Standard  629.05 709.55
Apartament- Vedere Mare  686.55  767.05
28 Iun - 03 Iul 08 Iul - 11 Iul (Vineri - Sambata)  Single Parter- fara Terasa 449.65 530.15
 Single Parter- cu Terasa 468.05 548.55
 Single- Standard 486.45  566.95
 Single- Vedere Mare  504.85 585.35
Dubla Parter- fara Terasa   343.85  424.35
Dubla Parter- cu Terasa   353.05  433.55
 Dubla Standard- fara Balcon 353.05 433.55
Dubla Standard- cu Balcon  357.65  438.15
Dubla- Vedere Mare  376.05 456.55
Garsoniera- Standard 467.48 547.98
Garsoniera Standard- Junior 550.28  630.78
Garsoniera Standard- Family 553.15 633.65
Garsoniera Standard- Tripla  546.25 626.75
Garsoniera- Vedere Mare 484.73 565.23
Garsoniera Vedere Mare- Junior 570.40  650.90
Garsoniera Vedere Mare- Family 569.25 649.75
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 562.35  642.85
Dubla Deluxe- Standard 502.55 583.05
Dubla Deluxe- Vedere Mare  523.25 603.75
Apartament Standard  661.25 741.75
Apartament- Vedere Mare  714.15 794.65
04 Iul - 07 Iul (Duminica - Joi)  Single Parter- fara Terasa 477.25 557.75
 Single Parter- cu Terasa 495.65 576.15
 Single- Standard 514.05 594.55
Single- Vedere Mare 550.85 631.35
Dubla Parter- fara Terasa  357.65 438.15
Dubla Parter- cu Terasa 366.85 447.35
 Dubla Standard- fara Balcon 366.85 447.35
Dubla Standard- cu Balcon 371.45 451.95
Dubla- Vedere Mare 389.85 470.35
Garsoniera- Standard 430.10 510.60
Garsoniera Standard- Junior 516.35 596.85
Garsoniera Standard- Family 585.35 665.85
Garsoniera Standard- Tripla 585.35 665.85
Garsoniera- Vedere Mare 443.90 524.40
Garsoniera Vedere Mare- Junior 534.75 615.25
Garsoniera Vedere Mare- Family 601.45 681.95
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 601.45 681.95
Dubla Deluxe- Standard 516.35 596.85
Dubla Deluxe- Vedere Mare 537.05 617.55
Apartament Standard 661.25 741.75
Apartament- Vedere Mare 718.75 799.25
04 Iul - 07 Iul (Vineri - Sambata)  Single Parter- fara Terasa 477.25 557.75
 Single Parter- cu Terasa 495.65 576.15
 Single- Standard 514.05 594.55
Single- Vedere Mare 550.85 631.35
Dubla Parter- fara Terasa  371.45 451.95
Dubla Parter- cu Terasa 380.65 461.15
 Dubla Standard- fara Balcon 380.65 461.15
Dubla Standard- cu Balcon 385.25 465.75
Dubla- Vedere Mare 403.65 484.15
Garsoniera- Standard 443.90 524.40
Garsoniera Standard- Junior 532.45 612.95
Garsoniera Standard- Family 599.15 679.65
Garsoniera Standard- Tripla 599.15 679.65
Garsoniera- Vedere Mare 457.70 538.20
Garsoniera Vedere Mare- Junior 548.55 629.05
Garsoniera Vedere Mare- Family 615.25 695.75
Garsoniera Vedere Mare- Tripla 615.25 695.75
Dubla Deluxe- Standard 534.75 615.25
Dubla Deluxe- Vedere Mare 555.45 635.95
Apartament Standard 693.45 773.95
Apartament- Vedere Mare 746.35 826.85
12 Iul - 22 Aug (Duminca  - Joi)  Single Parter- fara Terasa - 604.90
 Single Parter- cu Terasa -  623.30
 Single- Standard - 637.10
 Single- Vedere Mare - 655.50
Dubla Parter- fara Terasa  - 448.50
Dubla Parter- cu Terasa  - 453.10
 Dubla Standard- fara Balcon - 453.10
