Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

ZENITH CONFERENCE & SPA HOTEL 4* MAMAIA

Camere Disponibile

Hotel
4 stele
Litoral
MAMAIA
Constanța 900001, România
5 nights

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, direct pe plaja.

Adresa: Zenit Conference & SPA Hotel, statiunea Mamaia, cod 900001, jud. Constanta.

 

O echipa tanara si dinamica, cu o atitudine pozitiva dedicata nevoilor dumneavoastra va sta la dispozitie 24 /24 ore.Va asteapta oricand sa fiti unul dintre oaspetii hotelului si vor face tot posibilul sa va indeplineasca toateasteptarile.
Indiferent de anotimp, la ZENITH CONFERENCE & SPA HOTEL, soarele incalzeste mereu.

 

 Informatii si dotari hotel

Dotari generale:

restaurant -cu terasa, parcare proprie -85 locuri gratuite (in spatele hotelului), loc de joaca pentru copii, internet -atat in spatiile comune de la parter (sistem wireless), cat si in camere (prin cablu), 2 corpuri, parter si 4 etaje, lift (ambele corpuri), bar de zi, lounge-bar.

Sali de conferinta:

5 – Centrul de Evenimente “Zenith” este dotat cu tehnologie de ultima generatie si toate facilitatile necesare, fiind compus din 5 sali de conferinta: Poseidon A (145 mp), Poseidon B (80 mp) si 3 sali de conferinta mai mici, gemene: Hermes, Orion si Artemis (55 mp). Peretii ce despart salile sunt segmentati si complet mobili, putand astfel acomoda orice tip de eveniment.

Dotari camere:

aer conditionat -centralizat, TV -LED, minibar -(produsele din minibar sunt contra cost), seif, baie cu dus -cabina de dus (cada pentru apartamente), balcon, internet -prin cablu, uscator de par, papuci de unica folosinta, halat de baie, telefon, acces cu card magnetic. Pe balcon exista 2 scaune de terasa sau 2 scaune tip taburet, daca balconul este mai mic.
CAMERELE DUBLE STANDARD- nu au vedere la mare dispun de doua paturi sau pat matrimonial si sunt situate atat in corpul Junona cat si in corpul Jupiter.
CAMERELE DUBLE JUNIOR STANDARD- nu au vedere la mare, dispun in plus fata de camerele duble standard de o canapea neextensibila si sunt situate atat in corpul Junona cat si in corpul Jupiter.
CAMERELE DUBLE FAMILY au in plus 2 paturi suprapuse pentru copii cu varsta intre 2 – 14 ani neimpliniti si sunt situate numai in corpul Jupiter, nu au vedere la mare si au balcon de 1 mp.
APARTAMENTELE au vedere la mare si sunt compuse din living cu o canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial .

Camerele duble cu vedere la mare si apartamentele sunt situate numai in corpul Junona.
Camerele standard/family incluse in portofoliul „BEST PRICE” sunt localizate exclusiv in corpul Jupiter, la parter, orientare catre Nord, dimensiunile si dotarile fiind identice cu ale celorlalte camere standard/family, patul suprapus pentru copii fiind cu cadrul metalic.
Toate camerele sunt mochetate.

Număr total camere:

290

 

Observaţii

* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.
ANEXA 2 LA CONTRACT nr ………………../………………….
PREZENTA ANEXA ESTE OBLIGATORIU SA INSOTEASCA VOUCHERUL
NUMAI SEMNATA DE CLIENT SI DE AGENT ACEASTA ANEXA VALIDEAZA VOUCHERUL

Mai jos sunt precizate reguli de comercializare si de conduita valabile in perimetrul proprietarii private “Zenith – conference & spa hotel”, elaborate si implementate din respect fata de oaspeti si fata de confortul acestora, dar si in spiritul respectului reciproc. Nerespectarea acestora poate activa dreptul legal al proprietarului si/sau managementului hotelului de a selecta clientela.
A )

CAZARE:
1. Din ratiuni comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a mancarurilor si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
2. Oricare dintre spatiile de cazare, indiferent de tip sau localizare, are urmatoarele caracteristici: suprafata totala este de cca. 22mp ( incluzand baia si balconul ). Baia dispune de cabina de dus cu usi glisante, vas wc, chiuveta, oglinda pe tot peretele, uscator de par, cosmetice. Holul de intrare si baia au pardoseala placata cu gresie. Camera este mochetata si dispune de perdele si draperie. Balconul are doua scaune de terasa, sau doua taburete in camerele in care balconul este mai mic. In toate camerele sunt televizoare LED conectate la retea TV cablu, doua fotolii si o masuta. Amenajarea si dotarea camerei este luminoasa si colorata, asigurand confort si ambianta placuta. Dispune de sistem de conditionare a aerului pe principiul a doua sezoane, cald sau rece.
3. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip MINIBAR, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele mini-bar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici. Avand in vedere ca echipamente permit numai pastrarea bauturilor ofertate pentru consum, minibarurile din camere sunt incarcate cu bauturi racoritoare diverse, bere, vinuri, miniaturi bauturi spirtoase. Toate aceste produse sunt precizate in fisa de consum a minibarului, iar scoaterea acestora din racitor (in vederea eliberarii racitorului pentru alte scopuri) va fi considerata ca si intentie de consum a bauturilor, aceasta situatie determinand incarcarea valorii produselor lipsa din minibar in contul camerei, solicitandu-se clientului achitarea acestora.
4. Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori cu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar intampla disparitia acestora, in incinta hotelului, sau perimetrul exterior al proprietatii.
5. Camerele duble standard nu dispun de vedere catre mare si sunt localizate atat in corpul JUNONA cat si in corpul JUPITER.
Camerele duble family sunt situate exclusiv in corpul JUPITER si nu dispun de vedere la mare.
Camerele duble cu vedere la mare si apartamentele sunt situate in corpul JUNONA.
Camerele standard sau family „BEST PRICE” sunt localizate exclusiv in corpul Jupiter, la parter, orientare catre Nord, dimensiunile si dotarile fiind identice cu ale celorlalte camere standard/family, insa patul dublu suprapus pentru copii fiind metalic.
6. Potrivit procedurilor de lucru ale Hotelului, repartizarea camerelor se poate face numai cu o seara inainte, sau chiar in dimineata intrarii clientilor, in functie de structura si numarul camerelor similare ce urmeaza a fie eliberate (check-out) in ziua respectiva.
7. Ora de incepere a zilei hoteliere “check-in”, categoric nu poate fi decat de la ora 16.00 si ora de eliberare a camerei “check-out”, categoric nu poate fi mai tarziu de ora 12.00.
Tarifele pentru eliberarea tarzie a camerei (“late check-out”) sunt:
– intre orele 12.00-15.00 – 30% din valoarea camerei cu mic dejun, TVA si taxa locala
– intre orele 15.00-18.00 – 50% din valoarea camerei cu mic dejun, TVA si taxa locala
– dupa orele 18.00 – 100% din valoarea camerei cu mic dejun, TVA si taxa locala.
Sunt fara acoperire si numai pe raspunderea Agentiei de turism acele promisiuni facute clientilor privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 16:00, sau eliberarea mai tarziu de ora 12:00, sau ca vor avea camere alaturate de prieteni sau rude, sau ca vor primi camera la un anumit etaj/corp al hotelului.
Orice solicitare in afara precizarilor contractuale poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem numai in limita posibilitatilor si disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA GARANTAREA, sens in care Agentia de turism accepta si recunoaste ca Hotelul este exonerat de orice raspundere in raport cu acei clienti care au primit garantii ce exced conditiile contractului.
8. Nu se onoreaza nicio cerere de pat suplimentar in camera “dubla standard”. In aceste camere sunt admise doar 2 persoane adulte si un singur copil de maxim 4 ani in acelasi pat cu parintii. In camerele “duble standard junior” sunt admise doar 2 persoane adulte si un singur copil de maxim 8 ani, care are la dispozitie o canapea neextensibila. Camerele duble family au balcon de tip “french” de cca 1 mp. Acest tip de camere este destinat cazarii a 2 adulti si maxim 2 copii cu varsta de pana la 13.99 ani, pentru care sunt disponibile doua paturi suprapuse.
B )

RESTAURANT
1. Serviciile de masa platite in avans, demipensiune(PRANZ), pensiune completa (PRANZ si CINA) si micul dejun se servesc exclusiv in regim bufet in perioada de sezon estival (16.06 – 03.09 ), iar in extrasezon si sezoanele intermediare se poate organiza bufet numai cu conditia intrunirii numarului minim de 40 de persoane inscrise la acest tip de masa. In cazul in care numarul minim de participanti pentru bufet nu este intrunit mesele se servesc “la farfurie”, in regim “a la carte”, insa strict in limita bugetului alocat.
2. Din ratiuni comerciale si sanitare, categoric nu se permite introducerea si consumul in spatiile publice ale hotelului, terase, bar, restaurant, piscina a mancarurilor si bauturilor aduse din exterior. Managementul isi rezerva dreptul de a solicita persoanelor aflate in aceasta ipostaza sa paraseasca de indata aceste spatii.
3. Servirea meselor in regim bufet platite in avans se face numai intre anumite ore: mic dejun 07.00 – 10.00, pranz 12.30-14.30, cina 18.30-20.30. Principiul bufetului este acela al consumului fara restrictii de structura sau cantitate a preparatelor, insa exclusiv pe durata alocata si exclusiv in spatiul alocat. Pe durata sejurului, la mesele tip bufet, inclusiv micul dejun, nu este permisa scoaterea preparatelor sau bauturilor din perimetrul spatiilor alocate servirii mesei. Pentru cazurile exceptionale medicale se adreseaza sefului de sala.
4. Clientii care aleg oferta pachet de cazare cu demipensiune sau clientii care au cumparat numai cazare si achizitioneaza separat, dupa sosire, demipensiune vor primi la receptie, la “check-in”, sau ulterior, tichetele zilnice, aferente fiecarei persoane si fiecarei mese platite (fara mic dejun). Numai in baza acestor tichete se asigura accesul la bufetele de dejun in restaurant. Accesul la micul dejun se face in baza precizarii numelui si numarului camerei ocupate.
5. Pranzul in regim bufet se organizeaza in restaurantul Jupiter si include: 2 variante supa/ciorba (pranz), 4-5 tipuri salate, 4-5 tipuri preparate principale, 3-4 tipuri garnituri, 2 variante desert, la fiecare masa beneficiind de cate doua (2) jetoane / adult si un (1) jeton / copil pentru orice bauturi la alegere dintre: apa carbogazoasa 500 ml, bauturi acidulate 500 ml, bauturi neacidulate 500 ml, bere la doza 500 ml. Automatele de apa plata sunt disponibile gratuit in perimetrul restaurantului numai in intervalul servirii dejunului.
6. Suplimentul de demipensiune se comercializeaza conform numarului total de pers (inclusiv copii) ocupante ale camerei. Nu se accepta vanzarea partiala din total numar ocupanti camera. Pentru copii sunt reduceri.
7. Pentru servicii de masa “a la carte” puteti rezerva mese in avans, iar comenzile pot fi preluate in restaurant, pentru dejun intre orele 14.00 – 16.30 si pentru cina intre orele 20.00 – 23.30.
C )

FACILITATI:
1. Accesul la SPA-ul hotelului este exclusiv cu plata, in intervalul 08.00-20.00. SPA-ul dispune de piscina exterioara cu apa incalzita, salina, hamam, jacuzzi, sauna, fitness si terasa. Tariful accesului la SPA pentru este de : 25 lei/persoana/zi in perioada 25 APRILIE – 15 IUNIE 2017 si 04 SEPTEMBRIE 2017 – 26 APRILIE 2018, 35 lei/persoana/zi in perioada 16 IUNIE – 06 IULIE 2017 si 21 AUGUST – 03 SEPTEMBRIE 2017 si 60 lei/persoana/zi in perioada 07 IULIE – 20 AUGUST 2017. Accesul la SPA se va face pe baza achitarii taxei si purtarii obligatorii a unor bratari de identificare pe toata durata zilei, in fiecare zi bratarile avand o culoare diferita. Achitarea taxei si intrarea in posesia bratarilor se va face exclusiv la receptia SPA-ului, fara posiblitatea rezervarii anticipate.
Hotelul dispune de plaja in administrare privata, amenajata cu sezlonguri si umbrele, care functioneaza zilnic intre orele 07.00 si 19.00. Tariful de inchiriere a unui sezlong de plaja este: 15 RON/loc/zi in perioada 24 APRILIE – 15 IUNIE 2017 si 04-17 SEPTEMBRIE 2017, 20 RON/loc/zi in perioadele 16 IUNIE – 06 IULIE 2017 si 21 AUGUST – 03 SEPTEMBRIE 2017, respectiv 25 RON/loc/zi in perioada 07 IULIE – 20 AUGUST 2017. Umbrelele si masutele pe plaja se asigura gratuit, insa numai in limita disponibilitatilor. Inchirierea sezlong-urilor de plaja prin achitarea taxei se va face doar la caseria plajei, numai in limita disponibilitatilor zilnice si fara posibilitatea rezervarii si platii in avans prin intermediul agentiei de turism.
12. Lenjeria, prosoapele, halatele si papucii sunt dedicati EXCLUSIV utilizarii in camera. Se INTERZICE categoric scoaterea acestora din camera pentru utilizare pe plaja sau la piscina. Pentru plaja puteti inchiria prosoape de la casieria plajei.
2. Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face numai in spatiul special dedicat din spatele hotelului, pe latura de nord, in limita celor 85 locuri disponibile. Accesul este strict controlat si se acorda pe principiul “primul venit – primul servit”, potrivit locurilor libere.
Nu pot fi rezervate locuri de parcare la receptie sau paznici. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, locul de parcare nu poate fi retinut, la intoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri inca libere.

Agentilor de paza le este strict interzis sa manevreze autoturisme sau sa pastreze cheile de contact ale celor parcate. Administratia hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijenta a acestora de catre proprietari.
Recomandam sa se parcheze exclusiv in spatii si locuri clar marcate. Nu trebuie ignorate semnele specifice de circulatie. Parcarea neregulamentara determina asumarea de proprietar a amenzilor si a taxei de recuperare a vehicolului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului nu se reclama la receptia hotelului, ci se apeleaza 112.
3. Conexiunea internet “wireless” este disponibila GRATUIT in camere si in toate spatiile publice ale proprietatii, inclusiv holuri, terase, piscina si plaja. Fiind o facilitate acordata gratuit, cu anumite limite tehnice, nu poate fi garantata viteza si constanta conexiunii in perioadele de maxima solicitare.
4. Este categoric interzis accesul animalelor de companie oriunde in perimetrul proprietatii, inclusiv pe terase, piscina sau plaja.
5. Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul hotelului Zenith – conference & spa hotel nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, respectiv depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita stabilite legal. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale, fara insa a constitui o obligatie si raspundere o contractuala. Responsabilitatea asigurarii respectarii acestor norme apartine administratorilor si eventuale reclamatii adresati-le organelor locale de control abilitate.
6. Membrii echipei operationale si ai managementului hotelului sunt permanent si deplin dedicati asigurarii celor mai bune servicii. De aici si aceasta rigoare a prezentarii conditiilor de comercializare si a regulilor interne de conduita, care sa nu lase loc interpretarilor. Fara indoiala, greseli pot fi facute de angajatii hotelului, iar exigenta si asteptarile unor oaspeti pot fi peste limitele fizice ale spatiilor si dotarilor hotelului, sau chiar si peste nivelul standardelor asumate de hotel. In absolut toate situatiile veti remarca o buna si corecta comunicare, bazata exclusiv pe onestitate si dorinta de a identifica o solutie de a rezolva eventuale nemultumiri, in limita posibilitatilor. Insa, intotdeauna dialogul trebuie purtat pornind de la premise corecte si bazat pe un real si deplin RESPECT RECIPROC.

Nume in clar si semnatura agent turism Nume in clar si semnatura client

Stampila agentie

Data:

 

CENTRUL DE EVENIMENTE ZENITH

 

Centrul de Evenimente Zenith este cel mai modern centru de conferinte si evenimente de pe intreg litoralul ce este dedicat intalnirilor personale sau de afaceri. Peretii ce despart salile sunt segmentati si complet mobili, putand astfel acomoda orice tip de eveniment.

Centrul beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie cu toate facilitatile si utilitatile necesare, garderoba, grupuri sanitare, foaier,  patru video proiectoare simple pentru fiecare spatiu si unul rotativ cu doua pozitii, fiecare cu ecran de proiectie fix si conexiune VGA fie prin perete fie prin dozele de pardosea care suplimenteaza nevoia de tehnologie prin prize 220, semnal audio prin RCA si conexiune internet prin cablu, dar si wireless.

Dispune, deasemenea, de un centru special cu echipament emisie-receptie prin infra-rosu pentru traducere simultana si doua microfoane wireless, patru monitoare flatron pe suport rigid mobil in afara de celelalte cinci fixe de pe coridoare pentru a suplimenta nevoia de vizibilitate.

 

Salile sunt dispuse astfel: Poseidon A si Poseidon B combinate creeaza un spatiu de 370 metri patrati capabil sa hosteze o gama larga de evenimente fie la nivel personal, fie corporate, celelalte trei sali “gemene” Hermes, Artemis si Orion au multiple utilitati, pornind de la conferinte cu un numar restrans de persoane, mic dejun, pranz de afaceri, spatiu pentru board meeting. Adaugam aici terasa Helios, un spatiu de 320 metri patrati care pentru o taxa aditionala de inchiriere poate fi folosita in exclusivitate de dumneaoastra. Toate spatiile pot fi combinate in orice fel multumita peretilor mobili anterior mentionati astfel incat posibilitatile sunt limitate numai de imaginatia fiecaruia.

 

Salile POSEIDON  A si B

 

Sala Poseidon  este o sala de conferinte si evenimente ultra-moderna, complet echipata cu tehnologie multimedia de ultima ora, sistem de traducere simultana, mobilier profesional de specialitate ce poate fi adaptat si configurat pt absolut orice tip de solicitare.
Spatiul poate fi utilizat ca o singura sala sau poate fi împartita în doua sali separate.

 

Poseidon A Capacitate

Theatre

Capacitate

U Shape

Capacitate Stand Up
220 60 200
Poseidon B Capacitate

Theatre

Capacitate

U Shape

Capacitate

Stand Up

110 30 80

 

 

 

 

 

 Facilitati: video proiector, ecran de proiectie – 4×3 (sala Poseidon A) si 2.5×2 (sala Poseidon B), sistem audio High Fidelity Audio, cabine traduceri simultane, internet WiFi.

 

Salile HERMES, ARTEMIS SI ORION

 

Hermes Capacitate

Theatre

Capacitate

U Shape

Capacitate

Stand Up

50 25 50
Orion Capacitate

Theatre

Capacitate

U Shape

Capacitate

Stand Up

50 25 50
Artemis Capacitate

Theatre

Capacitate

U Shape

Capacitate

Stand Up

50 25 50

 

 

 

Facilitati: video proiector, ecran de proiectie 2×1.5, sistem audio High Fidelity Audio, internet WiFi.

 

 

FACILITATI:
Accesul la SPA-ul hotelului este exclusiv cu plata, in intervalul 08.00-20.00. SPA-ul dispune de piscina exterioara cu apa incalzita, salina, hamam, jacuzzi, sauna, fitness si terasa. Tariful accesului la SPA este: 25 lei/persoana/zi in perioada 25 APRILIE – 15 IUNIE 2017 si 04 SEPTEMBRIE 2017 – 26 APRILIE 2018, 35 lei/persoana/zi in perioada 16 IUNIE – 06 IULIE 2017 si 21 AUGUST – 03 SEPTEMBRIE 2017 si 60 lei/persoana/zi in perioada 07 IULIE – 20 AUGUST 2017. Accesul la SPA se va face pe baza achitarii taxei si purtarii obligatorii a unor bratari de identificare pe toata durata zilei, in fiecare zi bratarile avand o culoare diferita. Achitarea taxei si intrarea in posesia bratarilor se va face exclusiv la receptia SPA-ului, fara posiblitatea rezervarii anticipate.

Hotelul dispune de plaja in administrare privata, amenajata cu sezlonguri si umbrele, care functioneaza zilnic intre orele 07.00 si 19.00. Tariful de inchiriere a unui sezlong de plaja este: 15 RON/loc/zi in perioada 24 APRILIE – 15 IUNIE 2017 si 04-17 SEPTEMBRIE 2017, 20 RON/loc/zi in perioadele 16 IUNIE – 06 IULIE 2017 si 21 AUGUST – 03 SEPTEMBRIE 2017, respectiv 25 RON/loc/zi in perioada 07 IULIE – 20 AUGUST 2017.

Umbrelele si masutele pe plaja se asigura gratuit, insa numai in limita disponibilitatilor. Inchirierea sezlong-urilor de plaja prin achitarea taxei se va face doar la caseria plajei, numai in limita disponibilitatilor zilnice si fara posibilitatea rezervarii si platii in avans prin intermediul agentiei de turism.
Lenjeria, prosoapele, halatele si papucii sunt dedicati EXCLUSIV utilizarii in camera. Se INTERZICE categoric scoaterea acestora din camera pentru utilizare pe plaja sau la piscina. Pentru plaja puteti inchiria prosoape de la casieria plajei.
Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face numai in spatiul special dedicat din spatele hotelului, pe latura de nord, in limita celor 85 locuri disponibile. Accesul este strict controlat si se acorda pe principiul “primul venit – primul servit”, potrivit locurilor libere.

Nu pot fi rezervate locuri de parcare la receptie sau paznici. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, locul de parcare nu poate fi retinut, la intoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri inca libere.

Conexiunea internet “wireless” este disponibila GRATUIT in camere si in toate spatiile publice ale proprietatii, inclusiv holuri, terase, piscina si plaja. Fiind o facilitate acordata gratuit, cu anumite limite tehnice, nu poate fi garantata viteza si constanta conexiunii in perioadele de maxima solicitare.

Este categoric interzis accesul animalelor de companie oriunde in perimetrul proprietatii, inclusiv pe terase, piscina sau plaja.

 

Servicii masa:se acorda in restaurantul Jupiter, categoria 4 stele, micul dejun, pranzul si cina se servesc exclusiv in regim bufet in perioada de sezon estival (16.06 – 03.09 ), iar in extrasezon si sezoanele intermediare se poate organiza bufet numai cu conditia intrunirii numarului minim de 40 de persoane inscrise la acest tip de masa. In cazul in care numarul minim de participanti pentru bufet nu este intrunit mesele se servesc “la farfurie”, in regim “a la carte”, insa strict in limita bugetului alocat . Pranzul = 70.00 lei / zi / persoana;
Pranz + Cina = 130.00 lei / zi / persoana.
Servirea meselor in regim bufet platite in avans se face numai intre anumite ore: mic dejun 07.00 – 10.00, pranz 12.30-14.30, cina 18.30-20.30.

Din ratiuni comerciale si sanitare, categoric nu se permite introducerea si consumul in spatiile publice ale hotelului, terase, bar, restaurant, piscina a mancarurilor si bauturilor aduse din exterior. Managementul isi rezerva dreptul de a solicita persoanelor aflate in aceasta ipostaza sa paraseasca de indata aceste spatii.

Servirea meselor in regim bufet platite in avans se face numai intre anumite ore: mic dejun 07.00 – 10.00, pranz 12.30-14.30. Principiul bufetului este acela al consumului fara restrictii de structura sau cantitate a preparatelor, insa exclusiv pe durata alocata si exclusiv in spatiul alocat. Pe durata sejurului, la mesele tip bufet, inclusiv micul dejun, nu este permisa scoaterea preparatelor sau bauturilor din perimetrul spatiilor alocate servirii mesei. Pentru cazurile exceptionale medicale se adreseaza sefului de sala.

Clientii care aleg oferta pachet de cazare cu demipensiune sau clientii care au cumparat numai cazare si achizitioneaza separat, dupa sosire, demipensiune vor primi la receptie, la “check-in”, sau ulterior, tichetele zilnice, aferente fiecarei persoane si fiecarei mese platite (fara mic dejun). Numai in baza acestor tichete se asigura accesul la bufetele de dejun in restaurant. Accesul la micul dejun se face in baza precizarii numelui si numarului camerei ocupate.

Pranzul in regim bufet se organizeaza in restaurantul Jupiter si include: 2 variante supa/ciorba, 4-5 tipuri salate, 4-5 tipuri preparate principale, 3-4 tipuri garnituri, 2 variante desert, la fiecare masa beneficiind de cate doua (2) jetoane / adult si un (1) jeton / copil pentru orice bauturi la alegere dintre: apa carbogazoasa 500 ml, bauturi acidulate 500 ml, bauturi neacidulate 500 ml, bere la doza 500 ml. Automatele de apa plata sunt disponibile gratuit in perimetrul restaurantului numai in intervalul servirii dejunului.

Suplimentul de demipensiune se comercializeaza conform numarului total de persoane (inclusiv copii) ocupante ale camerei. Nu se accepta vanzarea partiala din total numar ocupanti camera. Pentru copii sunt reduceri.

Pentru servicii de masa “a la carte” puteti rezerva mese in avans, iar comenzile pot fi preluate in restaurant, pentru dejun intre orele 14.00 – 16.30 si pentru cina intre orele 20.00 – 23.30.

Facilitati copii:

(in camera cu 2 adulti):
– in camerele duble standard si camere duble cu vedere la mare se accepta maxim 2 adulti si 1 copil cu varsta pana in 4 ani neimpliniti care beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, nu se poate asigura pat suplimentar.
– in camerele duble junior standard se accepta maxim 2 adulti si 1 copil cu varsta pana in 8 ani neimpliniti, care beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, avand o canapea neextensibila asigurata (1.4m x 0.70m).
– in camerele duble family se accepta maxim 2 adulti si 2 copii 0-14 ani neimpliniti, micul dejun pentru copii fiind inclus in tarif;

In apartamente se accepta maxim 3 adulti sau 2 adulti si doi copii 0-14 ani neimpliniti;
-primul copil 0-14 ani neimplinit gratuit
-al doilea copil 0-14 ani neimpliniti gratuit
-al treilea adult / copil peste 14 ani: achita 60% din tariful pentru un adult in apartament.

Reducere la suplimentele de masa:
-copiii 0-4 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate.
-copiii 4-10 ani neimpliniti- reducere 50% din tariful meselor de adult;
-copiii 10-14 ani neimpliniti: reducere 25% din tariful meselor pentru adulti.

Fitness/Wellness/Sport:

piscina in aer liber -acces contra cost

 

Facilitati ZENITH CONFERENCE & SPA HOTEL 4* MAMAIA

 • Aer condiționat
 • All inclusive
 • Loc de joaca pentru copii
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant

Guest Reviews (0 reviews)

ZENITH CONFERENCE & SPA HOTEL  **** Inscrieri timpurii 28.02.2019 - sejur 7 nopti Preturi in Lei/ sejur/ persoana (adult in camera)
DATA INTRARE IN SEJUR TIP CAMERA Cazare +  Mic Dejun Cazare + Mic Dejun+Pranz
17 Iun;24 Iun Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1193.50 1771.00
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1289.75 1867.25
Camera dubla family fara vedere la mare 1424.50 2002.00
01 Iul Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1410.75 1988.25
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1531.75 2109.25
Camera dubla family fara vedere la mare 1674.75 2252.25
08 Iul;15 Iul Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1674.75 2252.25
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1828.75 2406.25
Camera dubla family fara vedere la mare 1982.75 2560.25
19 Aug Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1625.25 2202.75
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1771.00 2348.52
Camera dubla family fara vedere la mare 1922.25 2499.75
26 Aug Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1212.75 1790.25
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1309.00 1886.50
Camera dubla family fara vedere la mare 1443.75 2021.25
02 Sep Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1193.50 1771.00
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1289.75 1867.25
Camera dubla family fara vedere la mare 1424.50 2002.00
 
ZENITH CONFERENCE & SPA HOTEL  **** Standard - sejur 7 nopti Preturi in Lei/ sejur/ persoana (adult in camera)
DATA INTRARE IN SEJUR TIP CAMERA Cazare +  Mic Dejun Cazare + Mic Dejun+Pranz
17 Iun;24 Iun Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1247.75 1851.50
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1348.41 1952.16
Camera dubla family fara vedere la mare 1489.25 2093.00
01 Iul Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1474.91 2078.66
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1601.39 2205.14
Camera dubla family fara vedere la mare 1750.91 2354.66
08 Iul;15 Iul Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1750.91 2354.66
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1911.91 2515.66
Camera dubla family fara vedere la mare 2072.91 2676.66
22 Iul;29 Iul;05 Aug; 12 Aug Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1771.00 2374.75
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1932.00 2535.75
Camera dubla family fara vedere la mare 2093.00 2696.75
19 Aug Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1699.13 2302.88
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1851.50 2455.25
Camera dubla family fara vedere la mare 2009.63 2613.38
26 Aug Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1267.91 1871.66
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1368.50 1972.25
Camera dubla family fara vedere la mare 1509.41 2113.16
02 Sep Camera Dubla Standard fara vedere la mare 1247.75 1851.50
Camera Dubla Junior Standard fara vedere la mare 1348.41 1952.16
Camera dubla family fara vedere la mare 1489.25

ZENITH CONFERENCE & SPA HOTEL 4* MAMAIA MAMAIA, Litoral

Your overall Rating of this property

Numar Rezervare

Cod Pin

Titlu

Comentariu

Ce tip de vacanta a fost?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo