Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

HOTEL BRADUL 3* VATRA DORNEI

Camere Disponibile

No Rooms Found
Hotel
3 stele
Statiuni balneo montane
VATRA DORNEI
Strada Republicii 5, Vatra Dornei 725700, Romania
1 nights

Dotari generale: restaurant 380-400 locuri cu orchestra proprie, pastrare obiecte de valoare la receptie, lift, sala de conferinta 120 locuri dotata cu: flipchart, video-proiector, ecran de proiect.

Dotari camere: TV, minibar, balcon, baie proprie, telefon. Numar total camere: 150 din care 144 duble, 119 camere cu paturi twin si 25 camere cu pat matrimonial, 6 apartamente: sunt compuse din living si dormitor.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurantul situat la mezanin, dispune de orchestra proprie si o bucatarie ce pregateste mancaruri „ca la mama acasa”, in sistem a la carte sau bufet suedez.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, baza tratament, sala fitness, sauna, solar, masaj.

Tratament: balneoterapeutic este asigurat de instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru impachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, buvete cu apa minerala pentru cura interna, mofete, impachetari cu parafina, piscina, sala de gimnastica, sauna.

Distractie: club- Qube Party, rafting si parapanta, snow – mobil, paintball.

Obiective turistice: Parcul dendrologic; Suceava: Muzeul national al Bucovinei, Cetatea de Scaun, manastirea Zamca, biserica Sf. Ioan Botezatorul, biserica Mirauti, Muzeul satului Bucovinean.

Facilitati HOTEL BRADUL 3* VATRA DORNEI

  • Baza de tratament
  • Parcare
  • Piscina
  • Restaurant
  • TV

Guest Reviews (0 reviews)

Hotel Bradul ***
OFERTA 1 DECEMBRIE
Preturi in Lei / pachet /  persoana
Tip camera 30 Nov -03 Dec Pachet 3 nopti
Camera dubla 266.11
Camera single 394.24
Apartament 394.24
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: cazare cu mic dejun - bufet suedez, acces la piscina. Facilitati copii cu 2 adulti: - 1 sau 2 copii 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, se achita pentru mese 50.40Lei/pachet/copil - 1 sau 2 copii 6-14 ani achita 133.05 Lei/ pachet cu servicii de masa si UN pat suplimentar chiar daca sunt 2 copii - cei cu varsta peste 14 ani vor achita pachetul integral.  
Hotel Bradul *** 
Preturi in Lei / zi /  persoana
Tip camera 01 Iun - 31 Aug 20 Dec - 23 Dec   01 Sep - 19 Dec
Loc in camera dubla 109.76 98.56
Camera single 170.24 153.44
Loc in apartament 153.44 137.20
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet. Accesul la piscina, sauna este gratuit. Servicii optionale: pranz sau cina- 56 Lei/zi/persoana, ambele se servesc in sistem fisa cont (meniu a la carte); Tratament balnear 33.60 Lei/persoana/2 proceduri/zi. In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear. Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat / cupon de pensie si card de sanatate activat. Facilitati copii: intre 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita si achita mic dejun 16.80 Lei/zi fara pat suplimentar, iar intre 6-14 ani achita 50% din tariful unui adult. Peste 14 ani se achita tariful integral la cazare si masa.      
Hotel Bradul ***
Pachet odihna si tratament - sejur minim 6 nopti
Preturi in Lei / zi / persoana
Tip camera 01 Iun - 16 Dec
Loc in camera dubla   147.84
Camera single   167.55
Loc in apartament   167.55
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: cazare (minim 6 nopti), pensiune completa - meniu fix, 2 proceduri de tratament / zi  de luni pana vineri (magneto-terapie, laser, ultrasunat, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elongatie. Acces gratuit  la piscina, sala de fitness. Turistul are nevoie de cupon de pensie / adeverinta de salarizare, bilet de trimitere tip de la medicul de familie. SE RECOMANDA INTRAREA IN ZI DE DUMINICA. Facilitati copii: 0-6 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar si achita jumatate din valoarea meselor (25.76/ Lei /copil), cu pat extra achita (72.80 Lei/zi/copil), cu varsta intre 6-14 ani cazare cu pat suplimentar achita jumatate din serviciile de cazare si masa (72.80 Lei/ zi/ copil), cu varsta peste 14 ani cazare cu pat suplimentar, se achita integral cazare si masa.    
 
Hotel Bradul *** 
Pachet Wellness Balnear -3 nopti
Preturi in  Lei / pachet / persoana
Tip camera 16 Ian - 16 Dec Pachet 3 nopti
Loc in camera dubla 604.80
Loc in camera dubla in regim single 716.80
Loc in apartament 716.80
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu mic dejun - bufet, 2 cine - fisa cont (meniu a la carte), 1 cina speciala, 2 proceduri la alegere din meniul "Beaty & Wellness'' **(procedurile se programeaza pentru ziua de Vineri), 1 masaj de relaxare (30 minute; masajul de relaxare se efectueaza in incinta centrului SPA in ziua de Sambata). ** Meniu Beaty & Wellness: masaj de relaxare, dus subacval, impachetare parafina pentru hidratarea pielii, baie de plante pentru hidratarea pielii si relaxare, 1 procedura - drenaj limfatic, manichiura, pedichiura. Acces gratuit la piscina, sauna si sala de fitness. Facilitati copii:  0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita valoarea meselor 132.16 Lei/ pachet, daca solicita pat suplimentar + mese achita 50 % tarif adult; 6-14 ani cu pat sulpimentar + mese achita 50 % tarif adult; 14 -17 ani se achita tariful integral la cazare si masa. Check-inJoi. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.    
 
Hotel Bradul *** 
Pachet Weekend Disco - 2 nopti
Preturi in  Lei / pachet / persoana
Tip camera 05 Ian - 19 Dec (cu exceptia sarbatorilor de Paste) Pachet 2 nopti
Loc in camera dubla 271.04
Loc in camera dubla in regim single 369.60
Loc in apartament 369.60
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: 2 nopti de cazare cu regim de masa pensiune completa (in regim fisa cont in valoare de  150 Lei/persoana/sejur), acces  gratuit la piscina, sala de fitness si acces in clubul "Qube Party" din incinta hotelului Bradul. Facilitati copii: 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita valoarea meselor 84 Lei/ pachet, daca solicita pat suplimentar + mese achita 154.56 Lei/pachet; 6-14 ani cu pat sulpimentar + mese achita 154.56 Lei/pachet;  14 -17 ani se achita tariful integral la cazare si masa. Check-inVineri. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.  
 
Hotel Bradul *** 
Pachet Weekend pentru Relaxare - 2 nopti
Preturi in  Lei / pachet / persoana
Tip camera 05 Ian - 19 Dec (cu exceptia sarbatorilor de Paste) Pachet 2 nopti
Loc in camera dubla 246.40
Loc in camera dubla in regim single 344.96
Loc in apartament 344.96
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: 2 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun, pranz sau cina) in sistem fisa cont in valoare de 100 Lei/adult/sejur, acces gratuit la piscina, sala de fitness, bonus 1 sedinta masaj de relaxare (30 minute) in incinta centrului SPA si acces in clubul "Qube party" din  incinta hotelului Bradul. Facilitati copii: 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita valoarea meselor 56 Lei/ pachet, daca solicita pat suplimentar + mese achita 140 Lei/pachet; 6-14 anicu pat sulpimentar + mese achita 140 Lei/pachet; 14 -17 ani se achita tariful integral la cazare si masa. Check-inVineri. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.    
 
Hotel Bradul *** 
O saptamana de refacere cu Mic dejun - 6 nopti
Preturi in  Lei / pachet / persoana
Tip camera 01 Sep - 16 Dec Pachet 6 nopti
Loc in camera dubla 443.52
Loc in camera dubla in regim single 581.50
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: 6 nopti de cazare cu mic dejun - MENIU FIX, acces gratuit la piscina, 3 proceduri/adult/zi (procedurile se efectueaza de Luni pana Vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie). Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA ZI DE INTRARE DUMINICA.   Facilitati copii:0-6 ani, cazare gratuita fara pat suplimentar si achita micul dejun (meniu fix) 30.24 Lei/pachet; in cazul in care solicita pat suplimentar achita 50 % tarif adult; copii 6-14 aniachita 50 % tarif adult; copii 14 -17 ani achita 100 % tarif adult. Nota: La aceasta pachet nu se pot valorifica apartamentele. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.    
Hotel Bradul *** 
O saptamana de refacere cu Demipensiune - 6 nopti
Preturi in  Lei / pachet / persoana
Tip camera 01 Sep - 16 Dec Pachet 6 nopti
Loc in camera dubla 640.64
Loc in camera dubla in regim single 778.62
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse:  6 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina - MENIU FIX), acces gratuit la piscina, 3 proceduri/adult/zi (procedurile se efectueaza de Luni pana Vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie). Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA ZI DE INTRARE DUMINICA. Facilitati copii:0-6 ani, cazare gratuita fara pat suplimentar si mesele (meniu fix) 90.72 Lei/pachet; in cazul in care solicita pat suplimentar achita 50 % tarif adult; copii 6-14 ani achita 50 % tarif adult; copii 14 -17 ani achita 100 % tarif adult. Nota: La aceasta pachet nu se pot valorifica apartamentele. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.
     