Dubla Standard- cu Balcon -  457.70
Dubla- Vedere Mare - 476.10
Garsoniera- Standard - 570.98
Garsoniera Standard- Junior - 690.00
Garsoniera Standard- Family - 718.75
Garsoniera Standard- Tripla -  694.03
Garsoniera- Vedere Mare - 593.98
Garsoniera Vedere Mare- Junior - 715.88
Garsoniera Vedere Mare- Family - 739.45
Garsoniera Vedere Mare- Tripla - 717.03
Dubla Deluxe- Standard - 588.80
Dubla Deluxe- Vedere Mare -  611.80
Apartament Standard -  749.80
Apartament- Vedere Mare - 800.40
12 Iul - 22 Aug (Vineri  - Sambata)  Single Parter- fara Terasa - 604.90
 Single Parter- cu Terasa - 623.30
 Single- Standard - 637.10
 Single- Vedere Mare - 655.50
Dubla Parter- fara Terasa  -  466.90
Dubla Parter- cu Terasa  - 471.50
 Dubla Standard- fara Balcon -  471.50
Dubla Standard- cu Balcon - 476.10
Dubla- Vedere Mare - 494.50
Garsoniera- Standard - 593.98
Garsoniera Standard- Junior - 713.00
Garsoniera Standard- Family  -  737.15
Garsoniera Standard- Tripla - 712.43
Garsoniera- Vedere Mare - 616.98
Garsoniera Vedere Mare- Junior - 738.88
Garsoniera Vedere Mare- Family - 757.85
Garsoniera Vedere Mare- Tripla -  735.43
Dubla Deluxe- Standard - 611.80
Dubla Deluxe- Vedere Mare  - 634.80
Apartament Standard  - 818.80
Apartament- Vedere Mare - 864.80
23 Aug - 12 Sep (Duminca  - Joi)                        Single Parter- fara Terasa -  530.15
 Single Parter- cu Terasa - 548.55
 Single- Standard - 566.95
 Single- Vedere Mare - 614.10
Dubla Parter- fara Terasa  - 410.55
Dubla Parter- cu Terasa  - 419.75
 Dubla Standard- fara Balcon - 419.75
Dubla Standard- cu Balcon - 424.35
Dubla- Vedere Mare - 442.75
Garsoniera- Standard - 530.73
Garsoniera Standard- Junior - 642.28
Garsoniera Standard- Family - 677.35
Garsoniera Standard- Tripla - 653.20
Garsoniera- Vedere Mare - 547.98
Garsoniera Vedere Mare- Junior - 662.40
Garsoniera Vedere Mare- Family - 693.45
Garsoniera Vedere Mare- Tripla - 669.30
Dubla Deluxe- Standard  - 564.65
Dubla Deluxe- Vedere Mare - 585.35
Apartament Standard - 709.55
Apartament- Vedere Mare -  767.05
23 Aug - 12 Sep (Vineri - Sambata)        Single Parter- fara Terasa - 530.15
 Single Parter- cu Terasa -  548.55
 Single- Standard - 566.95
 Single- Vedere Mare - 614.10
Dubla Parter- fara Terasa  - 424.35
Dubla Parter- cu Terasa  - 433.55
 Dubla Standard- fara Balcon -  433.55
Dubla Standard- cu Balcon - 438.15
Dubla- Vedere Mare  -  456.55
Garsoniera- Standard -  547.98
Garsoniera Standard- Junior -  659.53
Garsoniera Standard- Family - 691.15
Garsoniera Standard- Tripla -  667.00
Garsoniera- Vedere Mare - 565.23
Garsoniera Vedere Mare- Junior - 679.65
Garsoniera Vedere Mare- Family - 707.25
Garsoniera Vedere Mare- Tripla - 683.10
Dubla Deluxe- Standard - 583.05
Dubla Deluxe- Vedere Mare - 603.75
Apartament Standard - 741.75
Apartament- Vedere Mare - 794.65
Tarifele sunt valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL BAVARIA BLU 4* MAMAIA MAMAIA, Litoral

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo