Nexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatateNexus Travel – Deva – Excursii in tara si in strainatate
Forgot password?

CARNAVAL DE LA VENEZIA -BUCHET DE MARTISOR AUTOCAR 25.02.2022

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA (cca. 795 km)

Plecare din Bucuresti, la ora 06:00 din parcarea de la Academia Militara Universitatea de Aparare Carol I – acces dinspre statia de Metrou Eroilor), spre Sibiu – Arad – Budapesta. Seara va propunem optional (20 €/pers.) o croaziera pe Dunare la Budapesta, prilejul perfect pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei – Parlamentul, Insula si Podul Margareta, Bastionul Pescarilor si Biserica Matias, Podul cu Lanturi, Universitatea, Podul Elisabeta si Podul Libertatii. Cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA – GRAZ – PADOVA (cca. 760 km)

Mic dejun. Continuam spre Austria pentru a explora impreuna Viena. Incepem cu un tur panoramic si admiram cele mai cunoscute atractii aflate pe Ringstrasse, avem astfel posibilitatea de a admira si fotografia – Observatorul Astronomic Urania, cladirea fostului Minister Regal si Imperial de Razboi, Posta, Opera, Piata Maria Terezia, Teatrul, cladirea Parlamentului, Primaria, Biserica Votiva si Bursa. Apoi pietonal, trecand prin complexul Palatului Imperial Hofburg, ce imbina incantatoare stiluri arhitecturale, ajungem in piata centrala pentru o vizita la Catedrala Sfantul Stefan. Parasim orasul si pe traseul spre Padova ne oprim optional (10 €/pers.) in Graz, aici pornim turul nostru pietonal de langa Opera si ne indreptam spre Rathaus (Primarie). Dupa aceasta plimbare relaxanta si interesanta continuam spre cazarea din zona Padova.

Ziua 3. PADOVA – VENETIA (cca. 80 km)

Mic dejun. Așteaptă-te la o zi plina, in care vom descoperi impreuna “orasul chemat din adancuri de o vraja”, asa cum este mentionata Venetia in opera lordului Byron. Deplasare cu autocarul in zona Tronchetto, de unde ne imbarcam contra cost (se achita la inscriere 12+18 €) in vaporas privat. In aceasta zi vizitam impreuna centrul orasului, care l-a impresionat inclusiv pe marele Napoleon, acesta numindu-l “cel mai frumos salon al Europei” – Piaza San Marco cu Biserica omonima, Turnul cu Ceas, Procuratiile, Santa Maria della Salute si imaginea emblematica a Palatului Dogilor cu faimoasa Punte a Suspinelor alaturi de Podul Rialto sau o plimbare cu vaporeto spre Insula Murano ne vor transpune intr-o atmosfera de poveste. Intoarcere pentru cazare în acelasi hotel din zona Padova.

Ziua 4. PADOVA – VERONA – SIRMIONE (cca. 180 km)

Astăzi, după micul dejun plecam spre Verona, orasul nemuritorilor eroi indragostiti Romeo si Julieta, dar si a inegalabilului poet si filozof Dante Aligheri, pe parcursul caruia descoperim zidurile misterioase ale Arenei (anticul amfiteatru), Primaria si Piata Bra, Piata Erbe Palatul si Mormintele Scaligerilor si ingusta si cocheta artera comerciala Mazzini, ce ne poarta pasii spre Casa Julietei, unde respectand legenda locala si atangand statuia acesteia, ne asiguram revenirea in acest superb oras, si garantia norocului in dragoste. Timp liber la dispozitie in Verona, sau excursie optionala (15 €/pers.) la Sirmione – Lacul Garda, fasie de pamant ce merge spre mijlocul lacului, unde ne oprim pentru o plimbare si o delicioasa inghetata. Intram in atmosfera acestei locatii exclusiviste, apreciata de diverse personalitati, printre care ii mentionam pe membrii familiei nobiliare Borgia si vestita soprana Maria Callas. Castelul Scaligeri si Vila Catulo sunt cateva dintre atractiile acestui loc superb. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel în zona Padova.

Ziua 5. PADOVA – Pestera POSTOJNA – LJUBLJANA – BUDAPESTA (cca. 760 km)

Mic dejun. Plecare spre Pestera Postojna, una dintre cele mai mari complexe carstice europene, care se remarca prin bogatia speleotemelor. Locul l-a inspirat pe Dante Aligheri in descrierea Infernului din celebra sa Divina Comedie. Deplasarea continua spre Budapesta iar pe traseu optional (15 €/pers.) vizitam pietonal capitala Sloveniei Ljubliana pentru a descoperi farmecul orasului ce isi datoreaza in mare parte aspectul arhitectului Joze Plecnik. Imortalizam cateva dintre atractiile acestui frumos oras – Podul Dragonilor, Catedrala Sfantul Nicolae, Palatul Arhiepiscopal, Primaria, Podul Triplu, Biserica Franciscana si Cetatea. Apoi urmand pe autostrada malul lacului Balaton, cel mai mare lac din Europa centrala, continuam traseul nostru spre Budapesta. Pentru a marca cum se cuvine finalul unei excursii reusite, va propunem optional (35 €/pers.) o seara ungureasca plina de savoare, cu muzica folclorica si cina traditionala. Cazare in zona Budapesta

Ziua 6. BUDAPESTA – ARAD -SIBIU -BUCURESTI (cca. 795 km)

Mic dejun. Pornim spre România. Sosim la București după ora 23:30, în funcție de trafic și de durata formalităților din frontieră.

Perioada

Reducere

– 15 %

Reducere

– 10 %

Reducere

– 5 %

Loc in Dubla

Supliment SGL

Copil

6 – 12 ani

Al treilea adult

25.02.2022 – 02.03.2022 6 zile / 5 nopti

293 €

310 €

328 €

345 €

115 €

329 €

335 €

PRETUL INCLUDE :

NU SUNT INCLUSE IN PRET :

– Transport cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale

– 5 cazari cu mic dejun in hotel 3* (standard locale)

– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

– asigurare medicala si storno (cu extensie COVID);

– vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice;

Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) ;

– Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti la receptie);

– Bacsisuri/tips (recomandate)

– sistem audioghid profesional (1.5€ / zi)

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:  

  1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE, valabil pana la 15.11.2021, cu achitarea unui avans de 20% la inscriere, diferenta de plata cu pana la 30 zile inainte de plecare.

  2. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.

  3. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)

  4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers= 2%, la 12 pers= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

OFERTA SAFE PRICE (TARIF STANDARD):  

Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:

  1. 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).

  2. 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).

  3. 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.

  4. 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.

Grup minim 35 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 25 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 35 pers., pentru un grup de 30-34 se va achita un supliment de 25 euro /pers., Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 15 persoane pana cu 15 zile inainte de data de plecare.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.

Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

IMBARCARI GRATUITE DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Ora

Orasul

Locul de intalnire

Ora

BUCURESTI

ACADEMIA MILITARA

06:00

SEBES

ROMPETROL iesire Lancram

11:30

PITESTI

PETROM Pitesti Est (Podul Viilor)

07:00

DEVA

McDonald’s GARA

14:00

RM. VALCEA

ROMPETROL Calea Bucuresti nr. 274

08:30

TIMISOARA

GAZPROM – Dumbravita

15:30

SIBIU

Benzinaria MOL – Calea Surii Mari

11:00

ARAD

GAZPROM – Calea Timisorii

16:30

TRANSFERURI CONTRA COST DIN TARA

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

/sens

Orasul

Locul de intalnire

Tarif/pers.

/sens

IASI

Autogara Codreanu

30 €/sens

BRASOV

PETROM Calea Bucuresti

14 €/sens

P. NEAMT

Parcare Hotel Central

28 €/sens

CAMPINA

Casa BUCUR- popas Km 92

10 €/sens

ROMAN

Gara

28 €/sens

PLOIESTI

Petrom – Metro

8 € /sens

BACAU

Parcare Stadion Municipal

20 €/sens

CRAIOVA

Autogara Nord

14 €/sens

FOCSANI

Benzinaria LUKOIL Centru

12 €/sens

SLATINA

Rompetrol Str. Pitesti 110-112

12 €/sens

RM. SARAT

Fostul Restaurant Turist

12 €/sens

CONSTANTA

Kaufland Bd.I.C.Bratianu

14 €/sens

BUZAU

Mc Donald’s Unirea

10 €/sens

BRAILA

Parcare Hotel Traian

10 €/sens

GALATI

Mc Donald’s

10 €/sens

*Transferurile din tara se organizeaza (indiferent de numarul de persoane care solicita transferul) cu ajutorul firmelor ce efectueaza curse de linie. Functie de marimea grupului, se poate organiza transfer privat (minim 2 pers.) cu autoturism, microbuz, minibus sau midibus. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15-30 min. inainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2 – 3 zile inaintea datei plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a te informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul tau). Te rugam sa respecti ora imbarcarii, pentru ca grupul nu poate astepta turistii care intarzie. Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat din Bucuresti, acestia trebuie sa informeze agentiade turism la care s-au inscris cu minim 15 zile inainte de data plecarii. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.