Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

CIRCUIT POLONIA AUTOCAR 6 ZILE -06.08.2018

ZIUA 1: BUCURESTI – BUDAPESTA
Ora 06:00 – Prezentarea la imbarcare, Bucuresti – Calea Grivitei  (Gara de Nord – Muzeul CFR). Ora 06:30 – Deplasare pe traseul: Pitesti – Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Vac.

ZIUA 2: BUDAPESTA – ZAKOPANE – CRACOVIA
Mic dejun. Deplasare la Statiunea montana Zakopane (cea mai frumoasa din Polonia) – popas (90 min) pe renumita strada Krupowki. Deplasare la Cracovia – tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 22:00 – deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cracovia.

ZIUA 3: CRACOVIA – VARSOVIA
Mic dejun. Deplasare la Varsovia – tur (3 ore) cu ghid local, cu vizite la Casa Marie Curie si Palatul Congreselor (exterior). Popas in centrul istoric. Ora 21:30 – Deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Varsovia.

ZIUA 4: VARSOVIA – ZELOZOWA – AUSCHWITZ – BRATISLAVA
Mic dejun. Excursie (60 km de Varsovia) la Casa memoriala a compozitorului Chopin in Zelozowa Wola. Deplasare pentru vizita Manastirea Madonna Neagra. Deplasare pe ruta Lodz – Czestochowa la Oswiecim pentru vizitare Lagarul Auschwitz. Deplasare pe ruta Bielsko Biala-Zilina. Cazare in Bratislava.

ZIUA 5: BRATISLAVA – BUDAPESTA
Mic dejun. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii: Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei – oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Se parcurge Budapesta spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20.00), croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.

ZIUA 6: BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare pe ruta Arad – Deva – Sibiu – Rm. Valcea – Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23:00, in Bucuresti – Parcare Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Tarif: 379 Euro/persoana
Supliment single: 140 Euro; Copiii sub 12 ani: Reducere de 60 Euro

SERVICII INCLUSE:
• Transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
• 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2-3*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
• Ghid roman si ghizi locali in Cracovia si Varsovia.

NU SUNT INCLUSE:
50 Euro (Se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera pe Dunare si excursiile (fara biletele de intrare) la Cotul Dunarii si casa Chopin;
Intrarile la obiectivele turistice ;
Ghid local ;
Alte servicii care nu au fost mentionate ca fiind incluse ;

Note:
Grup minim: 35 persoane.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare: Carte de identintate in curs de valabilitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

Puncte de imbarcare:
Oras Punct imbarcare Ora
Bucuresti Piata Agroalimentara, Gara de Nord 06:00
Pitesti Bascov – PETROM 08:00
Rm. Valcea Benzinaria Dacos 09:00
Sibiu Intrarea in parcarea OBI (pe centura) 11:00
Sebes Casa de cultura “LUCIAN BLAGA” 12:00
Deva Magazinul BILA 14:00
Arad Gara Centrala 16:00

OBSERVATII:
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15-30 minute inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.
Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
ATENTIE!!! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.