Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

RUSIA – circuit 2019

RUSIA 2019 – Grandoare, opulență, istorie

St. Petersburg & Moscova

 

Plecare din TIMISOARA în 19.05.2019 (8 zile/7 nopti)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rusia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. Este cea mai mare tara din lume si ascunde multe cufere cu atractii turistice, o mie si una de povesti de dragoste celebre, povesti pline de mister, seductie si spionaj in timpul Razboiului Rece. Patrunde intr-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii – Sankt Petersburg, palate magnifice si poduri baroce, muzee cu inegalabile colectii de arta. O extraordinara istorie si traditii culturale care au inspirat literatura si muzica! Descopera apoi Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas. O frumusete ciudata, dar cu mare incarcatura emotionala.

 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1: TIMISOARA – MUNCHEN – ST. PETERSBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Traian Vuia (Timisoara) la ora 16:20, pentru imbarcare pe cursa companiei LUFTHANSA, cu destinatia Sankt Petersburg (schimbarea cursei la Munchen). Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora locala 01:45. Transfer si cazare la hotel Sankt Petersburg 4* sau similar.

Ziua 2: SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) – cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 3: SANKT PETERSBURG – PETERHOF (optional)
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 4: SANKT PETERSBURG – PUSKIN (optional)
Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 5: SANKT PETERSBURG – MOSCOVA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Decolare la ora
locala 13:10 si sosire la Moscova la 14:35. Transfer si cazare la hotel Korston 4* sau similar.

Ziua 6: MOSCOVA
Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de
Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 EURO/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 7: MOSCOVA
Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita la Galeriile Tretyakov – tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza, se
poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.

Ziua 8: MOSCOVA – MUNCHEN – TIMISOARA
Eliberarea camerelor. Timp liber pana la ora 13:00 cand avem prevazut transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa
companiei LUFTHANSA catre Timisoara (schimbarea cursei la Munchen) unde sosirea este prevazuta la ora 22:05.
____________________________________________________________________________________

Pret/persoana (loc in camera dubla): 1145 Euro (taxe incluse)
A treia persoana in camera dubla (adult sau copil): 1125 Euro
Supliment camera single: 350 Euro

ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat. Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

Pentru mai multe detalii click AICI.