Hotel Bradul *** 
Pachet Hai la Bai - 5 nopti
Preturi in  Lei / pachet / persoana
Tip camera 01 Sep - 16 Dec Pachet 5 nopti
Loc in camera dubla 728.00
Loc in camera dubla in regim single 952.00
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: 5 nopti de cazare cu pensiune completa - MENIU FIX, acces gratuit la piscina, 2 proceduri/adult/zi/5 zile lucratoare (procedurile se efctueaza de Luni pana Vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA INTRAREA IN ZI DE DUMINICA. Facilitati copii: 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita valoarea meselor 126.56 Lei/ pachet, daca solicita pat suplimentar + mese achita 50 % tarif adult; 6-14 ani cu pat suplimentar + mese achita 50 % tarif adult; 14 -17 ani se achita tariful integral la cazare si masa. Nota: La aceasta pachet nu se pot valorifica apartamentele. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.      
Hotel Bradul *** 
Pachet Decada Balneara - 9 nopti
Preturi in  Lei / pachet / persoana
Tip camera 01 Sep - 16 Dec Pachet 9 nopti
Loc in camera dubla  985.60
Loc in camera dubla in regim single 1232.00
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: 9 nopti de cazare cu pensiune completa - MENIU FIX, acces gratuit la piscina, 3 proceduri/adult/zi /7 zile lucratoare (procedurile se efectueaza de luni pana vineri). Proceduri: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elognatie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere tip si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SE RECOMANDA INTRAREA IN ZI DE DUMINICA. Facilitati copii: 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita valoarea meselor 227.40 Lei/ pachet, daca solicita pat suplimentar + mese achita 50 % tarif adult; 6-14 ani cu pat sulpimentar + mese achita 50 % tarif adult; 14 -17 ani se achita tariful integral la cazare si masa. Nota: La aceasta pachet nu se pot valorifica apartamentele. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.  
Hotel Bradul ***
OFERTA SCHI IN BUCOVINA
Preturi in Lei / pachet /  persoana
Tip camera 01.12.2017 - 28.02.2018 Pachet 5 nopti 01.12.2017 - 28.02.2017 Pachet 7 nopti
Camera dubla 680.07 877.19
Camera single 877.19 1074.30
Apartament 877.19 1074.30
Toate tarifele afisate pentru cazare si servicii optionale includ comisionul agentiei. Servicii incluse: cazare 5 si respectiv 7 nopti cu mic dejun bufet suedez, cina - fisa cont, cartela ski- pass 10 puncte * (include 5 urcari cu teleski mare sau 10 urcari cu teleski mic). Acces gratuit la centrul SPA - piscina si sauna. La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale.  Partia de ski se afla in spatele complexului Bradul - Calimani. * Disponibilitatea cartelelor ski - pass este conditionata de existenta stratului de zapada. Facilitati copii cu 2 adulti: - 1 sau 2 copii 0-6 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, se achita 196 Lei/pachet 5 nopti, respectiv 274.40 Lei/pachet 7 nopti. In cazul in care se solicita pat suplimentar se achita 340.03 Lei/pachet 5 nopti si respectiv 438.59 Lei/pachet 7 nopti - 1 sau 2 copii 6-14 ani achita 340.03 Lei/ pachet 5 nopti, respectiv 438.59 Lei/ pachet 7 nopti servicii de masa si UN pat suplimentar chiar daca sunt 2 copii - cei cu varsta peste 14 ani vor achita pachetul integral.  

HOTEL BRADUL 3* VATRA DORNEI VATRA DORNEI, Statiuni balneo montane

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo