Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

Circuite cu avionul

MEXIC MARELE TUR 15 ZILE AVION

Mexicul este una dintre cele mai mistice tari, sustinuta de ritualuri si traditii stravechi. Este o tara fascinanta si unica prin imbinarea vechiului cu noul. Veti gasi aici si multe situri arheologice bogate in cultura civilizatiilor Maya, Olmec, Tarascan si Azteca. Printre cele mai importante locuri din Mexic se numara capitala Mexico City si Monterrey, cu frumoasele sale cladiri coloniale, Guadalajara, Oaxaca, Morelia, San Miguel de Allende, Guanajuato, Zacatecas si Merida in peninsula Yucatan, printre altele. Mexic este o tara frumoasa si diversa, cu multe lucruri de oferit vizitatorilor, fie ca mergeti sa vizitati plajele locale faimoase in toata lumea pentru ospitalitate si frumusete, sau orasele istorice din perioada de dinaintea colonizarii spaniole.

PORTUGALIA PITOREASCA SI CARNAVAL MADEIRA

Lisabona – Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Fatima – Batalha – Coimbra – Porto Guimaraes - Braga - Funchal – Gradinile Tropicale Monte – Turul de Vest al insulei: Porto Moniz si Camara de Lobos – Turul de Est al insulei: Pico de Arieiro si Santana

CRACIUN PRAGA 6 ZILE AUTOCAR 22.12 – 27.12.2017

Colinde, beteala, cozonac. Felicitari, artificii, luminite. Iar lista cu micile minunatii care fac atmosfera magica din jurul Craciunului poate continua. Descopera-le anul acesta intr-un decor de basm: in inima Pragai, orasul minunilor. Aici, Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun. Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. Acolo, un brad urias este adus an de an din muntii Sumava, iar la lasarea serii, o perdea de lumina il imbraca, spre deliciul trecatorilor.

CRACIUN LA NEW YORK 20.12 – 26.12.2017

Ceea ce se spune este adevarat: nu exista alt loc pe glob ca orasul New York. In nici un alt oras nu gasiti mai multa cultura, arhitectura, gastronomie, distractie si stralucire la limita unor retele de strazi. Poate acesta este si motivul pentru care New York este atat de frenetic. Vizitatorii si localnicii pur si simplu simt ca nu au suficient timp de a experimenta tot ceea ce extraordinarul oras are de oferit. Indiferent de dispozitia voastra, puteti foarte usor sa gasiti divertisment din belsug in orasul care nu doarme niciodata.

PIATA DE CRACIUN VIENA 5 ZILE AUTOCAR

Ziua 1 Bucuresti – Budapesta Plecare din Bucuresti la ora 05:00 pe traseul Bucuresti–Ploiesti–Brasov–Sibiu–Sebes–Deva–Timisoara-Arad-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie

CHINA- CASA IMPARATULUI SI VENETIA ORIENTULUI – PLECARI IN 08.03 SI 10.04.2018

Circuitul « Casa Imparatului si Venetia Orientului » isi propune sa va familiarizeze cu cateva dintre locurile emblematice ale acestei lumi: de la Beijing – orasul despre care omenirea a aflat de la Marco Polo, la Marele Zid, de la orasele indite cu canale ce amintesc de Venetia noastra, la Shanghai – oras cosmopolit, mandria Chinei moderne, rivalul neobosit al Hong Kongului.

08/03/2018 - 10/04/2018

MADEIRA – HAIDETI LA CARNAVAL ! 05.02.2018-11.02.2018

Carnavalul din Madeira are loc in fiecare an in luna februarie, perioada in care intreaga insula este “contaminata” cu o atmosfera vesela si animata. Marea parada alegorica are loc pe data de 10 februarie cand orasul Funchal se trezeste in sunetul formatiilor de alamuri, iar atmosfera de carnaval raspandeste buna dispozitie peste tot.

05/02/2018 - 11/02/2018

1 DECEMBRIE HOTEL ORIZONT COZIA 3* CALIMANESTI CACIULATA

Pachet 3 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez; Dejun bufet suedez in data de 1 si 2 Decembrie servit in Salonul Rosu; Cina festiva de Sf. Andrei cu meniu fix (mancare si bauturi) in data 30 Noiembrie incepand cu ora 19.00; Cina traditionala in data de 1 Decembrie cu meniu fix – mancare si bauturi incepand cu ora 19.00; Cina in data de 2 Decembrie cu meniu fix incepand cu ora 19.00

1 DECEMBRIE LA HOTEL DIANA 3* – BAILE HERCULANE

Pachet 3 nopti cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez; 30.11 check in incepand cu ora 16.00; 01.12-mic dejun bufet, pranz traditional in sistem bufet suedez; 02.12-mic dejun bufet, petrecere romaneasca-cina festiva (bauturi nonalcoolice incluse si vinul casei); 03.12- mic dejun bufet. Acces gratuit piscina interioara, sauna si Jacuzzi

CRACIUN HOTEL DIANA 3* – BAILE HERCULANE

4 nopti cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez; 22.12-cina in sistem bufet suedez; 23.12-mic dejun si cina in sistem bufet suedez; 24.12-mic dejun si cina in sistem bufet suedez; 25.12-mic dejun bufet si Cina festiva ( bauturi nonalcoolice incluse si vinul casei); 26.12-mic dejun bufet suedez.