Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

VENETIA – ITALIA CIRCUIT SI SEJUR 11 ZILE AUTOCAR

Program

 • Ziua 1. Bucureşti- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucureşti de la Terminalul Memento Bus, pe ruta prezentată în tabelul de mai jos. Cazare la Budapesta.

 • Ziua 2. Budapesta- VIENA- Lido di JESOLO (795 km)

Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Ştefan, Opera. Apoi deplasare pentru cazare în Lido di Jesolo, superba staţiune de lângă Veneţia, cu plaje nesfârşite de nisip fin, sute de hoteluri şi o mulţime de posibilităţi de agrement.

 • Zilele 3 – 9. LIDO di JESOLO – Incursiune în NORDUL ITALIEI

Ne vom bucura de un sejur activ, cu o multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp „obligatorie” este vizitarea superbei VERONA, cu binecunoscuta Casă a Julietei, dar şi cu atracţii pentru turiştii familiarizati cu oraşul: Castelul şi Ponte dei Scaligeri şi mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1.000 de ani de existenţă. Ne vom lăsa impresionaţi de asemenea de inegalabila VENEŢIE, cu palatele sale opulente străjuite de canale, unde vom vizita  Basilica şi Piaţa San Marco, cu Palatul Dogilor şi Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne îmbarcăm pentru o croazieră pe Insula Murano, iar iubitorii de artă se pot “desfăta” cu Galeria del Academia.

MILANO, capitala modei, îi va încanta pe toti iubitorii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de artă, care vor fi în largul lor în Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pentru  “Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci.

BONUS (GRATUIT) Excursie de 2 zile (cazare şi mic-dejun incluse) la FLORENŢA – SAN MARINO – RAVENNA.

Plecare spre Florenţa, oraşul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii de la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele uşi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piaţa Senioriei veritabil „muzeu în aer liber”, Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio şi Basilica Santa Croce. In continuare, timp liber pentru a ne bucura de farmecul oraşului, iar pentru iubitorii de artă, vom vizita Galeriile Uffizi, una dintre cele mai impresionante şi complete colecţii de artă din lume. Seara, cazare la Montecatini Terme. A doua zi, după micul dejun, timp liber până la prânz. Plecare spre SAN MARINO unde vizităm castelul medieval şi apoi RAVENNA, fosta capitală a Imperiului Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din secolul al V-lea.

 • Ziua 10 LIDO di JESOLO- GRAZ -BUDAPESTA (690 km)

Mic dejun. Ne deplasam spre Graz, al doilea oraş ca mărime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Plecare spre Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza o croazieră pe Dunăre fără cină 14 € (*vezi Reduceri) şi supliment pentru cină 15 €, având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica  Matyas. Cazare în Budapesta

 • Ziua 11 Budapesta- BUCUREȘTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucureşti. Sosire după ora 23:30, în funcţie de trafic şi de formalităţile vamale.

Prezentare EXCURSII GRATUITE

BONUS – Excursie VERONA & MILANO paradisul iubitorilor de shopping

Mic dejun. Pornim către Milano, capitala Lombardiei, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. O experienţă unică este şi urcarea pe acoperişul Domului, printre sutele de statuete cu care este decorat. Urmează o sesiune de shopping la numeroasele magazine cu produse de lux sau “doar” de calitate şi bun gust ireproşabile. Pentru iubitorii de artă propunem Pinacoteca Brera şi Basilica Santa Maria delle Grazie pentru „Cina cea de Taină” a lui Leonardo da Vinci (doar cu rezervare prealabilă). La Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. In continuare timp liber pentru a “explora” numeroasele magazine pe care le-am admirat în prima parte a deplasării noastre. Turiştilor care au mai vizitat Verona, le propunem să viziteze individual Castelul şi Ponte dei Scaligeri, dar mai ales Basilica San Zeno Maggiore cu o arhitectură unica şi cu o vechime de aproape 1000 de ani. Intoarcere la hotel pentru cină şi cazare.

BONUS – Excursie VENEŢIA, MURANO Şi PADOVA

(Excursie de o zi, care nu include abonamentul la vaporeto – cca. 15 euro)

După micul dejun, vă propunem o abordare inedită a Veneţiei, unde vom începe cu o plimbare cu vaporetto pe Grand Canal spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Timp liber pentru vizita în Palatul Dogilor care abundă de lucrări de artă celebre, apoi muzeul Correr şi Ponte Rialto. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia vor merge cu ghidul către Panteonul Veneţiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo se vor  îmbarca pentru croazieră pe insula Murano. Intâlnire cu restul turiştilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Pe traseul de intoarcere, scurta oprire in Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Intoarcere la hotel pentru cină şi cazare.

SIENA Şi PISA

Excursii de câte 3 – 4 ore fiecare (timpul include şi deplasarea Florenţa- Siena şi retur, respectiv Montecatini- Pisa şi retur). Tariful pentru ambele destinaţii 35 euro/pers., sau o singură destinaţie 20 euro/pers., care nu include intrările la obiectivele turistice.

De la Florenţa, opţional excursie la Siena, cândva rivala Florenţei, de asemenea excelent conservată, unde admirăm splendida Catedrală de secol XIII şi Piazza del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico şi Torre de Mangia. După cazarea cu mic-dejun, timp liber în Montecatini Terme sau excursie opţională la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Turnul înclinat şi Baptisteriul.

 

DATE DE PLECARE 2017 20.06 04.07, 29.08 18.07 Supl. SINGLE COPIL  6-12 ani
Loc în cameră DBL 455 € 465 € 475 € 175 € 425 €

Preţul include

 • transport cu autocar climatizat, clasificat 2* – 4*;
 • 10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* – 4*;
 • BONUS: 7 cine in hotelul din Lido di Jesolo;
 • excursiile Milano – Verona; Florenţa – San Marino – Ravenna; Veneţia – Murano – Padova;
 • ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

 

Nu sunt incluse în preţ

 • excursii opţionale: Pisa, Siena, Croazieră pe Dunăre, toate pentru minim 30 persoane.
 • intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.