Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

HOTEL VICTORIA 3* MAMAIA

Camere Disponibile

Hotel
3 stele
Litoral
MAMAIA
Constanța 900001, România
5 nights

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol.

Adresa: Hotel Victoria, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

 

Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -Gatto Furbo (100 locuri) si Victoria (450 locuri), parcare publica -gratuita (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internet -wi fi gratuit in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia- Azzura Beach, 9 etaje, 2 lifturi, xerox, fax la receptie, camera de bagaje la receptie, bar de zi, aer conditionat in restaurante si hol, schimb valutar, terase acoperite si o generoasa gradina de vara.

Sali de conferinta:

1 – o sala cu capacitate de 100 locuri dotata cu: aer conditionat, flipchart, videoproiector, sonorizare, acces internet.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, pardoseala din gresie, telefon. Camerele de la parter si etajul I nu au balcon si sunt mai spatioase, avand o suprafata mai mare. Toate camerele au vedere spre mare, mai putin etajul 1.

Număr total camere:

330

Duble:

322

Apartamente:

8 – apartamentul este compus din living si dormitor.

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Nu se admit animale de companie.
Camerele in regim Single vor fi valorificate doar in lunile mai, iunie si septembrie.

Servicii si facilitati

Servicii masa:

Complexul Hotelier Victoria pune la dispozitia turistilor doua restaurante:
• Restaurant Gatto Furbo cu o capacitate de 100 locuri , cu specific italian
• Restaurant Victoria cu o capacitate de 550 locuri din care 450 locuri in interior si 100 locuri in zone cu terase acoperite si o generoasa gradina de vara.

Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 25.00 Lei/ zi/ persoana;
Demipensiune = 70.00 Lei/ zi/ persoana;
All Inclusive = 110.00 Lei/ zi/ persoana.

Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant, bar , plaja.
In incinta hotelului exista un bar de zi cu biliard.

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet – bucatarie romaneasca si internationala diversificata si de doua ori pe saptamana cine tematice.
Bauturile alcoolice/ non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul isi rezerva dreptul de decizie asupra sortimentelor de bauturi oferite care vor fi in regim self-service si consta in: vin alb/rosu/roze –draft; bere – draft; lichioruri, cognac; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft marca Pepsi; cafea, ceai, apa de masa /carbogazoasa.
Pentru pachetele All inclusive, bauturile enumerate mai sus pot fi servite si la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar: 10.00-23.30.
Masa se poate servi intre orele:
• Mic dejun: 7.30 -10.00
• Pranz: 13.00 -15.00
• Cina: 19.00 -21.30

In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.
In perioada 01 iulie – 31 august se vor comercializa pachete cu minim demipensiune. Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu bratara specifica fiecarui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plaja. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita 10.00 Lei pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cina si bauturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaza in momentul check- in-ului la receptie, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila.

PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.

Racitoarele de tip minibar din camere nu au rol de frigidere pentru alimente. Ele sunt incarcate cu bauturi racoritoare pentru consum – contra cost.

Locatiile din jurul Complexului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita sunt independente de administratia hotelului.

Pachetele All Inclusive includ:
– Cazare cu masa – in regim bufet ( mic dejun, pranz, cina)
– bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft –alb/roze, cognac, lichior;
– bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa /carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 10.00/dejun 13.00 – 15.00/cina 19.00 – 21.30) si ulterior la barul de pe terasa (intre orele 10.00 – 23.30).
Bauturile la barul de pe terasa vor putea fi servite pana la ora 23.30.
-NOU!! “ Late Breakfast” – Acest serviciu este oferit turistilor care, in baza listelor de prezenta, nu au servit masa in timpul programului alocat pentru mic dejun (07.30 -10.00). Dupa ora 10.00 , pana la orele 11.30 se serveste mic dejun “intarziat” in restaurant “Gatto Furbo”.
– snack-uri intre orele 16.30 – 18.00 – acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului si a terasei.
– acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;
– acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja: Tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie intre orele 10.00 – 17.00);
– parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile – proprietatea Primariei Constanta;
– acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera;
– acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia – Azzura Beach.
– masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata.
In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.

Pachetele cu Demipensiune includ:
– Cazare cu masa – in regim bufet ( mic dejun si pranz /cina – se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
– bauturile alcoolice incluse numai in timpul meselor:, bere draft, vin draft –alb/roze, cognac, lichior;
– bauturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 10.00/dejun 13.00 – 15.00 sau cina 19.00 – 21.30) si la barul de pe terasa in timpul mesei pentru care s-a optat la ceck-in.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.
– acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;
– acces contra cost la terenurile de sport de pe plaja: Tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie); se acorda discount 50 % din tariful initial.
– parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile – proprietatea Primariei Constanta;
– acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera;
– acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia- Azzura Beach;
– masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata.
In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.

Pachetele Cazare cu Mic Dejun includ:
– cazare cu mic dejun – in regim bufet;
– bauturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa.
– acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;
– acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
– acces contra cost la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei – 20 Lei/ ora – utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie;
– parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile – proprietatea Primariei Constanta;
– acces contra cost pe plaja complexului – 15 Lei/ zi/ persoana – daca se achita sezlongul pe intreaga durata a sederii se aplica o reducere de 15%.

 

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):
2 adulti + 1 copil (0- 9.99 ani)
– copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 40% din pachetul achizitionat de adult.
2 adulti + 1 copil ( peste 10 ani )
– copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar
2 adulti + 2 copii (1 copil 0- 9.99 ani si 1 copi peste 10 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii ( 0- 9.99 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 40% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii (peste 10 ani)
– primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
A 3-a persoana adulta va achita 80% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar.

* Capacitatea maxima a unei camere duble:
– maxim 3 adulti si 1 copil 0- 9.99 ani – se asigura pat suplimentar pentru al treilea adult contra cost, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar.
– maxim 2 adulti si doi copii – copiii vor plati conform facilitatilor de mai sus.

 

Fitness/Wellness/Sport:

teren tenis, fotbal, volei.

Distractie:biliard (contra cost)

 

Obiective turistice

Plaja:larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

 

Facilitati HOTEL VICTORIA 3* MAMAIA

 • Aer condiționat
 • All inclusive
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • WI-FI

Guest Reviews (0 reviews)

HOTEL VICTORIA *** Standard - sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+  Mic Dejun Cazare +  Mic Dejun + Pranzsau Cina Cazare +   All Inclusive
26 Apr - 05 Mai Dubla Standard 143.75 235.75 287.50
Dubla Superioara 166.75 258.75 310.50
Single 230.00 322.00 373.75
Apartament 276.00 414.00 491.63
06 Mai - 27 Iun Dubla Standard 120.75 212.75 264.50
Dubla Superioara 143.75 235.75 287.50
Single 193.20 285.20 336.95
Apartament 241.50 379.50 457.13
28 Iun - 11 Iul 26 Aug - 31 Aug Dubla Standard - - 322.00
Dubla Superioara - - 348.45
Single - - -
Apartament - - 543.38
12 Iul - 25 Aug Dubla Standard - - 362.25
Dubla Superioara - - 396.75
Single - - -
Apartament - - 603.75
01 Sep - 15 Sep Dubla Standard 115.00 207.00 258.75
Dubla Superioara 132.25 224.25 276.00
Single 184.00 276.00 327.75
Apartament 232.88 370.88 448.50
16 Sep - 31 Oct Dubla Standard 86.25 178.25 230.00
Dubla Superioara 98.90 190.90 242.65
Single 138.00 230.00 281.75
Apartament 189.75 327.75 405.38
Preturi valabile pentru un numar limitat de pachete.
 
HOTEL VICTORIA *** Inscrieri Timpurii 31.03.2019 - sejur minim 5 nopti
Preturi in Lei/ noapte/ persoana (adult in camera)
PERIOADA TIP CAMERA Cazare+  Mic Dejun Cazare +  Mic Dejun + Pranzsau Cina Cazare +   All Inclusive
26 Apr - 05 Mai Dubla Standard  129.38 212.18 258.75
Dubla Superioara  150.08 232.88 279.45
Single - - -
Apartament 248.40 372.60 442.46
06 Mai - 27 Iun Dubla Standard 108.68 191.48 238.05
Dubla Superioara 129.38 212.18 258.75
Single - - -
Apartament 217.35 341.55 411.41
28 Iun - 11 Iul 26 Aug - 31 Aug Dubla Standard - -  289.80
Dubla Superioara - - 313.61
Single - - -
Apartament - - 489.04
12 Iul - 25 Aug Dubla Standard - - 326.03
Dubla Superioara - - 357.08
Single - - -
Apartament - - 543.38
01 Sep - 15 Sep Dubla Standard  103.50 186.30 232.88
Dubla Superioara 119.03 201.83 248.40
Single - - -
Apartament 209.59 333.79 403.65
16 Sep - 31 Oct Dubla Standard 77.63 160.43 207.00
Dubla Superioara 89.01 171.81 218.39
Single - - -
Apartament 170.78 294.98 364.84
 

HOTEL VICTORIA 3* MAMAIA MAMAIA, Litoral

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo