Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

ITALIA -LIDO DI JESOLO 14 ZILE CIRCUIT AUTOCAR 13.08.2018

ZIUA 1: BUCURESTI – KALAMBAKA
Ora 06:00 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti – Calea Grivitei  (Gara de Nord – Muzeul CFR). Ora 06:30-plecare pe traseul Giurgiu – Ruse, traversarea Bulgariei. Cazare in Kalambaka (Grecia).

ZIUA 2: KALAMBAKA – IGOUMENITSA – CROAZIERA MAREA ADRIATICA
Mic dejun. In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza o manastire suspendata, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare al icoanelor si al altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa. Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul. Cazare pe vapor.

ZIUA 3: BARI – POMPEI –NAPOLI – ROMA
Sosire in Italia in zona Bari (Brindisi). Pompei – vizita orasul ingropat de eruptiile vulcanului Vezuviu. Deplasare la Napoli : vizita Piata Plebiscitului, gara maritima, Palatul regal (exterior), Teatrul San Carlo (exterior). Timp liber (1 ora). Deplasare la Roma. Cazare in Roma.

ZIUA 4 : ROMA
Mic dejun. Se viziteaza Piata San Pietro (Basilica), Vatican (Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala) si in 30 min. Castelul Sant Angelo. Ora 17:00-tur (3 ore) pietonal cu ghid pe traseul : Piata Del Popolo, Piata Spaniei, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piata Venezia, Columna lui Traian, Capitoliul si (exterior) Colosseum. Cazare in Roma.

ZIUA 5: ROMA
Mic dejun. Se viziteaza Complexul Colosseum – Palatin – Forumul roman. Timp liber. Cazare in Roma.

ZIUA 6: ROMA – FLORENTA – SAN MARINO – LIDO DI JESOLO
Mic dejun (la pachet). Ora 06:30, plecare la Florenta unde se viziteaza: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Catedrala Santa Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio. Ora 15:00-plecare la San Marino (popas de 2 ore). Deplasare la Lido di Jesolo (ruta Comacchio). Cina si cazare in Lido di Jesolo.

ZILELE: 7, 8, 9, 10, 11, 12. Mic dejun, cina si cazare la hotel in LIDO DI JESOLO (40 km de VENETIA).
Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.
In ziua a 8-a, deplasare cu autocarul la Punta Sabioni – plimbare cu vaporasul (aprox. 15 euro) in laguna (Murano, Burano) si la VENEZIA: Canal Grande, Piazza San Marco, Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor.
In ziua a 10-a excursie de 1 zi la VERONA – se viziteaza: Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra si MILANO – se viziteaza : Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera “SCALA” cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.
Optional – WATER PARK (se afla in Lido di Jesolo).

ZIUA 13: LIDO DI JESOLO – POSTOJNA – BALATON – BUDAPESTA
Mic dejun. Deplasare in Slovenia la Postojna-vizita la cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional, 18 euro-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.

ZIUA 14: BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitati vamale etc.), aprox. ora 00:00, in Bucuresti – Calea Grivitei  (Gara de Nord – Muzeul CFR).

Tarif: 879 Euro/persoana
Supliment single (inclusiv pe vapor): 325 Euro; Supliment cabina pe vapor pentru 2 persoane: 50 Euro;
Copil sub 12 ani: Reducere 40 Euro

SERVICII INCLUSE:
Transport autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari incluse;
7 cazari cu demipensiune la Hotel 3* in Lido di Jesolo;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*;
1 cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi);
Servicii ghid roman din partea agentiei.

NU SUNT INCLUSE:
Excursiile din zilele 8, 10 fara vaporas in Venetia (aprox.15 Euro) si croaziera pe Dunare , in valoare totala de 75 Euro – se achita la agentia din Romania.
Intrarile la obiectivele turistice ;
Ghid local ;
Alte servicii care nu au fost mentionate ca fiind incluse ;

INFORMATII HOTEL: Hotel ARENA 3* (sau similar 3*), www.arenahotel.it – situat in centrul statiunii Lido di Jesolo, la 100 m de mare si plaja. Camere cu : 2 paturi, TV, balcon si grup sanitar cu dus. Gratuit : plaja, sezlongul si umbreluta. Demipensiune (bauturile se platesc).

NOTE:
Grup minim: 35 persoane.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
In Roma, la receptia hotelului se achita cash o taxa de aproximativ 4 €/ noapte /persoana.
Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

Puncte de imbarcare:

Oras Punct imbarcare Ora
Bucuresti Piata Agroalimentara, Gara de Nord 06:00
Giurgiu Benzinaria Petrom, la Vama 07:00

OBSERVATII:
Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris.
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15-30 minute inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic.
Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
ATENTIE!!! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.