Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

HOTEL IAKI 4* MAMAIA

Camere Disponibile

Hotel
4 stele
Litoral
MAMAIA
Constanța 900001, România
5 nights

Hotelul este situat la 20 de metri de plaja.

In perioada 03-17 iulie 2017, Centrul IAKI SPA va fi inchis pentru lucrari de mentenanta.

 

Adresa: Hotel Iaki, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

 

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din Hotelul IAKI o locatie speciala.

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -exterioara (gratuita) pentru 60 de masini si garaj subteran-35 locuri (contra cost), loc de joaca pentru copii, boutique, cofetarie – patiserie, piano-bar (50 locuri).

Sali de conferinta:

4 – (cu acces la internet): Sala BUCURESTI – cap.50 locuri; Sala ROMA – cap. 50 locuri ; Sala MADRID – cap.100 locuri; Sala VIENA – cap.200 locuri . Prin unirea salilor ROMA, MADRID, VIENA rezulta o sala cu o capacitate de 350 – 400 locuri.

 

Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon cu acces international. Supliment vedere la mare se achita separat. Suplimentul este « la cerere », deci se confirma doar in urma confirmarii primite din partea Prestatorului.
Tarif supliment vedere mare:
03.05-15.06 & 03.09-30.09.2017= 48.80 Lei/ camera/ noapte;
16.06-02.09.2017= 122.00 Lei/ camera/ noapte.

Număr total camere:

122

Duble:

84 – dintre care 62 camere standard- (22 cu vedere frontala spre mare : 20 cu pat matrimonial si 2 cu paturi separate; 24 cu vedere partiala spre mare : 16 cu pat matrimonial si 8 cu paturi separate; 16 cu vedere spre lac: 13 cu paturi separate si 3 cu pat matrimonial); 20 camere superior cu paturi separate (se pot uni sau desparti), dispun de balcon, dormitor, hol mic cu fotolii si masuta (in prelungirea dormitorului), canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac si 2 camere duble executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare.

Apartamente:

38 – dintre care 24 apartamente standard cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cu canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac; 6 apartamente superior dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, hol, au vedere spre mare sau spre lac; 5 apartamente executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare si 3 apartamente prezidentiale- dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial), living, 2 bai, 2 apartamente au vedere spre mare si unul are vedere atat spre mare cat si spre lac.

Zile gratuite de vacanta: platesti 2 nopti si stai 3 intre 02.05-25.05 / 17.09-30.09.2017; platesti 3 nopti si stai 4 intre 26.05-15.06/ 03.09-16.09.2017. Gratuitatea se oferta doar la cazare cu mic dejun. Mesele principale se achita pentru intreg sejurul.

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

 IMPORTANT!

 1. Ora de incepere a zilei hoteliere, ora de check-ineste 16:00. In ziua plecarii, ora de eliberare/ check-out este 12.00.

– Tarifele pentru late check out sunt:

– intre orele 12.00- 15.00 – 30% din valoarea cazarii

– intre orele 15.00- 18.00 – 50% din valoarea cazarii

– dupa orele 18.00 100% din valoarea cazarii

Sunt fara acoperire si numai pe raspunderea Agentiei de turism acele promisiuni facute clientilor privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 16.00 sau eliberarea mai tarziu de ora 12.00 sau promisiunea de camere alaturate, sau pe un anumit etaj/ corp al hotelului.

 1. Fiecare oaspete are obligatia la check in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identitate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legitimeze. Nu este suficient un act de identitate pentru o camera dubla. Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte identitate.

Numele care figureaza pe voucher agentie trebuie sa coincida cu numele oaspetilor prezenti la check-in.

 1. Oaspetii au accesul gratuit la plaja privata a hotelului. Sezlongurile de pe plaja nu se rezerva ci se ocupa in ordinea sosirii pe plaja a oaspetilor. Prosoapele pentru plaja/ piscina se acorda in schimbul unui card special achizitionat de la receptie in baza unui depozit drept garantie (100 lei/ prosop).
 2. 4. Parcareagratuitaa autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face in spatiile amenajate in fata hotelului, in limita disponibilitatii. Hotelul dispune si de un garaj subteran, monitorizat unde accesul autoturismului este contracost (12 eur/ zi), pe baza de rezervare prealabila in functie de disponibilitate. Pentru a evita blocajele din parcare oaspetii sunt rugati sa lase numarul masinii si numarul de telefon la receptie.
 3. Cerintele de upgrade de tip de camera sau vedere la mare se discuta cu Departamentul Rezervari inainte de a se caza, nu in ziua de check-in la receptie. Aceste modificari se pot efectua conform politicii tarifare, contracost si in functie de disponibilitate.
 4. Accesul la Centrul Spaeste inclus in tarif pentru cei care au achizitionat pensiune completa. In caz contrar accesul este contracost 69 lei/ persoana/zi.
 5. In perioada 3-17 iulie 2017 – CENTRUL IAKI SPA va fi inchis pentru lucrarile de mentenanta anuala. Sunt disponibile serviciile de masaj si terapiile pe piscina exterioara.
 6. Oaspetii sunt obligati sa prezinte la check-in un card de credit valid pentru garantare, hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza suma aferenta cazarii sau minibarului (500 lei). Garantarea se poate face si cu numerar prin constituirea unui depozit la receptie.
 7. NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului accesul cu animale de companie!
 8. Fumatul NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului cu exceptia spatiilor special amenajate: terasa (taxa penalizare fumat in camera 100 euro/zi).
 9. Hotelul accepta la plata urmatoarele carti de credit: Visa, MasterCard, American Express, Eurocard.
 10. Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
 11. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele minibarnu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult  nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici. Folosirea racitorului in alte scopuri decat cel de minibar implica o taxa de 10 euro/zi/camera.
 12. Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valoricu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior proprietatii.
 13. Regimul demipensiuneeste format din mic dejun si pranz/ cina. Oaspetii trebuie sa isi aleaga tipul mesei de la momentul rezervarii.

Micul dejun şi prânzul se servesc începând cu a doua zi de cazare şi inclusiv în ziua plecării. În prima zi se intră cu cina, doar in cazul achizitionarii pensiunii complete sau demipensiunii cu cina.

Serviciile de masa platite in avans, mic dejun, pranz sau cina se servesc in regim bufet in cazul in care se asigura  numarul de minim 30 persoane, in caz contrar va fi disponibil un serviciu set menu.

Pentru accesul la pranz/ cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la momentul cazarii;

Demipensiunea/ pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante (Ballroom sau Coriolis), terasa restaurantului este destinata doar oaspetilor a la carte.

 1. Pe durata sejurului, la mesele bufet, inclusiv la micul dejun, nu este permisa parasirea spatiilor alocate servirii mesei cubauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile exceptionale medicale, oaspetii se vor se adresa sefului de sala.
 2. Administratia hotelului nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, plaja, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.
 3. Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de hotel, hotelul nu are obligatia a de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate.
 4. Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti in camerele de hotel sau spatiile comune, hotelul isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii respectivi.
 5. Recomandăm decență și respect atât față de ceilalți oaspeți, cât și față de personal. Nu vor fi acceptate în restaurant, lifturi și recepția hotelului persoanele îmbrăcate necorespunzator.
 6. Spa Etiquette

Oaspetii cazati in hotel, ce au acest serviciu inclus in pachetul de servicii achizitionat, pot accesa gratuit centrul de relaxare o data pe zi, in acel moment primind de la Receptia Spa un prosop si papuci destinati folosirii piscinei.

Programarea– Pentru o mai buna desfasurare a activitatii, procedurile solicitate de oaspeti  necesita programare. Programarea se face in avans la Receptia Spa, in functie de disponibilitate. Este necesara mentiunea preferintelor oaspetilor. Ce tip de terapeut se doreste: femeie/ barbat. Confortul oaspetilor este cel mai important lucru pentru noi.

Probleme medicale– Oaspetele necesita o consultatie medicala, inainte de efectuarea procedurilor,  recomandam sa se comunice maseurului orice afectiune medicala.

Copii– Accesul copiilor la piscina se va face doar sub supravegherea unui adult, iar la sala de fitness accesul acestora este permis dupa varsta de 17 ani.

Folosirea piscinei si a saunelor.  Pentru a asigura un mediu curat si igienic, se va folosi dusul inainte de accesarea saunei si a piscinei. Se va purta casca de protectie in apa piscinei. Este interzis accesul in piscina persoanelor cu plagi deschise, dermatite sau alte boli transmisibile. Centrul isi rezerva dreptul de a refuza accesul in piscina persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii.

Obiecte pierdute– Iaki Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, de aceea  sugeram ca obiectele de valoare sa nu fie lasate nesupravegheate.

Plata serviciilor- Serviciile efectuate la Spa se achita la inceputul efectuarii lor la Receptia Spa sau se pot incasa impreuna cu serviciile hoteliere.

Folosirea echipamentelor- Pentru a evita unele neplaceri, va rugam sa respectati instructiunile de folosire afisate si recomandarile personalului Iaki Spa.

 

Servicii si facilitati

 

Servicii:curatatorie si spalatorie, posibilitate transfer aeroport, excursii optionale pe litoral.

Spa Center Iaki va fi inchis pentru lucrari de mentenanta in perioada 03.07-17.07.2017.Sunt disponibile servicii de masaj si terapiile la piscina exterioara.
Spa Center Iaki este un adevarat Centru de recuperare si relaxare, modernizat recent care va ofera o experienta unica. Facilitatile de relaxare sunt: piscina acoperita, jacuzzi, sala de fitness, sala de aerobic, doua saune uscate, o sauna umeda, aqua gym, sala de aerobic, dus emotional, dus cervical, spinning, masaj (masaj de relaxare, masaj anticelulitic, ,masaj sportiv, relaxare la 4 maini, relaxare in cuplu, relaxare cu pietre vulcanice, masajul Relax Candle, masajul Wine Pinda, Reflexoterapie, masaj facial, Terapie cu dus Vichy, terapie prin hidromasaj, masajul scalpului, masajul spatelui).

Prosoapele pentru plaja/piscina se acorda in schimbul unui card special- achiztionat de la receptie in baza unui depozit drept garantie (100 lei/prosop).

Oaspetii sunt obligati sa prezinte la check-in un card de credit valid pentru garantare, hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza suma aferenta cazarii sau minibarului (500 lei). Garantarea se poate face si cu numerar prin constituirea unui depozit la receptie.

Servicii masa:

se acorda in cadrul Restaurantului Iaki, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem bufet suedez (minim 30 de persoane inscrise) sau sistem serviciu la farfurie.
Valoarea mesei cuprinse in catalog este:
Mic dejun = 60.00 Lei/ zi/ persoana
Pranz = 60.00 Lei/ zi/ persoana intre 02.05-15.06/ 03.09-30.09.2017 respectiv 80.00 lei/ zi/ persoana intre 16.06-02.09.2017
Cina = 80.00 Lei/ zi/ persoana.

Turistii care achizitioneaza pensiune completa, beneficiaza de acces gratuit la Spa Center.

Pentru accesul la pranz/cina este obligatorie purtearea bratarii inmanate la receptie la momentul cazarii.
Demipensiunea/pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante, terasa restaurantului este destinata doar clientilor a la carte.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):
-copiii intre 0 – 3 ani neimpliniti: gratuitate la cazare si mese (mic dejun sau mic dejun si pranz);
-copiii intre 3 – 12 ani neimpliniti: gratuitate la cazare cu mic dejun si 50% discount din pranz/cina;
-a 3-a si a 4-a persoana peste 12 ani (a 4-a persoana doar in camere duble superioare sau apartamente): 50 % reducere dintr-un loc (doar cazare), dar achita pensiunea conform perioadei respective (mic dejun si dejun/cina).
In camera dubla standard se accepta maxim 2 adulti si 1 copil de 4 ani, fara pat suplimentar. In camera dubla superior se accepta maxim 3 adulti si un copil cu varsta de 5 ani , fara pat suplimentar.

 

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber, piscina acoperita -semi-olimpica (21m lungime, adancime 1,30 / 1,40 m – 2,10 / 2,20 m), SPA -Center IAKI, teren sport mixt -fotbal si tenis, sala fitness, sala de aerobic, jacuzzi, sali de masaj, sauna uscata si umeda, solarium, salon de coafura si cosmetica (manichiura-pedichiura, cosmetica, coafura).
Acces Spa Center pentru clientii hotelului: 69.00 Lei/ zi/ adult si 49.00 Lei/ zi/ copil (3 – 12 ani neimpliniti). Accesul la Iaki Spa este inclus doar pentru oaspetii care au achizitionat pensiune completa.

Ca in fiecare an, oaspetii hotelului beneficiaza de gratuitate la piscina exterioara si plaja privata, la sezlonguri si umbrele.
Obiective turistice

Plaja:larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

 

Facilitati HOTEL IAKI 4* MAMAIA

 • Aer condiționat
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant
 • WI-FI

Guest Reviews (0 reviews)

HOTEL IAKI**** INSCRIERI TIMPURII 01.03.2019 sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
02 Mai - 23 Mai 15 Sep - 01 Oct         Dubla Standard  185.86 257.86
Dubla Superior  230.86  302.86
Apartament Standard  271.36 343.36
Apartament Standard fara balcon  262.36 334.36
Dubla Executiva   280.36 352.36
Apartament Superior  293.86 365.86
Apartament Executiv  316.36 388.36
24 Mai - 13 Iun 02 Sep - 14 Sep   Dubla Standard  238.50 310.50
Dubla Superior  283.50 355.50
Apartament Standard  324.00 396.00
Apartament Standard fara balcon  315.00 387.00
Dubla Executiva   333.00  405.00
Apartament Superior  346.50  418.50
Apartament Executiv  369.00 441.00
14 Iun - 04 Iul 25 Aug - 01 Sep         Dubla Standard 310.50 382.50
Dubla Superior  355.50 427.50
Apartament Standard 396.00 468.00
Apartament Standard fara balcon 387.00 459.00
Dubla Executiva 405.00 477.00
Apartament Superior 418.50 490.50
Apartament Executiv  441.00 513.00
05 Iul - 24 Aug  Dubla Standard 420.76 492.76
Dubla Superior  465.76 537.76
Apartament Standard 506.26 578.26
Apartament Standard fara balcon  497.26 569.26
Dubla Executiva 515.26 587.26
Apartament Superior 528.76 600.76
Apartament Executiv  551.26 623.26
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL IAKI**** INSCRIERI TIMPURII 15.04.2018- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
02 Mai - 23 Mai 15 Sep - 01 Oct         Dubla Standard 198.24 275.04
Dubla Superior 246.24 323.04
Apartament Standard 289.44 366.24
Apartament Standard fara balcon 279.84 356.64
Dubla Executiva 299.04 375.84
Apartament Superior 313.44 390.24
Apartament Executiv 337.44 414.24
24 Mai - 13 Iun 02 Sep - 14 Sep   Dubla Standard 254.40 331.20
Dubla Superior 302.40 379.20
Apartament Standard 345.60 422.40
Apartament Standard fara balcon 336.00 412.80
Dubla Executiva 355.20 432.00
Apartament Superior 369.60 446.40
Apartament Executiv 393.60 470.40
14 Iun - 04 Iul 25 Aug - 01 Sep         Dubla Standard  331.20 408.00
Dubla Superior  379.20 456.00
Apartament Standard  422.40 499.20
Apartament Standard fara balcon  412.80 489.60
Dubla Executiva  432.00 508.80
Apartament Superior  446.40 523.20
Apartament Executiv  470.40 547.20
04 Iul - 24 Aug  Dubla Standard  448.80 525.60
Dubla Superior  496.80 573.60
Apartament Standard  540.00 616.80
Apartament Standard fara balcon  530.40 607.20
Dubla Executiva 549.60 626.40
Apartament Superior 564.00 640.80
Apartament Executiv  588.00 664.80
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL IAKI**** INSCRIERI TIMPURII 01.05.2018- sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
02 Mai - 23 Mai 15 Sep - 01 Oct         Dubla Standard 210.64 292.24
Dubla Superior 261.67 343.24
Apartament Standard 307.54 389.14
Apartament Standard fara balcon 297.34 378.94
Dubla Executiva 317.73 399.33
Apartament Superior 333.04 414.64
Apartament Executiv 358.54 440.14
24 Mai - 13 Iun 02 Sep - 14 Sep   Dubla Standard 270.30 351.90
Dubla Superior 321.30 402.90
Apartament Standard 367.20 448.80
Apartament Standard fara balcon 357.00 438.60
Dubla Executiva 377.40 459.00
Apartament Superior 392.70 474.30
Apartament Executiv 418.20 499.80
14 Iun - 04 Iul 25 Aug - 01 Sep         Dubla Standard 351.90 433.50
Dubla Superior  402.90 484.50
Apartament Standard  448.80  530.40
Apartament Standard fara balcon  438.60   520.20
Dubla Executiva  459.00 540.60
Apartament Superior  474.30 555.90
Apartament Executiv 499.80 581.40
05 Iul - 24 Aug  Dubla Standard  476.86 558.46
Dubla Superior  527.86 609.46
Apartament Standard 573.76 655.36
Apartament Standard fara balcon 563.56 645.16
Dubla Executiva  583.96 665.56
Apartament Superior 599.26 680.86
Apartament Executiv  624.76 706.36
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL IAKI**** OFERTA "STAI 4 NOPTI SI PLATESTI 3" Preturi in Lei/ sejur de 4 nopti/ persoana (adult in camera)
    DATA INCEPUT SEJUR TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
25 Mai 29 Mai 02 Iun 06 Iun 10 Iun 02 Sep 06 Sep 10 Sep Dubla Standard 1043.10 1433.50
Dubla Superior 1287.10 1677.50
Apartament Standard 1506.70 1897.10
Apartament Standard fara balcon 1457.90 1848.30
Dubla Executiva 1555.50 1945.90
Apartament Superior 1628.70 2019.10
Apartament Executiv 1750.70 2141.10
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL IAKI**** OFERTA "STAI 3 NOPTI SI PLATESTI 2" Preturi in Lei/ sejur de 3 nopti/ persoana (adult in camera)
    DATA INCEPUT SEJUR TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
03 Mai 06 Mai 09 Mai 12 Mai 15 Mai 18 Mai 21 Mai 15 Sep 18 Sep 21 Sep 24 Sep 27 Sep Dubla Standard 577.07 869.87
Dubla Superior 760.07 1052.87
Apartament Standard 924.77 1217.57
Apartament Standard fara balcon 888.17 1180.97
Dubla Executiva 961.37 1254.17
Apartament Superior 1016.27 1309.07
Apartament Executiv 1107.77 1400.57
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL IAKI**** OFERTA WEEKDAYS - sejur de 5 nopti, de duminica pana vineri Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
  PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
02 Mai - 23 Mai 15 Sep - 01 Oct Dubla Standard 214.15 311.75
Dubla Superior 266.00 363.60
Apartament Standard 312.66 410.26
Apartament Standard fara balcon 302.29 399.89
Dubla Executiva 323.03 420.63
Apartament Superior 338.59 436.19
Apartament Executiv 364.51 462.11
  24 Mai - 13 Iun 02 Sep - 14 Sep Dubla Standard 274.81 372.41
Dubla Superior 326.66 424.26
Apartament Standard 373.32 470.92
Apartament Standard fara balcon 362.95 460.55
Dubla Executiva 383.69 481.29
Apartament Superior 399.25 496.85
Apartament Executiv 425.17 522.77
  14 Iun - 04 Iul 25 Aug - 01 Sep       Dubla Standard 357.77 455.37
Dubla Superior 409.62 507.22
Apartament Standard 456.28 553.88
Apartament Standard fara balcon 445.91 543.51
Dubla Executiva 466.65 564.25
Apartament Superior 482.21 579.81
Apartament Executiv 508.13 605.73
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.
HOTEL IAKI**** standard - sejur minim 5 nopti Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
    PERIOADA TIP CAMERA Cazare+ Mic Dejun+ Pranz Cazare+ 3 Mese
02 Mai - 23 Mai 15 Sep - 01 Oct         Dubla Standard 251.93 349.53
Dubla Superior 312.93 410.53
Apartament Standard 367.83 465.43
Apartament Standard fara balcon 355.63 453.23
Dubla Executiva 380.03 477.63
Apartament Superior 398.33 495.93
Apartament Executiv 428.83 526.43
24 Mai - 13 Iun 02 Sep - 14 Sep   Dubla Standard 323.30 420.90
Dubla Superior 384.30 481.90
Apartament Standard 439.20 536.80
Apartament Standard fara balcon 427.00 524.60
Dubla Executiva 451.40 549.00
Apartament Superior 469.70 567.30
Apartament Executiv 500.20 597.80
14 Iun - 04 Iul 25 Aug - 01 Sep         Dubla Standard  420.90 518.50
Dubla Superior  481.90 579.50
Apartament Standard 536.80 634.40
Apartament Standard fara balcon 524.60 622.20
Dubla Executiva  549.00 646.60
Apartament Superior  567.30 664.90
Apartament Executiv 597.80  695.40
05 Iul - 24 Aug  Dubla Standard 570.35 667.95
Dubla Superior 631.35 728.95
Apartament Standard  686.25 783.85
Apartament Standard fara balcon 674.05 771.65
Dubla Executiva  698.45 796.06
Apartament Superior  716.75 814.35
Apartament Executiv  747.25  844.85
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.

HOTEL IAKI 4* MAMAIA MAMAIA, Litoral

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo