Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

LISABONA 5 ZILE AVION

 • Ziua 1. BUCUREŞTI – LISABONA – EVORA ( 275 km)

Prezentare în Aeroportul OTOPENI la ora 04.30 pentru zborul Bucureşti- Lisabona, cu  compania Blue Air. După aterizare, plecare spre hotel pentru a lasa bagajele in luggage room. Timp liber la dispozitie in Lisabona sau opţional (25 euro) excursie spre Evora. Pe traseul de iesire din Lisabona, trecem pe langa Oceanarium si Gara Oriente. Traversând podul Vasco da Gama, cel mai lung din Europa, ajungem in Evora, orasel medieval din patrimoniul UNESCO, si admiram Capela dos Ossos din Biserica S. Francisco, Apeductul unic prin cladirile construite intre arcadele sale, Termele romane si Templul Dianei, din sec. I, precum si catedrala romanica din sec. XII. Intoarcere la cazare in zona Lisabona.

 

 • Ziua 2. LISABONA- BATALHA- FATIMA- TOMAR ( 305 km)

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie in Lisabona, sau excursie opţională (45 euro) pentru a se admira castelul Cavalerilor Templieri si splendida manastire de la Tomar (patrimoniu UNESCO), apoi o alta capodopera a stilului manuelin, Mânăstirea Batalha. Excursia optionala continua cu Fatima, orasel care s-a dezvoltat dupa ce in 1917 trei copiii au povestit ca au avut o viziune cu Sfanta Fecioara Maria, devenind renumit centru de pelerinaj. Intoarcere pentru cazare la Lisabona.

 

 • Ziua 3. LISABONA

Mic dejun. Pornim explorarea capitalei Portugaliei, trecand pe langa Parlament si vom face o scurta vizita la Basilica Estrela, unde este mormantul reginei portugheze Maria – I, cea care a ctitorit biserica. Urmeaza Panteonul Lisabonei, si Manastirea Sao Vicente, unde  se afla mormintele Casei regale de Braganza, apoi turnul din cartierul Belem şi Mânăstirea Jeronimos, reprezentative pentru curentul manuelin (gotic târziu). Incheiem turul cu Piaţa Comerţului şi cartierul Baixa. Timp liber pentru shopping sau vizită la Ocenarium, unul din cele mai mari acvarii din lume. Cazare la acelasi hotel din Lisabona.

 

 • Ziua 4. LISABONA – ALCOBACA – COIMBRA – OBIDOS ( 425 km)

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie in Lisabona, sau excursie opţională (45 euro) pentru a admira capodopera goticului portughez, Mânăstirea Alcobaca si Coimbra, cu una din primele Universităţi din Europa. In Coimbra vizităm cartierul Baixa, cu străduţe înguste, cafenele, mici prăvălii şi hoteluri de familie si Catedrala din sec. XII, cea mai bine conservată catedrală în stil Romanic din Portugalia care a supravieţuit Reconquistei. La intoarcerea spre Lisabona, excursia optionala continua cu un popas pe malul oceanului Atlantic in Nazare, unde intalnim peisaje de vis si plajele lungi de nisip (cele mai renumite din Portugalia). Urmeaza apoi oraselul medieval Obidos, care incanta cu fortificatiile sale excelent consevate. Intoarcere la cazare la acelasi hotel in zona Lisabona.

 

 • Ziua 5. LISABONA -CASCAIS-ESTORIL-SINTRA- Cabo da Roca ( 95 km)

Mic dejun. Timp liber in Lisabona, sau excursie opţională (10 + 20 euro) în renumitele staţiuni de pe malul Atlanticului, Cascais şi Estoril. Excursia optionala continua cu Sintra, orăşel de un pitoresc aparte intrat în Patrimoniul UNESCO datorită elegantelor palate construite aici (inclusiv reşedinţa de vară a fostei case regale), apoi cu Cabo da Roca, cel mai vestic punct din Europa. Întoarcere la hotelul din Lisabona. Transfer la aeroport in jurul orei 19.00 pentru zborul spre ţară. Sosire în Bucureşti Otopeni in jurul orei 05.10 in dimineata zilei urmatoare.

 

DATE DE PLECARE 2017

 

06.06, 20.06, 04.07, 18.07, 01.08, 15.08, 29.08, 12.09, 26.09 Supl. SINGLE Copil 6-12

ani

Al 3-lea adult în cameră
Loc în cameră DBL 335 € 125 € 309 € 325 €

 

ORAR DE ZBOR : COMPANIA  Blue Air

 

Bucuresti – OTOPENI      decolare ora  07.15       Aterizare   LISABONA 09.55

               LISABONA              decolare  ora  23.00       Aterizare   OTOPENI  05.10

note

 • În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurând vizitarea tuturor obiectivelor din program.
 • Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se vizitează pe exterior.
 • Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi.
 • Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
 • Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 • Acest program este de tip „City Break”. Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare. 

  Preţul include

  • Bilet avion Bucureşti – Lisabona şi retur, zbor Blue Air (orele sunt locale si se pot modifica)
  • transport cu autocar climatizat, clasificat 2 – 4, exceptând zilele 2 si 4 (transport local contra cost);
  • 4 cazări cu mic dejun în hotel 3*;
  • ghid însoţitor din partea agenţiei si ghizi locali in Coimbra (doar la Universitate pt. participantii la optionala din ziua 4) si Lisabona

   

  Nu sunt incluse în preţ

  • Vizite opţionale: Cascais + Estoril, Sintra + Cabo da Roca, Evora, Alcobaca + Coimbra + Obidos, Batalha+ Tomar + Fatima, toate minim 25 persoane.
  • intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

  Taxe aeroport + transfer 195 €.